61 lwl farmer konu açmış akıl veriyor
ProOceaN Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 128 Puanları 28 5 Ağu 2022 #21 61 lwl farmer konu açmış akıl veriyor
Alkoer Üye Katılım 17 Nis 2022 Mesajlar 1,357 Puanları 113 5 Ağu 2022 #22 NeyimLanBen' Alıntı: Ben job dengesi benim dediğim gibi mi olsun demişim kardeşim , priest olduğun belli Genişletmek için tıkla ... Nasıl olması gerekiyor dostum fikrini duyabilirmiyiz? Rakamsal değil, keyfi değil acaba nasıl?
NeyimLanBen' Alıntı: Ben job dengesi benim dediğim gibi mi olsun demişim kardeşim , priest olduğun belli Genişletmek için tıkla ... Nasıl olması gerekiyor dostum fikrini duyabilirmiyiz? Rakamsal değil, keyfi değil acaba nasıl?
NeyimLanBen Üye Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 54 Puanları 18 6 Ağu 2022 #23 Alkoer' Alıntı: Nasıl olması gerekiyor dostum fikrini duyabilirmiyiz? Rakamsal değil, keyfi değil acaba nasıl? Genişletmek için tıkla ... senin dedıgın gıbı olsun dostum uğraşmıcam bol şans
Alkoer' Alıntı: Nasıl olması gerekiyor dostum fikrini duyabilirmiyiz? Rakamsal değil, keyfi değil acaba nasıl? Genişletmek için tıkla ... senin dedıgın gıbı olsun dostum uğraşmıcam bol şans
Alkoer Üye Katılım 17 Nis 2022 Mesajlar 1,357 Puanları 113 6 Ağu 2022 #24 NeyimLanBen' Alıntı: senin dedıgın gıbı olsun dostum uğraşmıcam bol şans Genişletmek için tıkla ... Seni sinirlendirmek amaçlı bir şey söylemedim dostum. Ben başka çözüm düşünemiyorum. Baya zamandır sınıflar arası denge hakkında tartışmalar dönüyor yaratıcı bir çözüm söyleyen duymadım.
NeyimLanBen' Alıntı: senin dedıgın gıbı olsun dostum uğraşmıcam bol şans Genişletmek için tıkla ... Seni sinirlendirmek amaçlı bir şey söylemedim dostum. Ben başka çözüm düşünemiyorum. Baya zamandır sınıflar arası denge hakkında tartışmalar dönüyor yaratıcı bir çözüm söyleyen duymadım.