Oyun aktif mi şuan arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shapshall01

Üye
Server cevap vermiyor hatasıyla karşılaşıyorum oyun girişi şifre girdikten sonra, oyun sunucuları mı aktif değil şuan?

meraklimahmut

Üye
Evet dün geceden beri kapalı. Böyle durumlarda oyunun resmi discord sunucusuna bakınız lütfen.

Kalopsia

Üye
Düzgün telafi ödülü istiyoruz premium kostüm scler hepsi boşa gitti dün 3 kez exp yattım taş almaktan yoruldum. %50 exp event istiyoruz telafi için.

berktun

Üye
Aynı anda basamayacağınız ve çantanıza alsanız bile ilki bitene kadar hepsinin silineceği %15-20 lik scler dağıttık exp event oldu :D

Vision

Senior Moderatör
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, oyun sunucularımız geçici süreliğine bakıma alınmaktadır. Bakım süresi belirsiz olup, oyun sunucuları aktif edildiği zaman bilgi verilecektir.

halisozer

Üye
gece 3 kere öldüm taşa giden parayamı kaybettiğim xpyemi yanayim o xpyi geri kasmak için kaç saat row gitcek onu sorma bile yani rezillik hatsaffaya vardı adam akıllı telafi ödülleri istiyoruz kesinlikte row bakiyesi olanlara row süresi atılsın dandik xp scrollarınızı istemiyoruz !!

osmangaziforum

Üye
bence oyun yönetimi giden exp leri geri iade edicektir . bundan hiç şüphem yok . sadece ticket atmanız yeterli olucaktır

Kenshin

Üye
Değerli oyuncularımız, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, oyun sunucularımız geçici süreliğine bakıma alınmaktadır. Bakım süresi belirsiz olup, oyun sunucuları aktif edildiği zaman resmi Discord sunucusundan duyurusu yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt