Oyun Artık Tıkandı

OkanMercan

Üye
Bilmiyorum Banami öyle geliyor ama oyunda hic bir sey yapasim gelmiyor artık yönetimde buna itiyor bizi resmen ' ırk dengesizliği malum protean olarak ne monu ne blood valley ne cfw giresim yok bide bunun üzerine proteana gecmeyi düşünenlere skill book muhabbeti cikartip gecmelerini engellediler. Farm deseniz potu karsiliyordu ancak oda yalan oldu Zaten drop alamıyoruz . Oyun bot farma döndü . emek hak hukuk adalet diyerek geldiler dikta rejimi uyguluyorlar . Zaten bu skill book ve ayni cash fiyati olan potun birini 8.5 birini 5.5 m satmak kimin fikriyse tazminatini verip kovun . O yüzden oyun bana sadece grup zindana gir cik oldu teşekkürler oyunu bitirdiniz sacma sapan politikalarla

OkanMercan

Üye
Irk dengesiyle döner ekmegin ne alakasi var saygıdeğer 10 ıQ arkadaşım ben alamiyorum demedim ben mageyim oyundan zevk almak için oynuyorum . Oyun zevk vermiyor artik anliyormusun ?

MaRaKeSH

Üye
Çok haklısın dostum özellikle sorun ırk denge sorunun sayısal olduğunu düşünüyolar. Sorun sayısal değil sorun mekanik oynayış tarzı ile alakalı nefret ettirdiler evet ettirdiler ama protean ırkıda buna çanak tutuyorhayatında dv ye çıkmamış 1 kutu alayım diye gleen adamlar var. adamı pt ye alıyosun sc si yok hadi sc si verdik playerlik yok. içiçe oynama fikri proteanda küfr gibi birşey çokda lunaskarı suçlamamak lazım. bazen takdir ediyorum içiçe oynuyolar bencil davranmıyolar

HeaveN

Üye
Mega Pot dün öğlen 3.5m satılıyodu. Güncelleme geldi 8.5m oldu ? arada fark çözemedik nie bu kadar pahalandı ?

Pot pahalandıysa kesin gb düşüş yaşanmıştır 1M 1TL gibi düşünün böyle olabilir pot fiyatları 10m çıkabilir market alırsan 10tl hep daha iyi mağzaya kitlenceğiz böyle.

uG0TServed

Üye
100 Cash olan 2 eşyanın birinin 5.5 m diğerinin 8.5 m e sabitleme fikrini kim bulduysa rise online yönetimi bu kişiye yaptırım uygulaması lazım :) Tamam anladık cash almaya yönlendirmek için yapıyorsunuz ama bu olay pvp serverlarda olmayacak bir olay. Hem zorunlu fiyat politikası hem aynı değerde ki 2 ürünün fiyat farklı olması neresinden baksan saçma oğlu saçma...

William Windsor

Üye
Irk sayısı dengesizliğinin önüne geçmek için belki death valley haritasında az olan tarafa pasif atack buff ları aktif edilebilir.
Ama tabi bu abartılmadan olabilir örneğin,
Death Valleydeki;
Protean sayısı : 100
Lunaskar sayısı : 200
ise Protean ırkına ekstra %5 atack ve defans buff ı pasif olarak aktif olur.
Protean sayısı : 150
Lunaskar sayısı : 200 iken ekstra %3 atack ve defans buff ı pasif olarak aktif olabilir.

Benim ki sadece bir fikir olurunu olmazını yönetim bilir elbette.

Son düzenleme:

Mitraileusse

Üye
Preste gelen nerf vs neysede pot muhabetinden şikayet eden tayfayı anlamak mümkün değil kardeşim o zıkkımın değeri belli zaten . cash almak bu kadar zormu alın cash kullanan oyuncuya fark eden pek birşey yok hatta karda oluyo ..

OkanMercan

Üye
Preste gelen nerf vs neysede pot muhabetinden şikayet eden tayfayı anlamak mümkün değil kardeşim o zıkkımın değeri belli zaten . cash almak bu kadar zormu alın cash kullanan oyuncuya fark eden pek birşey yok hatta karda oluyo ..
Dostum pot komple kalksin gb silinsin oyundam npcden alinsin amenna ama sen hala satışta tutarsan millet kastigi parayi siteye saticak onunla cash alip pot cekicek kazanan yine oyun biz oyuncular değil . Npcden alalim potlari okeyim . Biz oyundan gb silinsin millet gelsin oyun güzel olsun kafasindayiz

Aziz

Üye
Mega Pot dün öğlen 3.5m satılıyodu. Güncelleme geldi 8.5m oldu ? arada fark çözemedik nie bu kadar pahalandı ?

Pot pahalandıysa kesin gb düşüş yaşanmıştır 1M 1TL gibi düşünün böyle olabilir pot fiyatları 10m çıkabilir market alırsan 10tl hep daha iyi mağzaya kitlenceğiz böyle.
Pazara limit getirildi. Minimum 8.5 m den koyabiliyorsunuz. Altına koyamıyorsunuz. Üstü olmaz. Ancak altı da olmaz. Fiyatlar o şekilde sabit kalır. NPC'de 1000 pot 6.5m kusur.

jobulani

Üye
Günlük grup zindanımı yapıp Alt+F4 ümü çekiyorum. Kafam rahat. 75 lvl gelecek mage party döneceğim diye hayal kurarken, herkes robot gibi RoW takılıyor. 70 skillini bile açmadım düşünün. Açıp ne yapayım ? Mage party ile alan dönüp exp. kasamadıktan sonra.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Oyun gelişmeye devam etmektedir, bu süreçte beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyler olabiliyor. Fakat bazen beğenmediğiniz şeyler oyunun ilerleyişi için daha faydalı olacaktır.
Bunu zamanla anlayacağınızdan eminiz.

Ek olarak etkinliklerde yaşadığınız IRK dengesizliği problemi yakın zamanda tamamen çözülecektir.
Ve yamadan önce nasıl farm yapabiliyorsanız, şimdide yapabilirsiniz. Pot almaya engel olacak bir durum yok, çünkü droplar ve canavarlardan çıkan altın ile ilgili bir güncelleme yapılmadı.

Saygılarımızla,
İyi forumlar.

uG0TServed

Üye
Selamlar,

Oyun gelişmeye devam etmektedir, bu süreçte beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyler olabiliyor. Fakat bazen beğenmediğiniz şeyler oyunun ilerleyişi için daha faydalı olacaktır.

Ek olarak etkinliklerde yaşadığınız IRK dengesizliği problemi yakın zamanda tamamen çözülecektir.
Ve yamadan önce nasıl farm yapabiliyorsanız, şimdide yapabilirsiniz. Pot almaya engel olacak bir durum yok, çünkü droplar ve canavarlardan çıkan altın ile ilgili bir güncelleme yapılmadı.

Saygılarımızla,
İyi forumlar.
Sayın SunRise peki 100 cash olan 2 potun değerinin birbirinden farklı olması biraz mantık hatası değil mi ? Ben 2 diğer hesabımas 12500 kc lik pot depolamıştım şimdi çöp oldu ve bunu niye yaptın diyenler olacaktır şöyle söyleyim 1 hesaba 12500 cash alındığı zaman bidaha aldırmıyor oyun 1 hafta mı ne 10 gün mü bekleme süresi var mecbur başka hesaba pus eşyaları çektim satmak için çöp oldu cash lerim bu işi düzgün bir şekilde oturtun ki bizde potları falan satabilelim.

OkanMercan

Üye
Selamlar,

Saygılarımızla,
İyi forumlar.
Afedersinizde ırk değişince skiller açık olmayacak baştan acilacak dediniz bunu duyan kim ırk degistirir ? Cok merak ediyordum 2. Si oyunun Farmi bot farma dönüştü bununda engellenmesi lazim olay expden çıktı

Tanerrr

Üye
Selamlar,

Saygılarımızla,
İyi forumlar.
Sevgili Sunrise.Ben solo bir oyuncu olarak 1 mob kestigimde en az 1 mana potum gidiyor priestim bu arada en dusuk gider priestte yanı en dusuk giderden bahsetcem.1 mana potu 8k.Mobun attıgı coıns 3-5k arası coınse lafım yok coıns ıyı.Fakat sorun nerde baslıyor biliyor musun ? Solo olarak kesılcek moblar bellı bu moblardan cıkan esyalar zırhlar silahlar para etmıyor sorun burda baslıyor.Elite zırhlar 20-100k arası ne yapmalıyım zırh dusurdugum ıcın sevınmelı mıyım.Diyeceksin ki imperial zırh var ben nasıl dusureym ımperıalı solo olarak hadi bugun dusurdum diyelim yarın o zırhta 500k lara dusecek.Sorunun kaynagını anlamıs degilsiniz.Biraz gözden gecirmeniz herkesin daha mutlu oyun oynamasını saglayacaktır.Zindanlardan pendant drobu gorunmuyor gorselde kalktı veya kalkmadı bilgim yok yalnız kalktıysa tek umudumuzu da kaybettik bilesiniz

Mitraileusse

Üye
Dostum pot komple kalksin gb silinsin oyundam npcden alinsin amenna ama sen hala satışta tutarsan millet kastigi parayi siteye saticak onunla cash alip pot cekicek kazanan yine oyun biz oyuncular değil . Npcden alalim potlari okeyim . Biz oyundan gb silinsin millet gelsin oyun güzel olsun kafasindayiz

Reis beni yanlış anlamanı istemem şuan priest su gibi mana içiyor ona amenna bende çok fazla nerf olduğunu düşünüyorum ama pot olayı abartılı satış olayı yani tamamen abartı

Hate

Üye
Selamlar,

Saygılarımızla,
İyi forumlar.
Beğenilmeyen hangi şey oyunun ilerleyişine faydalı oldu mesela yüzde 90 istenmeyen row mu ?
Irk dengesini çözmek yönetimin görevi değil ki? Zorla oyuncuların yarısını protean'a mı atacaksınız? Ki hiçbir şey yapmayıp acılan skillerin karşı ırkta kullanılmasını sağlasanız bile yeter ki skill acılırken herhangi bir uyarı olmadıgı halde ırk değişimi geldiğinde bu açıklamayı yaptınız.
Sorun şu ki yamadan öncede farm atılmıyordu sonrada? Yüksek eşiğinize dertler hiç mi ulaşmadı ?
Bir gün farm atmayı dener misiniz bir oyuncu gibi sadece yolda yürürken bile pot alsınlar daha cok alsınlar yaklaşımınız yüzünden pot basıyoruz zaten hangi farm nerede ?

mmtakiff06

Üye
Bilmiyorum Banami öyle geliyor ama oyunda hic bir sey yapasim gelmiyor artık yönetimde buna itiyor bizi resmen ' ırk dengesizliği malum protean olarak ne monu ne blood valley ne cfw giresim yok bide bunun üzerine proteana gecmeyi düşünenlere skill book muhabbeti cikartip gecmelerini engellediler. Farm deseniz potu karsiliyordu ancak oda yalan oldu Zaten drop alamıyoruz . Oyun bot farma döndü . emek hak hukuk adalet diyerek geldiler dikta rejimi uyguluyorlar . Zaten bu skill book ve ayni cash fiyati olan potun birini 8.5 birini 5.5 m satmak kimin fikriyse tazminatini verip kovun . O yüzden oyun bana sadece grup zindana gir cik oldu teşekkürler oyunu bitirdiniz sacma sapan politikalarla
O kadar doğruki oyunun seveni olarak, sadece grup zindan toplayıcılık, ve BW savaşına giriyorum yapacağım hiç bir faaliyet kalmadi oyun içi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt