Oyun bakımda mı ? (Tek konu altında)

_AYDOS_

Üye
Oyun aceba bakıma mı alındı, discord ve forum üzerinden açıklamalara ulaşamadık.
Bilgilendirme olursa seviniriz.
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 3A4C4230-245A-4FFD-8F9F-F54C66AD365C.jpeg
    3A4C4230-245A-4FFD-8F9F-F54C66AD365C.jpeg
    991.6 KB · Görüntüleme: 40

alpinawhite53

Üye
Oyun içerisindeki sorunları bence anlık çözmeye çalışıyorlar. Direk bir bakımda sorun çözülsede güncel sorunlar gelmeye devam ettiği için anlık çözüyorlar gibi duruyor. Fakat ben oyun oynamakta zorluk çekiyorum artık skil atamıyorum pot basamıyorum stat verirken takılıyor bu sorunlar çözülmeli artık

_AYDOS_

Üye
Bende sorun kalktı giriş açıldı arkadaşlar.
DİSCORD üzerinden yapılan açıklamayıda sizlere bırakıyorum.

@hereSelamlar,
Bazı kullanıcılarımızda anlık kopma, bağlantı hataları, askıda kalma gibi sorunların olduğunun farkındayız. Şuanda tüm ekibimiz 7/24 sorun üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor.
En kısa süre içerisinde sorunun çözüleceğini ve telafi olarak her konuda ( Hediyeler, Etkinlikler ) ile tüm kullanıcılarımızın yanında olacağımızı bilmenizi isteriz.
İlk resmi sunucumuzda bizleri destekleyen, yanımızda olan bütün kullanıcılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Rise Online World Ekibi

draz81forza

Üye
Oyun içerisindeki sorunları bence anlık çözmeye çalışıyorlar. Direk bir bakımda sorun çözülsede güncel sorunlar gelmeye devam ettiği için anlık çözüyorlar gibi duruyor. Fakat ben oyun oynamakta zorluk çekiyorum artık skil atamıyorum pot basamıyorum stat verirken takılıyor bu sorunlar çözülmeli artık
gerektiği günlerde saat 12 ila sabah 6 arası bakıma alsalar oyunu daha az sorun olur oyuncular için yani çoğu kişi işten geliyor bu pazar da şöyle keyifle oyun oynayayım derken bir bakıyor oyun bakımda ana avrat söver yani bu millet anlık olarak bir sorunu çözmektense oyuncular tarafından reportlanan sorunların listesi yapılır olası fixlerin nasıl olacağı konusunda çalışma yapılır gece olunca kapatırlar serveri sorunları fixlerler herkesin işine gelir anlık olarak 1 soruna odaklanmak yerine bir bakımda toplu olarak bir kaç şeye fix gelmesi çok daha mantıklı bence

alpinawhite53

Üye
gerektiği günlerde saat 12 ila sabah 6 arası bakıma alsalar oyunu daha az sorun olur oyuncular için yani çoğu kişi işten geliyor bu pazar da şöyle keyifle oyun oynayayım derken bir bakıyor oyun bakımda ana avrat söver yani bu millet anlık olarak bir sorunu çözmektense oyuncular tarafından reportlanan sorunların listesi yapılır olası fixlerin nasıl olacağı konusunda çalışma yapılır gece olunca kapatırlar serveri sorunları fixlerler herkesin işine gelir anlık olarak 1 soruna odaklanmak yerine bir bakımda toplu olarak bir kaç şeye fix gelmesi çok daha mantıklı bence
Kesinlikle tüm hata bug reportları toplanıp gece 4 gibi bakıma gidilse çözülse çok daha iyi olur diye düşünüyorum

hopdedik

Üye
Bende sorun kalktı giriş açıldı arkadaşlar.
DİSCORD üzerinden yapılan açıklamayıda sizlere bırakıyorum.

@hereSelamlar,
Bazı kullanıcılarımızda anlık kopma, bağlantı hataları, askıda kalma gibi sorunların olduğunun farkındayız. Şuanda tüm ekibimiz 7/24 sorun üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor.
En kısa süre içerisinde sorunun çözüleceğini ve telafi olarak her konuda ( Hediyeler, Etkinlikler ) ile tüm kullanıcılarımızın yanında olacağımızı bilmenizi isteriz.
İlk resmi sunucumuzda bizleri destekleyen, yanımızda olan bütün kullanıcılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Rise Online World Ekibi
Benimki düzelmedi :(

SarBesto

Üye
bakım diyor

Ekli dosyalar

• HATA.jpg
    HATA.jpg
    212.3 KB · Görüntüleme: 40

SarBesto

Üye
habire bakım ya belli bir saatte yapılsın bilgi verilsin habire oyundayken oyunu kesiyolar bu oyuncu kaybettirir bilginiz olsun.

Fostra

Üye
bende bu sorundan kaynaklı giremiyorum oyuna ne zaman girmeye çalışsam sürekli ya lag yada bu tip durumlardan dolayı giremiyorum ...

Fostra

Üye
bende bu sorundan kaynaklı giremiyorum oyuna ne zaman girmeye çalışsam sürekli ya lag yada bu tip durumlardan dolayı giremiyorum ... Bide premium aldık günü gidiyor ama zor kullana biliyoruzz..

Fostra

Üye
Bune arkadaş ya +8 item düşürdük parlıyordu ne güzel parıl parıl oyundan attı 10 dk sonra bi bakarım ki yaptığım görevler ve itemler gitmiş allah aşlına bu nedir ya

tunahan473

Üye
Şu an dc olduk ve karakterin bağlantısı kesilsin mi diye hata veriyor id şifre yerinde asla bağlanamıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt