gerektiği günlerde saat 12 ila sabah 6 arası bakıma alsalar oyunu daha az sorun olur oyuncular için yani çoğu kişi işten geliyor bu pazar da şöyle keyifle oyun oynayayım derken bir bakıyor oyun bakımda ana avrat söver yani bu millet anlık olarak bir sorunu çözmektense oyuncular tarafından reportlanan sorunların listesi yapılır olası fixlerin nasıl olacağı konusunda çalışma yapılır gece olunca kapatırlar serveri sorunları fixlerler herkesin işine gelir anlık olarak 1 soruna odaklanmak yerine bir bakımda toplu olarak bir kaç şeye fix gelmesi çok daha mantıklı benceOyun içerisindeki sorunları bence anlık çözmeye çalışıyorlar. Direk bir bakımda sorun çözülsede güncel sorunlar gelmeye devam ettiği için anlık çözüyorlar gibi duruyor. Fakat ben oyun oynamakta zorluk çekiyorum artık skil atamıyorum pot basamıyorum stat verirken takılıyor bu sorunlar çözülmeli artık
Kesinlikle tüm hata bug reportları toplanıp gece 4 gibi bakıma gidilse çözülse çok daha iyi olur diye düşünüyorumgerektiği günlerde saat 12 ila sabah 6 arası bakıma alsalar oyunu daha az sorun olur oyuncular için yani çoğu kişi işten geliyor bu pazar da şöyle keyifle oyun oynayayım derken bir bakıyor oyun bakımda ana avrat söver yani bu millet anlık olarak bir sorunu çözmektense oyuncular tarafından reportlanan sorunların listesi yapılır olası fixlerin nasıl olacağı konusunda çalışma yapılır gece olunca kapatırlar serveri sorunları fixlerler herkesin işine gelir anlık olarak 1 soruna odaklanmak yerine bir bakımda toplu olarak bir kaç şeye fix gelmesi çok daha mantıklı bence
Benimki düzelmediBende sorun kalktı giriş açıldı arkadaşlar.
DİSCORD üzerinden yapılan açıklamayıda sizlere bırakıyorum.
@hereSelamlar,
Bazı kullanıcılarımızda anlık kopma, bağlantı hataları, askıda kalma gibi sorunların olduğunun farkındayız. Şuanda tüm ekibimiz 7/24 sorun üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor.
En kısa süre içerisinde sorunun çözüleceğini ve telafi olarak her konuda ( Hediyeler, Etkinlikler ) ile tüm kullanıcılarımızın yanında olacağımızı bilmenizi isteriz.
İlk resmi sunucumuzda bizleri destekleyen, yanımızda olan bütün kullanıcılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Rise Online World Ekibi