Oyun bana gore degil

tatar889

Üye
Ben daha cok solo takilan ve pvp icin partylere katilan bir oyuncu olarak level kasma olayini cok zor buldum mesela suan ben level kasmak istiyorum ama slotlar bos ve solo gorev yapmak cok uzun suruyor ve asiri pot tuketiyor bu durumda benim oynayacagim 1-2 saat lik sure eger bir parti bulunmazsa bosa gidecek demektir ki hicbir oyuncu gunluk 1-2 saatini 1 level bile alinmayacak oyuna harcamaz bu oyunu oynamak icin en az 4-5 kisilik issiz bir ekip lazim onun disinda solo oyuncu bu oyundan kesinlikle zevk alamaz bu da benim icin elveda anlamina gelir oyunu desteklemek isterdim ancak oyunun hitap ettigi kitle farkli anlasilan verilen emek icin tesekkurler 18 lvl de pes ettim. herkese iyi eglenceler.

X A

Üye
Teşekkürler hocam yolun açık olsun. Bu arada günlük 1-2 saat gibi süreçte hiç bir mmorpg oyunda gelişemezsin söyliyimde. İki gündür gözlerim öyle bir batıyor ki uykusuzluktan daha yeni uyucam.. Bazı şeyler için biraz fedakarlıklar gerekiyor.

tatar889

Üye
egleniyorsaniz sorun yok hocam ben destek olsun diye katilmistim ancak bana gore olmadigini anladim

Latte

Üye
Katılmıyorum, level kasma olayı bana kolay geldi. Özellikle 20 levelden sonra daha da kolaylaşıyor. Hatta bu konu hakkında şikayetler var :)

anil

Üye
Teşekkürler hocam yolun açık olsun. Bu arada günlük 1-2 saat gibi süreçte hiç bir mmorpg oyunda gelişemezsin söyliyimde. İki gündür gözlerim öyle bir batıyor ki uykusuzluktan daha yeni uyucam.. Bazı şeyler için biraz fedakarlıklar gerekiyor.
Yeni mmolarin hepsinde gorevler solo yapılıyor + dungeon sistemleri var. Günde 10 saat harcanan mmolar 15 yıl öncesinde kaldı. Mesele gelişmek değil ayrıca, zevk almak. Adam 2 saatini toplamda 50 tane mob kesip 1 lvl kasmaya harcıyorsa zevk alamaz tabii ki.

tatar889

Üye
Aynen oyle kardesim bana gunluk en azindan 1-2 gorev olsa orta seviyede ex verecek yine girer o gorevi yaparim millet 1 ayda son levele cikiyorsa ben de 6 ayda cikarim ama bir ilerleme gorurum en azindan ama boyle olunda benim son levele ulasmam yillar alir bu da benim acimdan cok cekici gelmiyor.

Tekitekurin

Üye
Pot nasıl yetersiz onu çözemedim ben. 30 lvl oldum yani iş sebebi ile çok vakit ayıramasamda 1k potlarıda çektim nolur ne olmaz diye. Abicim oyun başında verdiği en düşük seviye potu bitiremedim ben ya :D

Ayrıca evet solo oyuncular için sadece solo yapılabilen bazı görevler v.s. getirilebilir.

shady19071907

Üye
Bu oyun MMORPG. Bu tarz ko benzeri oyunlarda oyun seni belli bir yerden sonra clanca ya da parti ile olmanı istiyor
EXP konusunda haklısın. Solo olarak basit bir görev bile yarım saate yapılıyor

cugara

Üye
metin 2 görünümlü knight online benzeriz bir oyun olmuş çabalamışlar arkadaşlar ama sarmadı pek çalma çırpma ile yürümez aga bu iş zaman kaybı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt