Oyun beta mı ve oynanır mı?

coinisleri

Üye
Merhaba arkadaşlar
Rise online'ı uzun süredir takipteydim ancak bir süredir bakamadım. Şimdi aklıma geldi bir baktım oyun açılmış.
Şuan açılan beta sürüm mü ben closed beta zamanını hatırlıyorum ancak open betayı göremedim o yüzden beta mı yoksa resmi sürüm mü bundan sonra sıfırlanmadan mı devam edilecek? Ayrıca oyunda birçok hata varken neden resmi sürüm açıldı eğer açıldıysa merak ediyorum

Bir de foruma baktıkça sürekli şikayet ve eleştiri konuları görüyorum. Malum oyunu yıllarca oynamış biriyim. Rise için heyecanlıydım açıkçası. Oynayan arkadaşlardan iyi-kötü yorumlarını bekliyorum. Sizce oyun oynanacak seviyede mi ve zevk verir mi?

Son düzenleme:

Bigjest

Üye
Merhaba;
Rise Online World artık resmi olarak tüm oyuncular ile paylaşıldı. Önümüzdeki süreç erken erişim olarak değerlendirmeden geçiyor. Bu süreçte oyuncuların hiçbir eşyası silinmeyecek ve uzun soluklu bir dönemden geçeceğiz.
İyi forumlar.

coinisleri

Üye
Merhaba;
Rise Online World artık resmi olarak tüm oyuncular ile paylaşıldı. Önümüzdeki süreç erken erişim olarak değerlendirmeden geçiyor. Bu süreçte oyuncuların hiçbir eşyası silinmeyecek ve uzun soluklu bir dönemden geçeceğiz.
İyi forumlar.
Cevabınız için teşekkürler. Open beta oldu mu göremedim ben en son kapalı betayı görmüştüm.
Yanlış anlamazsanız ben oyundan çok ümitliydim. Ancak neden bu kadar hata varken beta süreçlerinde giderilmek yerine(beta yapılsa bile süre uzatılarak daha çok oyuncuya hitap ederek) direk resmi açılış yapıldı bunu merak ediyorum. Dediğim gibi oyunun henüz resmi halini oynamadım o yüzden konu açtım ama forumda veya internette nerede baksam şikayet eleştiri görüyorum

Gensuke

Üye
Cevabınız için teşekkürler. Open beta oldu mu göremedim ben en son kapalı betayı görmüştüm.
Yanlış anlamazsanız ben oyundan çok ümitliydim. Ancak neden bu kadar hata varken beta süreçlerinde giderilmek yerine(beta yapılsa bile süre uzatılarak daha çok oyuncuya hitap ederek) direk resmi açılış yapıldı bunu merak ediyorum. Dediğim gibi oyunun henüz resmi halini oynamadım o yüzden konu açtım ama forumda veya internette nerede baksam şikayet eleştiri görüyorum
hocam şöyle söyliyim eğer daha önce knight online oynadıysan oyundan şu haliyle bile keyif alırsın ama ko oynamamış bir mmorpg oyuncusunun bu oyuna girmesiyle çıkması bir olur o kadar kötü durumda

MrYESiL

Üye
K O terimleri çok kullanılıyor maalesef. Ben ko fazla oynamadım ama metin çok uzun süre oynadım. Terimleri anlamadığım için zorluk çekiyorum, bide Türkçe dil seçeneği ile oynayıp ta bu kadar yabancı kelime olması da tuhaf bir durum.

coinisleri

Üye
hocam şöyle söyliyim eğer daha önce knight online oynadıysan oyundan şu haliyle bile keyif alırsın ama ko oynamamış bir mmorpg oyuncusunun bu oyuna girmesiyle çıkması bir olur o kadar kötü durumda
Ko oynadım hocam, o yüzden bu oyunla biraz vakit geçirmek istedim ancak bu kadar problem varken neden oyun resmi şekilde açıldı onu anlamış değilim. Bu bir private server değil resmi sunucu. Her türlü açıdan test edilmesi gerekirdi. Ondan dolayı kafamda soru işaretleri var

MrYESiL

Üye
Zamanla düzelir. Beklentinin üstünde bir ilgi oldu. Test zamanları bu kadar insan olmuyor ki bu bug lar bulunsun. Metinin beta sürümünden sonra dupe çıkmıştı çok büyük meblağlar da altın stok çarları vardı adamların. Sonra bot istilası başladı. Hileciler yada gerçek para kazanmak için her yolu deniyen insanlar test aşamalarında olmuyor.

coinisleri

Üye
Zamanla düzelir. Beklentinin üstünde bir ilgi oldu. Test zamanları bu kadar insan olmuyor ki bu bug lar bulunsun. Metinin beta sürümünden sonra dupe çıkmıştı çok büyük meblağlar da altın stok çarları vardı adamların. Sonra bot istilası başladı. Hileciler yada gerçek para kazanmak için her yolu deniyen insanlar test aşamalarında olmuyor.
Bir PvP server değil hocam bu zamanla elbet düzelir ancak bariz hatalar mevcut ise oyun bu şekilde resmiyete açılmaz. Fake user vb. gibi sistemler ile lag-loss durumunu sunucu durumlarını kontrol etmeleri gerekirdi ayrıca. Umarım daha iyi yerlere gelir

TheKRZM

Üye
Suanki duruma göre herkesin şüpheleri var. oturduk açıklama bekliyoruz dü bir yayıcı 10gb ile item çekip upgrade felan yaptı karışık durumlar var biz konu açıyoruz modlar siliyor. bakalım nereye varacak.

Mercanertesi

Üye
Aynen gold satışı ile ilgili benim açtığım konu da silindi. Bakalım bir ban furyası olacak mı? Şaka şaka ne banı o adama partnerlik bile gelebilir...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt