Oyun bugları

Kiso

Üye
1. Ticket atarken bitane gönderince 2 nciyi göndermek için öncekinin gözden geçirilmesi gerekiyor yani yönetim okuması gerekiyor, ondan üst üste gönderemedim

2. Rakibi öldürürken, rakip ölürölmez benim karakter içinden geçmesi gerekiyor rakibin, ama rakip ölünce yere düşene kadar sanki ölmemiş gibi rakip ölü karaktere takılıyorum, bu hıź performansimi zayıflatıyor

3. Oyunda tüm karakterlerde değil ama bazi karakterlerde hareket halinde iken karakter zırhtan çıkmiş gibi gözükmeler gördüm dün, bi mage harpy lere atak yaparken yürümediği halde sadece atak yaptığı halde zırhtan çıkmış halde duruyordu mage karakteri önde zırhı arkada duruyordu, yani hem hareket halinde hemde sabit ama atak halinde zırhtan çıkma durumlarına denk geldim.

4. Dün bi ticket attm ama okundumu bilmiyorum onuda yazim, U stat sayfasına mause sol çift tıklayınca daha sonradan hiç biseye tıklamadan sadece mause hareket ettirdigimde , karakter mause yönünde sanki sol tuşa tıklamış gibi hareket ediyordu, sol tuş bi sefer tıklayinca geri düzeliyor ama yinede küçük biseyde olsa böyle bi buga da denk geldim yazim dedm

Kolay Gelsin İyi Çalışmalar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt