Oyun durduk yere aniden donuyor

looksepic

Üye
Oyunu sabit 60 FPS'de en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynarken aniden donuyor. Bu durum yarım saatte bir başıma geliyor. CPU ve diğer kullanımlar gayet normal düzeyde görünüyor. Oyunu görev yöneticisinden kapatıp yeniden girmem gerekiyor.

Kenshin

Üye
Merhaba @looksepic

Donma esnasında herhangi bir hata mesajı alıyor musunuz? Belli bir şey yaptığınızda mı yoksa rastgele mi bu sorun meydana geliyor?

huseyin35

Üye
Merhaba @looksepic

Donma esnasında herhangi bir hata mesajı alıyor musunuz? Belli bir şey yaptığınızda mı yoksa rastgele mi bu sorun meydana geliyor?
Öyle bir sorun değil bu. Sorunu 2 gün önce çözdüm ben. Eğer rise online aracı bir site ile ödül verirse.(sorunun çözümlenmesi onaylandığında ödülü bana teslim edecek aksi takdirde teslim etmeyecek). Rise yöneticileri ile sorunun çözümünü videolu olarak iletebilirim özelden.

Eg0isTa

Üye
aynısı bana oluyor sadece görev yöneticisinden görev sonlandır yapıp cozumu bulabiliyorum

Nikniyme

Üye
Oyun hiçbir hata vermiyor. Bir anda kilitlenip kalıyor. RX 580 8GB ekran kartı ve Ryzen 5 1600X işlemci kullanıyorum. Tüm sürücülerim güncel.
Öncelikle grafik ayarlarının resmini atar mısın?
Fps'i önce 55'e düşür dene, sonra 50 düşür dene bu şekilde düşürerek devam et. Muhtemelen 50'de donma sorunu ortadan kalkacaktır. Anlık yaşanan fps değişikleri nedeniyle cpu ya binen yük sonrasında oyun donuyor. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm. Şuan hiç donma yaşamadan oynayabiliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt