İstek Oyun ekranı inanılmaz karanlık

ZERONKRAL

Üye
Şöyle özetliyim
Sanki arabayla sisli yoldan gidiyorsun da bazen sis kalkıyor bazende sis cok oluyor
Bide sanki telefonun ekran parlaklığını yarıya kısmış gibisin
Gereginden fazlada göz yoruyor oyun
Netlik olarak da acıkcası tam begenmiyorum

Acıkcası bu konuda ko daha sade ve net geliyor bana ve parlak

PC den dolayı diyen olabilir diye affınıza sığınarak alakası yok 20k lık pc ile oynuyorum oyun ayarlarlarınada dikkat edip kurcalıyan biriyim

ZERONKRAL

Üye
ayarlarını paylaşır mısın
Ayarlarımda sorun yok bütün ayar claslarında hight v.s hepsini denedim kasmadan fazla bile rahat oynuyorum
Bisürü twich den yayıncıda izliyorum günlük 2 3 saat işdeyken
benim anlatmak istediğim oyunun kendisi karanlık netlik ve göz yorması

ZERONKRAL

Üye
"şikayet etmiyorum yada karalama yapmıyorum oyun daha iyi bi hal alsın userden gecilmesin istiyorum okadar"

Silahlar görseli bana göre yetersiz görsellikle vuruş efekleri zayıf patlaması animasyonu genel olarak zayıf
Silahlarda dış görünüşde birbirine aşırı benziyenler var anlamak için fazla dikkat istiyor

Kostümlerde 4 çeşit buglu gibi hepsi birbirine benziyo görsel olarak çoğu güzel değil
1 taneye güzel dedim oda kötünün iyisi geldi bana

Pedler binekler çok güzel olmuş elinize sağlık

Şuan herkes kostümlü olmasına rağmen
'celimsiz çoban gibi' duruyorlar
En iyi hal bu olmamalı?

ZERONKRAL

Üye
"şikayet etmiyorum yada karalama yapmıyorum oyun daha iyi bi hal alsın userden gecilmesin istiyorum okadar"

2. Charımı kasıyorum offical icinde kendimce test yapiyorum .macroyu izlemek bana zevk veriyor gençliğimde yıllarca hilaladamın attığı koxplari kullandım bana bı ayrı zevk veriyor izlerken açıkçası

Bana komik gelen
Oyun macro oyununa döndü Mario gibi oyun oldu slotlarda ruhlar periler var komik biz buraya macrolari yaristirmaya gelmedik . test edelim OFFİCALDA temiz oyniyalim diye geldik

Sakın deme oyun alttan açtığınız macrolari fixlicek cidden gülerim
Google amcaya sorsaydilar bütün mause klavyeleri linkini fixlerdiler 2 saatte

Betada officalda yasak olcakmis
İnsalari alistirip sonra bırak demek
Buda bana komik geldi mesala sen şimdi sigarayı bırak ?

Rosario

Üye
Ne karanliği hocam heryer parlak o kadar parlak ve açık ki bazen kör ediyor.

yavuz21

Üye
Ne karanliği hocam heryer parlak o kadar parlak ve açık ki bazen kör ediyor.
bana da öyle geliyor hatta baş ağrısı felan başladı 1 saat kesintisiz oynayamıyorum ondan ayarları atmasını istedim :)
Ayarlarımda sorun yok bütün ayar claslarında hight v.s hepsini denedim kasmadan fazla bile rahat oynuyorum
Bisürü twich den yayıncıda izliyorum günlük 2 3 saat işdeyken
benim anlatmak istediğim oyunun kendisi karanlık netlik ve göz yorması
göz yormasının sebebi renk yelpazesinin ve tasarım dilinin doğru olmaması diye düşünüyorum bunun ile ilgili konum da var

ancak sizin dediğiniz gibi bir karanlık hissi olmaması gerekiyor bu yüzden ayarlarda bir sorun olabilir siz gene de optiondan video bölümünden bir kaç ss eklerseniz anlamaya çalışalım.

ZERONKRAL

Üye

Oyunda ciddi şekilde belirsizlik var
Kendimden bahsedim ben belirsizlikten nefret ederim olumsuzluk olucaksada bilim isterim olsun olumsuzluk

Gelelim nerelerde belirsizlik var
soru cevap ve oyunun gelişimi hakkında haftada 1 mesala cuma günü 8 10 arası akşam diskorddan oyuncularla söyleyişi yapılsa net bigün ve saat belirlense

Aplha kaç gün surucek nezaman kapanicak betaya gecilicek bunları açıklamaları lazım

Mesala dersinki
Oyun 12. Ayında cıkıcak birşeyler belli olsun

Tony Montana

Üye
Betada officalda yasak olcakmis
İnsalari alistirip sonra bırak demek
Buda bana komik geldi mesala sen şimdi sigarayı bırak ? :) :) :)

ANGEL

Üye
Valla bende kendimden örnek vereyim,hayatımda hiç makro kullanmadım,burdada kullanmadım,o yüzden 57 lvlda baydı ve kasmayı bıraktım(silineceği için)
Dahada kullanmam,oyun içinde kullanan görürsem officialde,raporlarım.
Hileye hurdaya karşıyım dümdüz bi adamım :D

Umarım önlem alınması için serbest bırakılmıştır Alfada,aksini düşünmek dahi istemiyorum.

Ganger35

Üye
alfa -2 de makro serbest diye biliyorum. level kasıp oyunu daha fazla ve daha rahat deneyimlemek amaçlı olabilir. aksi durumu ele alırsak görevleri yapmak çok kolay değil ekip işi ama millet oracle de party kurmuş makro bırakmış. Gelin görev yapalım daha seri kasarız diyorum yanaşan yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt