Oyun Gitti Charlar askıda kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okab123

Üye
Merhabalar

Charlar Yine Askıda Kaldı Makrodan ziyade bence bu hataların bir an önce giderilmesi gerekiyor çok eksiklik var oyun içerisinde özellikle gün içerisinde oyunda atması ve girememe askıda kalma sorunları gibi problemler bir an önce bunlara odaklanılmasını gerektiğini düşünüyorum

massacre61

Üye
hagard 3 ve 5 kapatılacak camp degişin diyip 1 saniye sonra server kapatmak nasıl bi kafa yapısıdır ?

dalek

Üye
bu gün kaç oldu bu sorun bıktım yeminle.zaten exp kasmak çok zor, slotlar dolu bi party buluyorsun hop 10 dakika sonra oyun gidiyor.premium da boşa gidiyor insanın hevesi de gidiyor, gidiyor da gidiyor anlayacağınız

okab123

Üye
camp 4 yenı actılar daha sonra hemen kapattılaraskıda charkaldı giremiyoruz pt buluyoruz zar zor şimdi de giremiyoruz abi bırakın makro ile ugrasmayı lütfen diğer ana sorunlara odaklanın

Şarapçıoğlu

Üye
camp 4 yenı actılar daha sonra hemen kapattılaraskıda charkaldı giremiyoruz pt buluyoruz zar zor şimdi de giremiyoruz abi bırakın makro ile ugrasmayı lütfen diğer ana sorunlara odaklanın
Aynn makroyla uğraşmasınlar da hakkıyla oynayanların slotlarına çökmeye devam etsin makrocular.

Zbam

Üye
Bütün günüm askıdaki charımı beklemekle geçti ve yine charım askıda cidden inanılmaz okadar çok hata varki forumu sadece ağlama duvarı olarak kullanıyoruz bi keyifle muhabbet edemedik.
Edit= Düzeldi

Son düzenleme:

Şarapçıoğlu

Üye
Askıdan kurtulur dostlar bu oyun yokken de vardınız 1 gün sonra devam etseniz bir şey kaybetmezsiniz.

icutehunter

Üye
Sıkıldım valla ya sabahtan beri 5 saat bakım yap açıldıktan 25 dk sonra patates olsun ne yaptın abi 5 saat?

Dr.Strange

Üye
Ya tam eve gelmişim çayımı almışım 2-3 saat oynim dedim oyuna girdim 5 dk sonra char askıda kaldı. Artık gınaa geldi ha :// :)

okab123

Üye
char askıdan cıktı pt gitti yemin ediyorum şaka gibi firma şimdi mümkün değil pt bulamıyacaz aynen ilk önceliğimiz (z block )

dalek

Üye
party bulduğumuz kanalları kapatarak bizi düşündüğünüzü çok güzel gösterdiniz, ne o öyle otur otur exp kas,şimdi bir o slot bir bu slota koşarak pt arıyoruz,bu sayede fazla kilolarımızdan kurtuluyoruz ,teşekkürler<3

Paris

Üye
Problem düzelmiştir. Askıda kalma ve bağlantı yaşayan arkadaşlar Rise Online World sunucusunda bulunan #row-support kanalından destek bileti oluşturabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt