Oyun hakkında bilgisi olmayan solo oyuncu Job seçimi.

lefraid

Üye
Selamlar ve iyi akşamlar, Ben Rise Online'a başlama kararı aldım fakat oyun hakkında hiç bir bilgim yok ve taban olarak karakter seçimi bile yapamıyorum şuan. Solo oyuncuyum ve oyun hakkında hiç bir şey bilmiyorum Job önerileri alabilir miyim? (Okul okuduğum icin gün içinde max 4-5 saat aktif olabiliyorum.)

Myra

Üye
Warrior tavsiye ediyorum. Diğer class lar kırılgan oyundan soğumaman için dayanıklı olduğu için warrior.

N3v3N

Üye
Solo oyuncu olarak warriorla hicbirsey yapamazsın.

Battle priest solo oyuncular icin en iyisidir. PK da düşünüyorsan Okçu olabilirsin.

Solo olarak amacın farm atmak ise; BP ve Okcu
PK + Farm ise Okçu

platoon0x

Üye
bu oyunda solo hiçbirşey yapamazsın, he "en azından" solo görev yapıp mob kesebiliyim dersen bp açabilirsin zira diğer çarlar bunu dahi yapamıyor

GunJack

Üye
Okçu yada battle priest oynarsan solo da zorlanmasın

Vaexur

Üye
Battle Priest diye tabir edilen statlarının hepsini STR ye verdiğin bir buffer senin için en optimal seçenek olacaktır diye düşünüyorum.

Vaexur

Üye
Evet, yanlış bilmiyorsam maksimum 255 verilebiliyor zaten o da 65 civarı levele denk geliyor. Ordan sonrasını HP ye veriyorsunuz

_F_G_

Üye

Crafter DendroctonuS

Üye
Selamlar ve iyi akşamlar, Ben Rise Online'a başlama kararı aldım fakat oyun hakkında hiç bir bilgim yok ve taban olarak karakter seçimi bile yapamıyorum şuan. Solo oyuncuyum ve oyun hakkında hiç bir şey bilmiyorum Job önerileri alabilir miyim? (Okul okuduğum icin gün içinde max 4-5 saat aktif olabiliyorum.)
asas aç sürekli buff alıyor yakında towndan towna ışınlanma skili koyacak yönetim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt