Öneri Oyun hakkında bir kaç öneri..

PLASSEBO

P
Öncelikle merhabalar Rise Online World ailesi.
17 yıllık MMORPG oyuncusu olarak ben ve ekibim adına bu kaliteli, her adımı heyecan verici oyunu bizlere sunduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız.
Bir oyuncu olarak oyunda gözlemlediğim bazı durumları sizlere bildirmek ve gelecek olan iyileştirme yamasında bunları görmeyi dilerim.

1. Weight problemi : Asas ve Mage classlarında bir çok görev yetersiz ağırlık dolayısıyla teslim edilmiyor. Bu jobların üstünü sıfırlayıp str takılar verince görevi teslim edebiliyor anca.

2. Priest skilleri : Priest classlarında çok fazla atack skilli ile birlikte pek az heal-buff-debuff skilli bulunmakta. Zaten atack oynamak isteyen bir priest Master sekmesine 1 ya da 7 puan verdikten sonra diğer damage skillerini kullanmayacaktır. Mastera vermeden önce de şahsi görüşümce 2 ya da 3 atack skilli yeterli olacaktır, bunlar yerine diğer skillere (heal, db, buff) daha fazla skill eklenebilir.

3. Damage sorunsalı : Ben 55 level bi int defans priestim. Hp barım 2800, mana barım 2700 ve defansım da ortalama 700 küsürlerde. Quest kıyafetler ve kalkan ile olan durum bu. Fakat bugün DW haritasında 52 level bi warriorun bana 900 + 108 damage attığını görünce bi gariplik sezdim. Yani önerim warriorların damagei kısılabilir ya da priestlerin hp-mp barları bir tık yükseltilebilir. Takılan hp bonusların bar kısmına yansıması arttırılabilir.

4. Oyun FPS sorunu : Bilgisayarları güncel olan sistemlere A, orta seviyeleri B, düşük seviyelere de C şeklinde sıralayacak olursak teamimde 2 kişide A, 6 kişide ise B kalite bilgisayar mevcut. Fakat oyunun akıcılığı bozulmasın diye B kalitedeki kişiler mecburen Low ayarlarda oynuyor oyunu. Hitap etmek istediğiniz kitle her ne kadar tüm ülkeler olsa da oyunun %80 i muhakkak Türkiye üzerinden gelen kullanıcılar olacaktır ki ekonomi ve mevcut durumu (covid) düşündüğümüzde her birimiz A sınıf bilgisayar sahibi olamayabiliriz. Yani bu konudaki tavsiyem C sınıf bilgisayar sahibi olanlar bile rahatça (medium ayarda 30-35 fps gibi) oynayabilmeli ki oyunun popüleritesi artsın. Ki bu da size officialda mükemmel bi geri dönüş olarak yansır.

5. Priest skill animasyonu : Priestlerin eli ortalama 4 saniyede kalkıyor ve ortalama 1.5 saniyede healı, debuffı atıyor. Bu 5.5 saniyelik süreçte warrior, asas ya da mage classının ortalama 4-5 skill attığını hesap edersek skill animasyonu çok çok fazla ve bozulmuyor da maalesef ki.

Biraz uzun olsa da sizin ilginiz ve alakanıza güvenerek bunu paylaşıyor ve çalışmalarınız için bol bol iyi dileklerimi sunuyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

needfsug

Üye
Fps konusuna şiddetle katılıyorum. Maalesef ülkemizin ekonomik şartları belli. Fps konusunda güzel güncellemeler bekliyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt