Oyun Hakkında Herşeyy

tafamus31

Üye
1-OYUN AÇILIŞINDAN BUGÜNE

oyun açıldığı ilk günden bugüne her akşam 8 de online'yim craft olsun,haritalar,dungeon sistemi,klan sistemi derken nerelere geldik
emeği geçenlerin ellerine sağlık gelelim bundan sonraki sürece lütfen yazıyı silmeyin büyük emek var bu yazıda eleştiri ve uyarıları
dikkate aldığınız sürece iyi yerlere gelirsiniz bunu unutmayın

2-DEATH WALLEY HARİTASINDAKİ KALABALIK
-death walleyin kalabalık olması süper lakin fps sorununu çözmediğiniz sürece hiç bir işe yaramaz
ben yürüyemedikten sonra oyunda olsam ne farkeder sorunu bildiğinizin farkındayız önerilerim şunlar

-dungeon girişleri lunaskar 2 ve protean 2 haritaları haricinde girilmesin dungeoncular dwden çıksın
-akşam 20:00 dan sonra deat walleyde 60 dk'dan fazla af-k kalanlar oyundan atılsın
-akşam 22:00 dan sonra 80 lwl aşağısı dwye giremesin

3-Battle point veren premium istiyoruz royal premium 85 lwlde ne işe yararıyacak 330 tl ona vermek yerine
150 tlye +5 np veren royal premium gibi np veren premium lazım acil olarak hemde dier özellikleri elite
premium gibi olsun

4-Bowl monument gerekse blood walley haritalarındaki monumentler çıktıgında yukarıdan yazı geçsin

5- Oyunda elite farm slotu yok elite farm slotu demek en sağlam klanların o slotu almak için pk atması
ve pknın canlanmasına yol açar brataurdan atan 30m lik silahlar işe yaramaz en az 2 gb olan itemler
atması lazımki elit slotlarda elit clanlar kapışşsın örn:BRATAUR slotundan epic takı atabilir

6-Clana np basma olayına gelirsek abi ben 1 sene np kasmısım gidip clana basıyorum emeğimi yarın
öbürgün o clandan cıkarsan benim np ne olacak emeğimi çöpe mi atıcam clan np sc'si lazım np basan geri alabilsin
ayrıca np basan char clandan cıkarsa clanın gradesini düşürün
clanı yükseltenler o npyi tekrar basınca grade aynı seviyeye cıksın

7-ırklar arası denge okadar bozukki bunun tek sebebi skill book'tu proteandan lunaskara geçecek adam 5gb
para lazım bu saçmalığa artık son verin proteanda user azlığı var biz protean basıcaktık artık clan mevzusuda
geldi hiç bi şekilde basamıyoruz hem clana ırk basma scrolu lazım hemde ırk basarken skillerin kapanması olayına son verın
yoksa protean ırkı şuan aşırı derecede eziliyor ırk dengesızliğinden pk atacak arkadaşlar sinir krizlerine giriyor iki
taraftada

8-orta monumentten cıkan boss drobu rastgele olmalı çünkü 8 okcu gelip kutuyu kesin alıyor ben pk atan birisiyim ve melee
ekibim 2 priest 1 magem var zaten direk atak olarak düşüyoruz acilen bu sorunu cozun monument teamlar oluştu adamlar 8 okçu
gelip kutuyu alıyor monument boss'tan cıkan dropların acilen rastgele normal bosslar gibi olması lazım büyük haksızlıklar oluşuyor

9-blood valley haritasında her zaman 1 taraf aşırı sağlamken diğer taraf ezik kalıyor bu dengeyi ne zaman sağlamayı düşünüyorsunuz
arada hep 400 puan fark oluyor sayılar eşit olduğunu inanmak zor bi taraf 100 kişiyse diğeri 80 kişi gibi geliyor oyuncular farkındadır

10- 50 kill görevi acilen bowl'a çekilmeli lunaskar ırkı o kadar sağlamki town önü mage ve okcular proteanları cıkarmıyor
bu meleee ekipler ne yapacak kardeşim mage ve okcuları mı izlicek ?

11- KARAKTERLER ARASI DENGE BU EN ÖNEMLİ KONU.

MAGE=Mageler 4 nova oynuyor 75-85 master skillerni kullanamıyor bu konuya bi çözüm getirin
-mageler nova atıp escape atıyor boyle bır sacmalık olmaz at nova escape at lr mage blinkle kaçıp toplasın nova atan mage 10 saniye escape atmasın
bi zahmet
-mageler kafa kafaya melee ekiplerle kapışıyor adam üstüne cotton giyiyor warıor zırh giyior stafla wariorun vurduug kadar vuruyor
-ayrıca mage dediğin jop pusu atar kafa kafaya melee ile kapışamaz
-mage kardeşler hiç ağlamasın oynamayı bilen mage ekipler db priesti veya cc priesti db atıp uzaktan teklediği sürece
her türlü ekibi tokatlar oynamayı bilmiyorsanız ağlamayın mageler bence gayet güçlü
-MAGELER İLE İLGİLİ en önemli konu ise tp mage yok yok yok kafayı yiyorum tp mage bulmak için atlama skilinede zaten kısalttılar
oyunda tp magelerin cash masrafını bile karşılıyoruz TP MAGE LAZIM mage arkadaslar tp oynayın hatta gelın benim ekibime
pus masraflarınız bizden
- AYRICA 1 pt magede herkes kör var kardeşim hepsi kör atıyor sadece lr magenın kör atması lazım böyle saçmalık olamaz.

ASAS-ROGUE= rogue arkadaşların skill kapatma kayma zıplama ucma herşeyi var çok güzel lakin bowlda oynamıyorlar
çünkü defansları az ve magelerden tek nova yiyorlar asas resistlerinin artması lazım
-asasların tek sorunu bowlda oynayamak adamlar farmer darlamaktan çiğerleri soldu
asas arkadaşlar başka sorun varsa siz altta belirtin lütfen

-OKÇU= Abicim bu okcualrdan ne güzel kurtulmuştuk gene türediler sorun deil lakin 3 pt okcu
town önünde ok atıyor biz okcuları izliyoruz okçulara debuff falan gelmesin sadece
okcu arkadaşlar şu town önü ok atma mevzusunu bi salında bizde oynayalım

-WARRİOR= gelelim fasulyenin faydalarına
-Warrior karakteri gayet güçlü problem yok oynamayı bilen ekibin güzel tp magesi varsa kafa kopartır
3 pt sırtlar wariorlar lakin akşam 10-11 pk sı arasında oyun zaten cok kalabalık
fps problemı zaten var magenın içine atlıyor descentle bide nova atıyolar en kral bilgisayar
bile kasıyor bide orda o mageyi tutacakta vuracakta üstüne o kadar mageleri yakalıyorsun priestler 10k hp alıyor
mageler nova atıp esc atıyor kafayı yemekteler
-Kardeşim bu warrior karakterine alan skili lazım des atıp alan vuracak ki oyundaki okcuları mageleri dağıtabilsin
allah için akşam pkya bakın lunaskar okcu ve magelerı proteanları towna sıkıştırıyor warior ekipler izliyor
zaten oyunda 4-5 tane warıor ekip var düzgün onlarda 2 pt mage 2 pt okcuyla uğraşıyorlar zaten oyunda tp mage
kıtlığı var warior pt 3 priest oynayıp berkcan 3 priest ne lan mı deedirtecez
warior knight skill ağacı acilen gelmeli

-PRİEST=dostum ben priestim üstüme takacak takı bulamıyorum black soul ring holy priest pendant falan var
ama bunların dropları okadar az ki vitality setle- holyy priest set arasında fark olduğunu düşünmüyorum
vitality=60 def bonusu var
holy priest'im yüzde 3 def bonusu var fark oldugun düşünmüyorum
-ayrıyetten priest heal 70 skili 10 sn'yeden 40 saniye cıktı bunu 15 saniye yapın lütfen

ataker prieste gelirsek sağlam bi ataker priest db attıgı sürece herkesi keser farm atarken soloda herkesi keser
dw'de farm atıp kimse ağlamasın

en sonunda bi tavsiye oyunda takı + basma geldiği için parasız arkadaşlar çok pasif kalıyor
artık şu oyuna item sokun rica ediyorum epic takı dropları ve rare takı droplarını arttırın
dungeondan güzel item cıksın brataurdan epic takı drobu falan getirlilmeli parasız arkadaşlarda
oyuna katılsın oyun ne kadar pahalı itemler ne kadar pahalı olursa o kadar user düşer

Ben JaneRIZZOLI H_E_A_V_E_N melee ekibi komutçusuyum her akşam 9 DA oyundayım keseriz kesiliriz önemli deil maksat
muhabbet konulara eklencek başlıklar varsa lütfen yorumla belirtin.

berktun

Üye
Bir mage player olarak evet 4 nova işi can sıkıcı keşke +70 yetenekler daha kullanışlı olsaydı efektleri çok güzel ama 85 verince hasar çıkışını düşürüyorsun. Birde şöyle cins bir bug var atıyorum 70fr 70 lr verince fr 1k lr 800 vuruyor diyelim fr 71 verince lr hasarı yarı yarıya düşüyor. Yan skill olarak değil iki skill ağacını eşit götürmeyince yandan açtığın yeteneklerin hasarı çöp oluyor çözülecek dendi ama hala bekliyoruz.

Esc olayı sorunlu bu konuda nötrüm partide 2den fazla mage varsa deaktif olabilir warrior cure yeteneği gibi.

Protranın towna sıkışması tamamen ırk dengesizliğinden kaynaklı yani alan yeteneği gelse bile yine prime saatlerde protean yine townda sıkışıp kalır lunaskardan proteana geçenin yeteneklerinin denge sağlanana kadar sıfırlanmaması gerekiyor başka türlü çözülmez. Ama knight skill ağacı gerçekten gelmeli çoook uzadı bu iş.

Dbsiz bir durumda elit bir mage staffla warrior kadar vurabiliyor doğru ama bu adamların dizilimleri 5 parça chaos ve full 9 papper set 6.5k civarı hpleri var full ofansif olarak ancak dbsiz warriorun vurduğu kadar vuruyorlar staff ile. İşin içine bir torment girince sanmıyorumki 3-4 yetenekten fazla dayanacak papper mage olsun. Staff hasarına katılmıyorum en uç örnektekiler ortalama warrior kadar vuruyor benim charım o kadar vuramıyor ve dbli iki yiyor genelde :D

Asasların sorununun tek nova yemek olduğunu sanmıyorum. Lupsuz mageleri dağıtıp çıkabiliyorlar iyi oynuyor ve birazda itemlilerse. Eğer 7 mage 7-8k hasar çıkarıp asası tekleyemiyorsa warriora hiçbirşey yapamaz ve job oyundan silinir. Asas mage tekler 1 parti magede bi zahmet asas teklesin. Defans değerleride o hasar çıkışına oranla baya yüksek harici minör cure slide confuse ve kör gibi all in one yetenek setleri mevcut. Asaslar bowlda oynayamıyor değil şahsi kanaatim oynamıyorlar.

Tp mage konusunda da haklısın hocam ama oynanacak gibi değil. İce tarafına küp lazım. Rol olarak aşırı sıkıcı ilgi çekici kontrol yetenekleri yok tp bot gibi. Yoksa en ucuz yollu pk atma yöntemidir tp mage itemleri ucuz olur birazda kullanması keyifli yetenek varsa oynanır ama şu durumda şahsen tercih etmem çoğu kişide etmiyor ne yazıkki.

Elit değil ama güzel bir chara bile oyun içi kasarak ulaşma imkanı yok şuanki durumda takılar karaborsaya düştü parayı basan artıladı farkı iyice açtı emeğin ne yazıkki çok bir karşılığı yok. Yeni zindanda pendant drobu + zindan coini sisteminin acilen gelmesi lazım yoksa kantarın topuzu iyice kaçacak ve dediğiniz gibi oyuncu kaybıyla sonuçlanacak bu durum. Brataurda epic takı drobuda güzel bir fikirmiş umarım değerlendirirler bunu.

the0fear

Üye
Ben premium olayına katılmıyorum. Premiumları bölmek yerine bütün özellikleri bir premiumda toplamak daha mantıklı değil mi ? Pk atan da farm atan da exp kasan da tek bir premium alsın. Yoksa aynı anda üç işi birden yapan adam gereksiz masraf yapar

tafamus31

Üye
Ben premium olayına katılmıyorum. Premiumları bölmek yerine bütün özellikleri bir premiumda toplamak daha mantıklı değil mi ? Pk atan da farm atan da exp kasan da tek bir premium alsın. Yoksa aynı anda üç işi birden yapan adam gereksiz masraf yapar
bütün özellikleri aynı premiumda toplanrısa daha fazla cash isterler ben 1500 cash'e sadece np +5 veren ver diğer özellikleri elite premium gibi olan bir premium'u daha mantıklı buluyorum.

ImShepty

Üye
@tafamus31, Ağzına Klavyene Sağlık Kardeşim Her Konuya Değinmişsin Açık Açık Belirtmişsin Bilale Anlatır Gibi. Bu Yazıyı Okuyan Yöneticiler Muhtemelen Bu Konuları Göz Ardı Edecek Bana Göre Yani Bukadar Eksiğin Olduğu Ortamda Yönetim Ne Yapıyor Cash İle Satılan Tarayıcı Geliştiriyor Anlam Vermek Güç.

tafamus31

Üye
@tafamus31, Ağzına Klavyene Sağlık Kardeşim Her Konuya Değinmişsin Açık Açık Belirtmişsin Bilale Anlatır Gibi. Bu Yazıyı Okuyan Yöneticiler Muhtemelen Bu Konuları Göz Ardı Edecek Bana Göre Yani Bukadar Eksiğin Olduğu Ortamda Yönetim Ne Yapıyor Cash İle Satılan Tarayıcı Geliştiriyor Anlam Vermek Güç.
valla knk erken erişim diyip kıvırıyorlar erken erişim ama cash fiyatlrına zam var :D

gaddarkerim

Üye
he he dw de ranka bakınca tepeden aşağıya rank heavende yada ben hep denk gelıyorum..isteklere bak isteklere hepsı nerdeyse kendi clanı için..yok bratour dan epıc takı alalım..yok 80 altı dw ye gırmsın yok afk kalanları dw den atsın..az yede pc al kendine..pc de yoksa 60 tl ver tarayıcıdan gir..

ImShepty

Üye
he he dw de ranka bakınca tepeden aşağıya rank heavende yada ben hep denk gelıyorum..isteklere bak isteklere hepsı nerdeyse kendi clanı için..yok bratour dan epıc takı alalım..yok 80 altı dw ye gırmsın yok afk kalanları dw den atsın..az yede pc al kendine..pc de yoksa 60 tl ver tarayıcıdan gir..
Bratour dan epic takı herkes alsın dw de savaşlar bi nebzede olsa orda dönsün bowl un yükü biraz hafiflesin valla brotourda da kasmışlığımız yok görev hariç clan adına istenen bir şey yok buradaki istekler inan senin için oyun için . pc konusuna gelirsek sırf bu oyun için 30k pc aldım sonuç hüsran ona ne diyeceksin ?

FasaFiso

Üye
Elit farm bence de gerek 8 li party farmının bu oyuna bir an önce gelmesi gerek bu doğrudan ve dolaylı yoldan bir çok şeyi etkiler

JusTTory

Üye
Güzel bir konu ilettiğin maddelerin değerlendirilmesi ve kontrollerinin yapılması için raporlandı. İyi forumlar.
bahsedilen konular şimdi olmuş gibi davranmayın bu sorunlar oyunun açılısından beri var şimdiye kadar ne yaptınız ? yıllardır diyoruz ki death valleyde dungeon girişi olmasın bunu size betada söyledik warrior bu oyunu oynamaya değil izlemeye gelmiş sanki tek farkı yayınlardan görmek yerine daha yakından görme avantajı oluyor

SessizCogunlugunSesi

Üye
1-OYUN AÇILIŞINDAN BUGÜNE

oyun açıldığı ilk günden bugüne her akşam 8 de online'yim craft olsun,haritalar,dungeon sistemi,klan sistemi derken nerelere geldik
emeği geçenlerin ellerine sağlık gelelim bundan sonraki sürece lütfen yazıyı silmeyin büyük emek var bu yazıda eleştiri ve uyarıları
dikkate aldığınız sürece iyi yerlere gelirsiniz bunu unutmayın

2-DEATH WALLEY HARİTASINDAKİ KALABALIK
-death walleyin kalabalık olması süper lakin fps sorununu çözmediğiniz sürece hiç bir işe yaramaz
ben yürüyemedikten sonra oyunda olsam ne farkeder sorunu bildiğinizin farkındayız önerilerim şunlar

-dungeon girişleri lunaskar 2 ve protean 2 haritaları haricinde girilmesin dungeoncular dwden çıksın
-akşam 20:00 dan sonra deat walleyde 60 dk'dan fazla af-k kalanlar oyundan atılsın
-akşam 22:00 dan sonra 80 lwl aşağısı dwye giremesin

3-Battle point veren premium istiyoruz royal premium 85 lwlde ne işe yararıyacak 330 tl ona vermek yerine
150 tlye +5 np veren royal premium gibi np veren premium lazım acil olarak hemde dier özellikleri elite
premium gibi olsun

4-Bowl monument gerekse blood walley haritalarındaki monumentler çıktıgında yukarıdan yazı geçsin

5- Oyunda elite farm slotu yok elite farm slotu demek en sağlam klanların o slotu almak için pk atması
ve pknın canlanmasına yol açar brataurdan atan 30m lik silahlar işe yaramaz en az 2 gb olan itemler
atması lazımki elit slotlarda elit clanlar kapışşsın örn:BRATAUR slotundan epic takı atabilir

6-Clana np basma olayına gelirsek abi ben 1 sene np kasmısım gidip clana basıyorum emeğimi yarın
öbürgün o clandan cıkarsan benim np ne olacak emeğimi çöpe mi atıcam clan np sc'si lazım np basan geri alabilsin
ayrıca np basan char clandan cıkarsa clanın gradesini düşürün
clanı yükseltenler o npyi tekrar basınca grade aynı seviyeye cıksın

7-ırklar arası denge okadar bozukki bunun tek sebebi skill book'tu proteandan lunaskara geçecek adam 5gb
para lazım bu saçmalığa artık son verin proteanda user azlığı var biz protean basıcaktık artık clan mevzusuda
geldi hiç bi şekilde basamıyoruz hem clana ırk basma scrolu lazım hemde ırk basarken skillerin kapanması olayına son verın
yoksa protean ırkı şuan aşırı derecede eziliyor ırk dengesızliğinden pk atacak arkadaşlar sinir krizlerine giriyor iki
taraftada

8-orta monumentten cıkan boss drobu rastgele olmalı çünkü 8 okcu gelip kutuyu kesin alıyor ben pk atan birisiyim ve melee
ekibim 2 priest 1 magem var zaten direk atak olarak düşüyoruz acilen bu sorunu cozun monument teamlar oluştu adamlar 8 okçu
gelip kutuyu alıyor monument boss'tan cıkan dropların acilen rastgele normal bosslar gibi olması lazım büyük haksızlıklar oluşuyor

9-blood valley haritasında her zaman 1 taraf aşırı sağlamken diğer taraf ezik kalıyor bu dengeyi ne zaman sağlamayı düşünüyorsunuz
arada hep 400 puan fark oluyor sayılar eşit olduğunu inanmak zor bi taraf 100 kişiyse diğeri 80 kişi gibi geliyor oyuncular farkındadır

10- 50 kill görevi acilen bowl'a çekilmeli lunaskar ırkı o kadar sağlamki town önü mage ve okcular proteanları cıkarmıyor
bu meleee ekipler ne yapacak kardeşim mage ve okcuları mı izlicek ?

11- KARAKTERLER ARASI DENGE BU EN ÖNEMLİ KONU.

MAGE=Mageler 4 nova oynuyor 75-85 master skillerni kullanamıyor bu konuya bi çözüm getirin
-mageler nova atıp escape atıyor boyle bır sacmalık olmaz at nova escape at lr mage blinkle kaçıp toplasın nova atan mage 10 saniye escape atmasın
bi zahmet
-mageler kafa kafaya melee ekiplerle kapışıyor adam üstüne cotton giyiyor warıor zırh giyior stafla wariorun vurduug kadar vuruyor
-ayrıca mage dediğin jop pusu atar kafa kafaya melee ile kapışamaz
-mage kardeşler hiç ağlamasın oynamayı bilen mage ekipler db priesti veya cc priesti db atıp uzaktan teklediği sürece
her türlü ekibi tokatlar oynamayı bilmiyorsanız ağlamayın mageler bence gayet güçlü
-MAGELER İLE İLGİLİ en önemli konu ise tp mage yok yok yok kafayı yiyorum tp mage bulmak için atlama skilinede zaten kısalttılar
oyunda tp magelerin cash masrafını bile karşılıyoruz TP MAGE LAZIM mage arkadaslar tp oynayın hatta gelın benim ekibime
pus masraflarınız bizden
- AYRICA 1 pt magede herkes kör var kardeşim hepsi kör atıyor sadece lr magenın kör atması lazım böyle saçmalık olamaz.

ASAS-ROGUE= rogue arkadaşların skill kapatma kayma zıplama ucma herşeyi var çok güzel lakin bowlda oynamıyorlar
çünkü defansları az ve magelerden tek nova yiyorlar asas resistlerinin artması lazım
-asasların tek sorunu bowlda oynayamak adamlar farmer darlamaktan çiğerleri soldu
asas arkadaşlar başka sorun varsa siz altta belirtin lütfen

-OKÇU= Abicim bu okcualrdan ne güzel kurtulmuştuk gene türediler sorun deil lakin 3 pt okcu
town önünde ok atıyor biz okcuları izliyoruz okçulara debuff falan gelmesin sadece
okcu arkadaşlar şu town önü ok atma mevzusunu bi salında bizde oynayalım

-WARRİOR= gelelim fasulyenin faydalarına
-Warrior karakteri gayet güçlü problem yok oynamayı bilen ekibin güzel tp magesi varsa kafa kopartır
3 pt sırtlar wariorlar lakin akşam 10-11 pk sı arasında oyun zaten cok kalabalık
fps problemı zaten var magenın içine atlıyor descentle bide nova atıyolar en kral bilgisayar
bile kasıyor bide orda o mageyi tutacakta vuracakta üstüne o kadar mageleri yakalıyorsun priestler 10k hp alıyor
mageler nova atıp esc atıyor kafayı yemekteler
-Kardeşim bu warrior karakterine alan skili lazım des atıp alan vuracak ki oyundaki okcuları mageleri dağıtabilsin
allah için akşam pkya bakın lunaskar okcu ve magelerı proteanları towna sıkıştırıyor warior ekipler izliyor
zaten oyunda 4-5 tane warıor ekip var düzgün onlarda 2 pt mage 2 pt okcuyla uğraşıyorlar zaten oyunda tp mage
kıtlığı var warior pt 3 priest oynayıp berkcan 3 priest ne lan mı deedirtecez
warior knight skill ağacı acilen gelmeli

-PRİEST=dostum ben priestim üstüme takacak takı bulamıyorum black soul ring holy priest pendant falan var
ama bunların dropları okadar az ki vitality setle- holyy priest set arasında fark olduğunu düşünmüyorum
vitality=60 def bonusu var
holy priest'im yüzde 3 def bonusu var fark oldugun düşünmüyorum
-ayrıyetten priest heal 70 skili 10 sn'yeden 40 saniye cıktı bunu 15 saniye yapın lütfen

ataker prieste gelirsek sağlam bi ataker priest db attıgı sürece herkesi keser farm atarken soloda herkesi keser
dw'de farm atıp kimse ağlamasın

en sonunda bi tavsiye oyunda takı + basma geldiği için parasız arkadaşlar çok pasif kalıyor
artık şu oyuna item sokun rica ediyorum epic takı dropları ve rare takı droplarını arttırın
dungeondan güzel item cıksın brataurdan epic takı drobu falan getirlilmeli parasız arkadaşlarda
oyuna katılsın oyun ne kadar pahalı itemler ne kadar pahalı olursa o kadar user düşer

Ben JaneRIZZOLI H_E_A_V_E_N melee ekibi komutçusuyum her akşam 9 DA oyundayım keseriz kesiliriz önemli deil maksat
muhabbet konulara eklencek başlıklar varsa lütfen yorumla belirtin.
Assassin konusundaki görüşlerinize katılmıyorum.daha ne kadar arttırcan assassin resizstlerini.Okçu da öyle sen hiç tek pk atan okçu gördünmü?Ne yapsın adam bi adam kesmeleri için 10 tanesinin bir yere gelmesi gerekiyor.Okçu daha zayıf,kaldırsunlarda herkes kurtulsun.Tek başına adam towndan çıkamıyor,ne yapmasını bekliyorsun okçunun yazda öğrenelim.Şu an okçu farm karakterden başkası değil.

IBoRiS

Üye
Şu dv de dungeon girenler yüzünden Town atınca bilgisayar bi şaşırıyor, dungeon girişleri başka mapta yapılsa veya isteyen isteyen yerden oto dungeon katılsa aynı haritada olmasına gerek kalmasa çok daha güzel olacak.

Silencer

Üye
Defans kırma yediğimizde Warrior arkadaşlar R ile mage stafından çok vuruyor kardeşim , denemesi bedava . Biraz daha tarafsız yazmayı deneseydin mage konusunda hiç bir yazdığın doğru değil

jAnnes

Yeni Üye
süper konu.
magelerin skilleri saçma durumda evet
dvde hareket edemeyecek seviyeye getiren bir optimizasyon sorunu zaten var bunu defalarca destek bileti gönderdik
bp her şekilde iyi durumda katılıyorum
tp mage genel olarak zaten bende dahil millete sıkıcı gelen bir tarz açıkcası. oynayanda zaten bildiğinden değil mecburiyeten oynuyor oynamayı bileni geçtim severek oynayan tp bulmak imkansız gibi bişey zaten çoğu kişide beceremiyo ama oyunda tp mage itemi diye bişey olduğunu bizde düşünmüyoruz saçma sapan bi halde suport mage itemleri ve zaten tpmage oynayanın esktra mp itemde yapması gerekiyoki solo dungeon yapabilsin başlı başına saçma eziyet yani oynayana saygım var

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt