Oyun hakkında şuana kadar ne düşünüyorsunuz?

Dezwend

Üye
Vision arkadaşımız bu konuyu kilitlememesi için birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikleri kendinizce filtreleyerek düşüncelerinizi merak ediyorum. :')

Jeay

Üye
şu ana kadar neden bu oyun hala açılmadı onu düşünüyorum. 21'de başlayan bakımda 4 saat 42 dakikayı devirdik bakalım daha ne kadar zaman geçecek...

DOMALBACANAK

Üye
Vision arkadaşımız bu konuyu kilitlememesi için birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikleri kendinizce filtreleyerek düşüncelerinizi merak ediyorum. :')
nasıl bir filtre koydun kardeşim yazacak bir şey bulamıyorum

TaturA

Üye
Oyun rolback atmalı okadar net 5 saat ya ayıptır ayıp

CxCx

Üye
ben dün oyunu tamamen bıraktım söylenecek çok şey varda luzum duymuyorum her doğan güneşin birde batışı olur güle güle Rise online

noktaDLL

Üye
Beklediğimize değecekse hiç bir sorun yok benim açımdan. Oyuna ve ekibe zaman tanımak gerek. Elekten geçemeyenlere elveda kalanlarla yola devam diyelim :)

Gensuke

Üye
yönetim çok acemi iyi niyetli gibiler ama mmorpg yönetimi konusundaki acemilikleri sıkıntı yaratıyor

ReginaMeis

Üye
Şu ana kadar çok fazla hayal kırıklığı yaşadım. Zaman geçirmek için oynuyorum açıkçası. "Bariz!" yaşanan şeylerin üzerinin güzel bir çarşaf ile örtülmesi vs. Hoş değil yani. İnsan direkt aksiyon alır ama işte orda da dokunulmazlar burda da.

ACUNFİRARDAA

Üye
Bence zamanla herşey çok güzel olacak. insanlar 2. premiumunu yüklediler... arkadaşlar sakin olun

Bigjest

Üye
Şu ana kadar çok fazla hayal kırıklığı yaşadım. Zaman geçirmek için oynuyorum açıkçası. "Bariz!" yaşanan şeylerin üzerinin güzel bir çarşaf ile örtülmesi vs. Hoş değil yani. İnsan direkt aksiyon alır ama işte orda da dokunulmazlar burda da.
Merhaba, üzeri kapanan konu tam olarak nedir?

Dezwend

Üye
Yayın aç tuşuna basanlara vekil muamelesi olmasın kafi. =')

dLx

Üye
Oyun keyif veriyor valla siz napıyosunuz bilmiyorum ama farm istediğimde slot buluyorum biraz arayınca, pk istediğim de üç beş takılabiliyorum, kastığınız m leri satmayıp karakteri güçlendirirseniz keyif alacağınızı düşünüyorum. tabii sizin tercihiniz.

Jeay

Üye
Merhaba,

1)oyun ne zaman gelecek diye açılan konunun silinmesi.
2)ittifak mı yapılıyor acaba sorusunun silinmesi
3)oyun ne zaman gelecek diye açılan konuları niye siliyorsunuz konusunun silinmesi

daha da gidebilir :)

Dezwend

Üye
Üzeri kapanan konular oyuna girme hatası için konu açan arkadaşların konuları silindi. Ekstra olarak bir yayıncının ittifak yaptığı video paylaşıldı. Gereği yapılması için o konuda silindi.

Nodar

Üye
Her zaman söylerim. Bigjest > all moderatör

Bigjest

Üye
Yayın aç tuşuna basanlara vekil muamelesi olmasın kafi. =')
(B) Kullanıcı Davranışı
6. Kanıtlı veya kanıtsız olarak, birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikler oluşturmak kesinlikle yasaktır. Oyun ve forum üzerindeki oyuncular için şikayetlerinizi ilgili platformun destek bileti sistemini kullanarak yetkililere bildirin.
Forum Kuralları
:)

KillaGang17

Üye
Aslında oyuna 1- 1.5 sene sonra başlayacaktım herşey tam otursun diye.. Ekip daha toy ama pişecektir.. Oyun içerisinde o kadar cok makro ve yazılım kullanan user varken sadece polemiğe girdi diye ve ilk uyarıda 5 gün chat banı vermek tamamen saçmalıktır. Şahsen dün gece bu banı aldım.. Polemik mmorpg nin bir parçasıdır. Küfür eden kişi o küfürü neden ettiği nasıl tahrik edildiği bilinmeden 5 gün uzunca bir süre chat banı atmak... Eğer ki insanları tahrik edip küfür ettirip raporlamak yetiyorsa size günde 10-15 raporlamada bulunabilirim...
... şimdilik stabil.. :)

Bigjest

Üye
Merhaba,

1)oyun ne zaman gelecek diye açılan konunun silinmesi.
2)ittifak mı yapılıyor acaba sorusunun silinmesi
3)oyun ne zaman gelecek diye açılan konuları niye siliyorsunuz konusunun silinmesi

daha da gidebilir :)
Merhaba
1. Oyun ne zaman gelecek şeklinde forumda 50 tane konu görüp forumun kirlenmesini istemediğimiz için bu tarz durumlarda tek bir konudan yürümesini istediğimiz ve forumun daha düzenli olması için açılan bütün konular silinecek/kilitlenecektir.
2. https://forum.riseonlineworld.com/konular/forum-kurallari.31/ /// Kullanıcı Davranışı Madde 6
3. "1. madde"

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt