Vision arkadaşımız bu konuyu kilitlememesi için birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikleri kendinizce filtreleyerek düşüncelerinizi merak ediyorum. :')
nasıl bir filtre koydun kardeşim yazacak bir şey bulamıyorumVision arkadaşımız bu konuyu kilitlememesi için birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikleri kendinizce filtreleyerek düşüncelerinizi merak ediyorum. :')
Merhaba, üzeri kapanan konu tam olarak nedir?Şu ana kadar çok fazla hayal kırıklığı yaşadım. Zaman geçirmek için oynuyorum açıkçası. "Bariz!" yaşanan şeylerin üzerinin güzel bir çarşaf ile örtülmesi vs. Hoş değil yani. İnsan direkt aksiyon alır ama işte orda da dokunulmazlar burda da.
Yayın aç tuşuna basanlara vekil muamelesi olmasın kafi. =')Şu ana kadar çok fazla hayal kırıklığı yaşadım. Zaman geçirmek için oynuyorum açıkçası. "Bariz!" yaşanan şeylerin üzerinin güzel bir çarşaf ile örtülmesi vs. Hoş değil yani. İnsan direkt aksiyon alır ama işte orda da dokunulmazlar burda da.
Merhaba,Merhaba, üzeri kapanan konu tam olarak nedir?
Üzeri kapanan konular oyuna girme hatası için konu açan arkadaşların konuları silindi. Ekstra olarak bir yayıncının ittifak yaptığı video paylaşıldı. Gereği yapılması için o konuda silindi.Merhaba, üzeri kapanan konu tam olarak nedir?
(B) Kullanıcı DavranışıYayın aç tuşuna basanlara vekil muamelesi olmasın kafi. =')
Öyle bir vekil muamelesi çekiliyor ki. Kankalarıdır herhalde biri ikisi. Sen de olsan sen de örtbas edersin. Belki de etmezsin delikanlı adamsındır. Öyle hissettim.Yayın aç tuşuna basanlara vekil muamelesi olmasın kafi. =')
MerhabaMerhaba,
1)oyun ne zaman gelecek diye açılan konunun silinmesi.
2)ittifak mı yapılıyor acaba sorusunun silinmesi
3)oyun ne zaman gelecek diye açılan konuları niye siliyorsunuz konusunun silinmesi
daha da gidebilir![]()