Oyun hakkında şuana kadar ne düşünüyorsunuz?

dLx

Üye
Aslında oyuna 1- 1.5 sene sonra başlayacaktım herşey tam otursun diye.. Ekip daha toy ama pişecektir.. Oyun içerisinde o kadar cok makro ve yazılım kullanan user varken sadece polemiğe girdi diye ve ilk uyarıda 5 gün chat banı vermek tamamen saçmalıktır. Şahsen dün gece bu banı aldım.. Polemik mmorpg nin bir parçasıdır. Küfür eden kişi o küfürü neden ettiği nasıl tahrik edildiği bilinmeden 5 gün uzunca bir süre chat banı atmak... Eğer ki insanları tahrik edip küfür ettirip raporlamak yetiyorsa size günde 10-15 raporlamada bulunabilirim...
... şimdilik stabil.. :)
yapabilirsin bunun için engel yok. hatta bence yapmalısında küfür edenleri dinleyecek halimiz yok. mmorpg'nin olayı bu diyip ailevi dini değerlere küfür edilmesini çekecek değiliz. küfür edip ceza yediysen de bir dahakine umarım etmezsin.

Bigjest

Üye
Öyle bir vekil muamelesi çekiliyor ki. Kankalarıdır herhalde biri ikisi. Sen de olsan sen de örtbas edersin. Belki de etmezsin delikanlı adamsındır. Öyle hissettim.
Oyuncuları yanlış yönlendirmek ve manipüle etmekte forum kurallarında yasak. Herhangi bir yayıncının yanında olmak, destek olmak gibi bir durum söz konusu değil. Sadece ilgili raporlamaları oyun içi ticket alanından yapmanız yeterli olacaktır. Bu alanda paylaşımına müsade edilmeyecek. Forum kurallarını inceleyebilirisiniz.

Nodar

Üye
Forum kurallarına tamamım ama insanların fikirlerini yazabilmesine ufakta olsa saygınız olmalı

Jeay

Üye
Merhaba
1. Oyun ne zaman gelecek şeklinde forumda 50 tane konu görüp forumun kirlenmesini istemediğimiz için bu tarz durumlarda tek bir konudan yürümesini istediğimiz ve forumun daha düzenli olması için açılan bütün konular silinecek/kilitlenecektir.
2. https://forum.riseonlineworld.com/konular/forum-kurallari.31/ /// Kullanıcı Davranışı Madde 6
3. "1. madde"

Yani kurallar koyup o kurallara uyuyormuş gibi gözükmek istemenizi anlıyorum kesinlikle ama siz o konuların hepsini silerken geride bir tane konu bırakmadınız. Oyun ne zaman gelecek temalı bir tane bile konu yoktu. Ki ifade özgürlüğüne önem veriyor olsaydınız şu an Discord'daki tr-sohbet odası açık olurdu ve bu konuları silmek yerine şu an yaptığınız gibi cevaplayıp gerekirse kilitlerdiniz. yarım saat diye başladığımız serüvende 5 saat 11 dakikayı devirdik ne zaman gelecek oyun hala bekliyoruz :)

Dezwend

Üye
Oyuncuları yanlış yönlendirmek ve manipüle etmekte forum kurallarında yasak. Herhangi bir yayıncının yanında olmak, destek olmak gibi bir durum söz konusu değil. Sadece ilgili raporlamaları oyun içi ticket alanından yapmanız yeterli olacaktır. Bu alanda paylaşımına müsade edilmeyecek. Forum kurallarını inceleyebilirisiniz.
Kirlilik olmasını istemiyorsanız bir forum görevlisi arkadaş başlığı açıp sabitlesin bizde altında düşüncemizi yazalım kurallara aykırı bir yorum olursa o konu içinden işlem yapılsın.

KillaGang17

Üye
yapabilirsin bunun için engel yok. hatta bence yapmalısında küfür edenleri dinleyecek halimiz yok. mmorpg'nin olayı bu diyip ailevi dini değerlere küfür edilmesini çekecek değiliz. küfür edip ceza yediysen de bir dahakine umarım etmezsin.
Dostum ben yeri geldiğinde hak edene hak ettiği cevabı vermekten çekinmem bunun sonucunda süresiz chat banı yemekte olsa. Adamlar ks ye geliyorlar üzerine partidekilere heal tutmayayım diye arkadaşlarından biri sürekli trade atıyor onu geçtim bizim partiye bir arkadaşlarını sokuyorlar ve bizi towna çekiyor.. Bu durumda ben sövmeyeyim de kim sövsün :D

dLx

Üye
Dostum ben yeri geldiğinde hak edene hak ettiği cevabı vermekten çekinmem bunun sonucunda süresiz chat banı yemekte olsa. Adamlar ks ye geliyorlar üzerine partidekilere heal tutmayayım diye arkadaşlarından biri sürekli trade atıyor onu geçtim bizim partiye bir arkadaşlarını sokuyorlar ve bizi towna çekiyor.. Bu durumda ben sövmeyeyim de kim sövsün :D
yani hiç bir slotu sahiplenmedim hayatım da ks ye geldiklerinde yapacak bir şey yok. diğer söylediklerin içinde seni anlıyorum ama sövmek çözüm gibi durmuyor sen yine de hatandan ders çıkart bence vazgeç o huyundan :D iyi akşamlar...

KillaGang17

Üye
yani hiç bir slotu sahiplenmedim hayatım da ks ye geldiklerinde yapacak bir şey yok. diğer söylediklerin içinde seni anlıyorum ama sövmek çözüm gibi durmuyor sen yine de hatandan ders çıkart bence vazgeç o huyundan :D iyi akşamlar...
Bu bir hata değil dostum bizim mahallede lahmacuna lahmacun derler.. iyi aksamlar :)

AkameGaKill

Üye
Vision arkadaşımız bu konuyu kilitlememesi için birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikleri kendinizce filtreleyerek düşüncelerinizi merak ediyorum. :')
daha çooooook gelişmesi lazım . uğraşıyorlar eyvallah ama gözlerinden çok şey kaçıyor . kontent direktörü olarak aldıkları adamlar LOL oynuyor :D

Bigjest

Üye
Yani kurallar koyup o kurallara uyuyormuş gibi gözükmek istemenizi anlıyorum kesinlikle ama siz o konuların hepsini silerken geride bir tane konu bırakmadınız. Oyun ne zaman gelecek temalı bir tane bile konu yoktu. Ki ifade özgürlüğüne önem veriyor olsaydınız şu an Discord'daki tr-sohbet odası açık olurdu ve bu konuları silmek yerine şu an yaptığınız gibi cevaplayıp gerekirse kilitlerdiniz. yarım saat diye başladığımız serüvende 5 saat 11 dakikayı devirdik ne zaman gelecek oyun hala bekliyoruz :)
Aktif olarak bu konu altında insanlar devam edebilmesi için konuyu açık bıraktık, kilitlemedik. Konuları silmek yerine çoğu zaman kilitliyoruz, forum kurallarını ihlal eden konuları topluluğu rahatsız etmemesi için silmek zorundayız. Discord tr-sohbet alanı en kısa süre içerisinde tekrar hizmete geçecek, 3 buçuk yıldır çok nadir kapanmıştır. :)

Jeay

Üye
Aktif olarak bu konu altında insanlar devam edebilmesi için konuyu açık bıraktık, kilitlemedik. Konuları silmek yerine çoğu zaman kilitliyoruz, forum kurallarını ihlal eden konuları tğopluluğu rahatsız etmemesi için silmek zorundayız. Discord tr-sohbet alanı en kısa süre içerisinde tekrar hizmete geçecek, 3 buçuk yıldır çok nadir kapanmıştır. :)
Benim bizzat yorum yaptığım 7 konu silindi geçtiğimiz 3 günde. Bir önceki yorumumda dediğim gibi güzel güzel yazıyorsunuz da arkası boş gerçekten maalesef

kpk3434

Üye
Oyunda büyük problem var ne ittifak yapanlarla ilgili bi yaptırım var ne adam akıllı bir ilgilenme var insanlar video kaydı alıp kanıtlıyor ortada bir sonuç yok açıkcası durum hiç iç açıcı değil.

Bigjest

Üye
Benim bizzat yorum yaptığım 7 konu silindi geçtiğimiz 3 günde. Bir önceki yorumumda dediğim gibi güzel güzel yazıyorsunuz da arkası boş gerçekten maalesef
Kasıtlı olarak neden yorumunuz silinsin? Kuralları ihlal eden yorumları ve konuları siliyoruz. Sizin herhangi bir ihlaliniz olmaması durumunda mesajınız ya da konunuz silinmez. Eğer haksız yere konum silindi dediğiniz bir konu var ise bana özeldende aktarabilirsiniz.

Bigjest

Üye
Oyunda büyük problem var ne ittifak yapanlarla ilgili bi yaptırım var ne adam akıllı bir ilgilenme var insanlar video kaydı alıp kanıtlıyor ortada bir sonuç yok açıkcası durum hiç iç açıcı değil.
Bu tarz video ve içerikleri oyun içi ticket sisteminden aktardığınızda bütün kontroller yapılarak ilgili oyuncu/yayıncı fark etmeksizin işlem uygulanır.

Jeay

Üye
Kasıtlı olarak neden yorumunuz silinsin? Kuralları ihlal eden yorumları ve konuları siliyoruz. Sizin herhangi bir ihlaliniz olmaması durumunda mesajınız ya da konunuz silinmez. Eğer haksız yere konum silindi dediğiniz bir konu var ise bana özeldende aktarabilirsiniz.
İşte tam olarak biz de bunu sorguluyoruz :)

AkameGaKill

Üye
Aktif olarak bu konu altında insanlar devam edebilmesi için konuyu açık bıraktık, kilitlemedik. Konuları silmek yerine çoğu zaman kilitliyoruz, forum kurallarını ihlal eden konuları topluluğu rahatsız etmemesi için silmek zorundayız. Discord tr-sohbet alanı en kısa süre içerisinde tekrar hizmete geçecek, 3 buçuk yıldır çok nadir kapanmıştır. :)
yapma lütfen , tr-sohbet in açık olmaktan çok kapalı oldugunu gördük he alfadayken acıktı eyv . bu kadar milllet kasmıyordu ciddiye almıyordu ondan okey. ama işler şimdi ciddi boyutta tabii saçmalayanlar çok normaldir kapatmaları ama kişilerin de ses edecekleri yer olması gerekiyor . sesleri kesmeye calısırsan insanlar gider . detay vermek istemiyorum ama hafiften ayrımcılık mevcut şuan oyunda . yalanlayan varsa gelsin özele kanıtlarım :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt