Oyun hakkında şuana kadar ne düşünüyorsunuz?

SLev7N

Üye
Kelimenin tam anlamıyla çocukluğumu ve çocukluğumdaki hayal ettiğim ortamın bu oyunda mix haline geleceğini hissediyorum. Party sırası beklemek bile keyif veriyor. Şuana kadarda gayet tatmin edici ve dahada gelişeceğine eminim. Deneyimdir tecrübedir burada karekterlerin dönüşünü, ufak çaplı görsel bugları bahane ederek, oyunu eleştiren ve X oyunundan örnek veren arkadaşlar bilmezler ki regedit ekranından tüm skillerin açık halde oynandığı dönemleri, okların değerli iteme dönüştüğü, bal kabağından itemlerin faytonlara dönüştüğü dönemleri.

Beni 14 yıl öncesine götüren tüm ekibe, oyun kurucularına teşekkürler. Saygı, sevgi ve hoşgörünün oyuna miras kalması ümidiyle...

kpk3434

Üye
yapma lütfen , tr-sohbet in açık olmaktan çok kapalı oldugunu gördük he alfadayken acıktı eyv . bu kadar milllet kasmıyordu ciddiye almıyordu ondan okey. ama işler şimdi ciddi boyutta tabii saçmalayanlar çok normaldir kapatmaları ama kişilerin de ses edecekleri yer olması gerekiyor . sesleri kesmeye calısırsan insanlar gider . detay vermek istemiyorum ama hafiften ayrımcılık mevcut şuan oyunda . yalanlayan varsa gelsin özele kanıtlarım :)
Kardeşim kanıtın varsa paylaş insanlar bilgilensin burda emek harcıyoruz arkadaşlarımızı oyun davet ediyoruz aktif olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz bildiğin birşeyler varsa söyle bizde ona göre hareket edelim daha fazla bu oyuna zaman harcamayalım.

Bigjest

Üye
yapma lütfen , tr-sohbet in açık olmaktan çok kapalı oldugunu gördük he alfadayken acıktı eyv . bu kadar milllet kasmıyordu ciddiye almıyordu ondan okey. ama işler şimdi ciddi boyutta tabii saçmalayanlar çok normaldir kapatmaları ama kişilerin de ses edecekleri yer olması gerekiyor . sesleri kesmeye calısırsan insanlar gider . detay vermek istemiyorum ama hafiften ayrımcılık mevcut şuan oyunda . yalanlayan varsa gelsin özele kanıtlarım :)
Ben toplulukta 3 buçuk senedir bulunan birisiyim. Erken erişim süreci hariç bütün süreçlerde discord tr-sohbet kanalımız daima aktifti. Erken erişiminde oluşan yoğunluk ile birlikte tr-sohbet kanalını ilk olarak sınırlandırdık fakat sınırlamanın bile çözüm sağlamadığını görünce maalesef kapatıldı. Discord sunucusunda oyuncular ticket açabiliyor, erken erişim sürecinde 6000 ticket cevapladık, aktif olarak oradan oyunculara destek vermeye devam ediyoruz. Tr-sohbet kanalı sürekli yanlış yönlendirmeler ile birlikte oyuncuları tamamen negatif yönlendiriyor. Bunun haricinde sohbeti manipüle eden, küfür eden, hakaret eden gibi insanlara işlem uygulanması işleri çok daha zor bir noktaya getiriyor maalesef. Discord tamamen kapalı değil, dilediğiniz gibi discord üzerinden ticket açarak sorununuzu anlatabiliyorsunuz. Ticketlarınıza maximum 10-15 dakika aralığında dönüş yapılıyor. Fakat kısa sürede açılacağını ümit ediyorum.
Ayrımcılık konusunu benimle özelden paylaşırsanız bende incelemek isterim. :)

KillaGang17

Üye
Moderatör dostum.. mail adresime forum kurallarını lütfen atabilir misin. Şahsen sadece hoşunuza gitmeyen içerikli mesajların '' forum kurallarına '' uymadığı gerekçesi ile sildiğinizi düşünüyorum. Burada mesajlarımızı silebilirsiniz ama onlarca discord topluluğu var ve az önce sildiğiniz mesajımı ve neden sildiğiniz gerekçesinin ss ini bulunduğum bütün discord sunucularında paylaşacağım.

Vision

Senior Moderatör
Moderatör dostum.. mail adresime forum kurallarını lütfen atabilir misin. Şahsen sadece hoşunuza gitmeyen içerikli mesajların '' forum kurallarına '' uymadığı gerekçesi ile sildiğinizi düşünüyorum. Burada mesajlarımızı silebilirsiniz ama onlarca discord topluluğu var ve az önce sildiğiniz mesajımı ve neden sildiğiniz gerekçesinin ss ini bulunduğum bütün discord sunucularında paylaşacağım.
Bu bağlantı üzerinden forum kurallarına erişebilirsiniz.

Bigjest

Üye
Moderatör dostum.. yusufberkakpinar17@gmail.com mail adresime forum kurallarını lütfen atabilir misin. Şahsen sadece hoşunuza gitmeyen içerikli mesajların '' forum kurallarına '' uymadığı gerekçesi ile sildiğinizi düşünüyorum. Burada mesajlarımızı silebilirsiniz ama onlarca discord topluluğu var ve az önce sildiğiniz mesajımı ve neden sildiğiniz gerekçesinin ss ini bulunduğum bütün discord sunucularında paylaşacağım.
Forum Kuralları
Yukarıdaki linkten forum kurallarına erişebilirsin.
15. Rise Online World oyunu ve Rokogame Studios adını karalamaya yönelik, aşağılayıcı ve gerçekliği olmayan söylemlerde bulunmak uzaklaştırma sebebidir.

KillaGang17

Üye
Dostum ben burada ne ekibinizi karaladım nede aşağıladım. 2 yıl önce Otchiwa için hazırladığınız videonuzu izlediğimde tüylerim diken diken olmuştu, heyecanlanmıştım. Ama bu gün tam bir hayal kırıklığına uğradım. Sizinde videonuzda dediğiniz gibi '' Herkes adalet ister, herkes sesinin duyulmasını ister, herkes adaleti gücünün yettiği şekilde arar''....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt