Oyun hakkında

eneszd

Üye
Az önce birşey gördüm solo oyuncular kasamıyor, oyun şöyle sıkıntılı gibi bi yoğun şikayet ediyorsunuz. Ben sadece kendi 3 günlük tecrübe mi aktarayım müsadenizle. Sonra şikayetlerinize devam edersiniz. Oyun için nickim xOzyMandias. Okçuyum. İlk gün 30 levele kadar dorion ve çevresindeki görevlerle geldim. Direk protean kingdom'a geçip oracle partiye oturdum. 2 ve 3.gün hiç görev yapmadan sadece oracleda kasıldım. Ve şuan 50 lvlim. He bilgisayarımda laptop, 2018 yılında lenovonun saçma sapan bilgisayarı bu arada. Kasarken parayla aldıklarım Premium ve 1-50 exp Sc. Toplasan 100tl yapıyor sanırım. Neyse benim tecrübelerim bu şekilde.
(Şunuda eklemek istiyorum bizim Türk insanı kadar toksik bir millet yok Allah yönetime sabır versin.)

Detrau

Üye
Katılıyorum.Sadece onlar solo oyuncu değil bende solo oyuncuyum şu an 47 seviyeyim senin gibi oracle slotunda kastım fakat görevleri tek başına tamamlamak çok zor şu anda çok fazla yeni başlayan olduğu için hep insanlarla beraber yaptım ama tek başına yapmak çok zor bi düzeltme lazım diye düşünüyorum

Ailosh

Üye
Solo oyuncu ne demek bir fikriniz yok sanırım. Oracle slotunda partiye girince solo oyuncu olmuyorsunuz tek başına oynamak isteyen oyuncular var belli ki ve onlara herkesin tek yanıtı partiye gir demek oluyor. Bu elmam yok şikayetine karpuz ye o zaman demek gibi bir şey. Çok takmıyorum ben iki türlü de oynarım ama bazen insan diyor keşke partilerde yer aramakla kıvranmak yerine şu görevi yapabilseydim.

Gensuke

Üye
Biraz once soothsayer mı neydi orada parti kurduk daha sonra bi clan geldi resetten önce biz vardık diyip ks atmaya başladılar.Şimdi bu mantıkla 2 gün önce slotta olan adamlar gelse slot onların mı olacaktı ? Bu kadar kalitesiz oyuncu topluluğu başka kaç oyunda var acaba

Lasrok

Üye
Oyuncu topluluğunun yaptıklarına diyecek veya yapacak bir şey yok. Ben oyunun solo oynanabildiğini düşünüyorum ancak bu oyun solo oynanmaması gereken bir oyun olduğunu da düşünüyorum. Sunucular zaten kalabalık party bulunabiliyor, ki ben battle priest oynuyorum solo görevimi de yapabiliyorum.(en azından şu aşamada)

Bogateg

Üye
Görevler tek başına yapilamiyor , ben mesela görev yapmayı çok seviyorum ama boyle basit görevleri kendi başına yapilmasi lazım bende baktım olmuyor pt ile kastım 53 lvlim şuanda , moblarin defans can ataklarinin düşürülmesi lazım acilen

mmemati17

Üye
Milletin şikayetiyle seninki ne alaka? Oracle girip sen 100 damage atarken warriorlar asaslar seni kastılar işte. Yarın tek pk çıktığında okçuyla mageden tek yediğinde anlarsın solo ne demek. Ben belki pt de olmaktan hoşlanmıyorum. Okçu dediğin uzaktan uzaktan ezik slotları dönebilmeli, dibindende 3lü 5li ile en azından kendi seviyesi yaratıkları tek dönebilmeli. Keyifli oyunlar herkese.

Baykahraman

Üye
Az önce birşey gördüm solo oyuncular kasamıyor, oyun şöyle sıkıntılı gibi bi yoğun şikayet ediyorsunuz. Ben sadece kendi 3 günlük tecrübe mi aktarayım müsadenizle. Sonra şikayetlerinize devam edersiniz. Oyun için nickim xOzyMandias. Okçuyum. İlk gün 30 levele kadar dorion ve çevresindeki görevlerle geldim. Direk protean kingdom'a geçip oracle partiye oturdum. 2 ve 3.gün hiç görev yapmadan sadece oracleda kasıldım. Ve şuan 50 lvlim. He bilgisayarımda laptop, 2018 yılında lenovonun saçma sapan bilgisayarı bu arada. Kasarken parayla aldıklarım Premium ve 1-50 exp Sc. Toplasan 100tl yapıyor sanırım. Neyse benim tecrübelerim bu şekilde.
(Şunuda eklemek istiyorum bizim Türk insanı kadar toksik bir millet yok Allah yönetime sabır versin.)
Sırf şu yoruma cevap vermek için kayıt oldum . Bu bahsettiğin tecrübeyi mesela solo bir warrior olarak yapmanı aynı performansı sergilemeni beklerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt