Oyun Hataları ve Düzeltilmesi Gerekenler

eurimaqesx9

Üye
1- R+R+R basınca duran karakter sorunu. Bu saçma sapan olayı macroya karşı bir yöntem olarak mı yaptınız bilmem ama bu tam bir fiyasko olmuş.
Npcye RRR basıyorum karakter durup durup yürüyor kardeşim ben 15 yıl malum oyunu oynamış birisi olarak 1 tane R basıp bırakmam ki onu da geçtim npcyi Death Valleyde ne olacak ? Ben karşı ırktan adamı kovalıyorum diyelim RRR bastım karakter durucak yürüycek durucak yürüycek bende kaldırıp monitöre kafa atıcam böyle bişey olamaz düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı şey mob keserken npcye ilerlerken kendi ırkından ve ya karşı ırktan birini takip ederken de geçerli ve aşırı can sıkıcı bir durum. Sağ altta yazan o automatic atack stop yazısı beni benden alıyor sinir krizine sokuyor.

2-Offline pazar bugları. Charı offline pazar kuruyosun gidiyosun farm yapıyosun ve ya oyundan cıkıyosun diyosun ki oh ne güzel char pazarda.İşin bitiyo gelip pazara bakayım diyosun bide görüyosun ki pazar yok. Sen zannediyosun ki itemler satıldı parasını alıcam ama yoook. Sol üstteki H tuşuna basıyosun boş afk pazar npcsine gidiyosun boşşşş.Ee benim pazar nerde itemler nerde ? Bu sistem tam verimli çalışmıyor buglar var bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor.

3-Pazarlara bakılmama bugları. Pazara gidiyorum diyorum neler var bi bakayım canım sıkıldı bir pazarı açıyorum sıkıntı yok öbür pazarı açıyorum açılmıyor başka kullanıcı bakıyor iyi güzel öbür pazara geçiyorum açmaya çalışıyorum tık yok diğerleri diğerleri derken açabildiğim pazar sayısı 3-5 gerisi açılmıyor oyundan soğuyup koşa koşa tekrar exp kasmaya gidiyorum.Bu pazar olayında gerçekten büyük hatalar var..

4-Z ye bastığında herhangi bir mob seçiliyken yere tıkladığında mobun hala seçilmiş olma sorunu. Diyelimki proteanda bir yere gidiyorum alışkanlıktır Z ye basıyorum mob geliyo Z'ye iyi güzel hoş durum boş hissetmiyosun oyunu fakat fareyle yola tıklıyorum yine geçmiyo bu mob yazısı illa 3-5 kere boş yere tıklaman gerekiyor ve can sıkıyor.Normalda X e basınca partinden yanında birisi varsa target ona geçer yoksa seçili mob yazısı kaybolur ama o da yok .. Bu da düzeltilmesi gerekenlerden birisi.

5-hangi item hangi sınıf belirli olmama sorunu. İtem yüksek sınıf mı orta sınıf mı alt sınıf mı hiç bir yerde yazmıyor itemlerin altında sağında solunda üstünde bi yerlerde
sınıflarını belli eden bişeyler yazmalı. İtem düşüyo itemin iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyosun. Atağından defansından iyi kötü diye yorum yapıyosun sadece. Upgrade yapıcaksın hangi item hangisiyle basılıcak bilmiyosun ...

6-Banka sorunu. İteme sağ tıkladığın zaman bankanın hangi sayfası açık olursa olsun illaki 1. sayfaya atıyor. Peki neden ? Ben düzen takıntılıyım kardeşim herşeyi sınıflandırırım illa fareyle tutup tutup sürüklemeye gerek yok ki bunu son sayfaya ve ya 3. 4. sayfaya her neyse. Hangi sayfadaysam sağ tıkladığımda oraya at işte itemi değil mi ?

7-Yapılan güncelleme ve düzenlemelerin herhangi bir yerde oyuncuya sunulmaması sorunu. Ben şahsen ne güncelleme yapılmış hangi hatalar düzeltilmiş hangi yenilikler getirilmiş bunları bilmek isteyen bir oyuncuyum ve maddeler halinde facebook ya da forum sayfasından düzenlemeleri oyuncularla paylaşmanız çok daha iyi olurdu. Düzenlemelere bakıp aa bak bu sorun düzeltilmiş demeyi gerçekten seven çok kişi olucaktır.

8-Oyun Mekanikleri. Ne kadar düzenlenmiş olsa da karakterlerin koşması vuruş animasyonları bunlar hala düzeltilmesi gerekiyor. Özellikle warıorun kambur gibi koşması hiç hoşuma gitmedi malesef.

9- NOT : En büyük sorun. Optimizasyon... Çok iyi bir sistemim olmamasına rağmen yine de böyle bir oyunu bilgisayarımın bu kadar zorlanmasıyla oynayacağım aklıma gelmezdi. GTX 1050 Ti & i3 7100 sistemle oynamama rağmen CPU %100ün altına düşmüyor. Kendim için bu maddeyi yazmıyorum fakat sistemi daha düşük ve ya denginde olup oyunu oynayamayan çok fazla kişi var ve bu konuda birşeyler yapılmalı..

wolfphenom

Üye
rrr haric hepsine katiliyorum r ye bi kere bas ben alistim hatta hosuma bile gitti hatta makrolarin calismamasi coook cok hosuma gitti belki yeni pedal cikarirlar onu bilemem ama ko uyuncularinin kullandigi makro ve pedallerin alip risedada kullanamamasi beni zevkden 4 köşe yapti r basip durmak yada basili tutmak sacma geliyordu on numara olmus.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt