Öneri Oyun içerisinde Yaşanan Sorunlar&Sıkıntılar

SandraB

Üye
Kaplumbağa terbiyecisi gibi en ince noktasına kadar söylemeyince anlamıyor insanoglu :)

NFT ürünlerin verdiği ayrıcalıkları sağlayan ürünleri oyun icerisinde moblardan düşmesi de mümkün olsun.

İngilizcede yazabilirim?
Sure, could you tell me in english please :D Yeah go ahead explain to me :D

KodummuSitDown

Üye
Kaplumbağa terbiyecisi gibi en ince noktasına kadar söylemeyince anlamıyor insanoglu :)

NFT ürünlerin verdiği ayrıcalıkları sağlayan ürünleri oyun icerisinde moblardan düşmesi de mümkün olsun.

İngilizcede yazabilirim?
Katılıyorum bu şekilde 0.01 ihtimal bile olsa oyundanda düşürme şansın olabilir deriz ama sen oyun içerisinden istediğin kadar item yap o nft olan birinin sağladığı extra özellikleri sağlamıcak veya ulaşamıyacaksın buda eşitsizliği sağlayacak bu dengeyi nasıl korumayı düşünüyorlar ?

SandraB

Üye
Katılıyorum bu şekilde 0.01 ihtimal bile olsa oyundanda düşürme şansın olabilir deriz ama sen oyun içerisinden istediğin kadar item yap o nft olan birinin sağladığı extra özellikleri sağlamıcak veya ulaşamıyacaksın buda eşitsizliği sağlayacak bu dengeyi nasıl korumayı düşünüyorlar ?
o zaman nft nin ne anlamı kalıyor güzel kardeşim nft nin bir farkı olacak ki insanlar ona 5bin dolar versin bunu anlamanız neden bu kadar zor, çok garip yani nft nin olayı o zaten oyun icinde aynı sekilde şeyler olacaksa o zaman ne anlamı kalıyor bu nftnin? Çöpten farksız olur. Çöp nft için neden tasarım falan uğraşsınlar? O kadar çok boş zamanları mı var?

KodummuSitDown

Üye
o zaman nft nin ne anlamı kalıyor güzel kardeşim nft nin bir farkı olacak ki insanlar ona 5bin dolar versin bunu anlamanız neden bu kadar zor, çok garip yani nft nin olayı o zaten oyun icinde aynı sekilde şeyler olacaksa o zaman ne anlamı kalıyor bu nftnin? Çöpten farksız olur. Çöp nft için neden tasarım falan uğraşsınlar? O kadar çok boş zamanları mı var?
O zaman bunun edit karakter satışından ne farkı kalıyor açıkla bakalım :)

KodummuSitDown

Üye
Bunları yapmaya mecbur kalıyoruz ya görmüyorsunuz yada ilgilenmiyorsunuz destek destek diyorsunuz destek yetersiz ve yetkisiz biri var sanırım ileten birisi çözüm üreten değil sürekli iletiyorum diyor ama herhangi bir netice yok düzelticekseniz düzeltin yada düzeltmicez diyin bizde bilelim ona göre hareket edelim @LifeReacT @SunRise @Marduk @BEARFACT

platoon0x

Üye
ah ye kadar okudum sonra kapadım, ah ye karşı olan adam mağara adamıdır, pazarcıdır, ölücüdür, insanları söğüşlemeye çalışıyordur.

Tolgun

Üye
Ah çoğu itemin fiyatını ks olarak düşürdüğü için item değerlerini düşürüyor hocam buda serverin zarar görmesini sağlıyor itemlerin değersizleşmesini sağlıyor verdiğin emekte boşa gidiyor
Ne ks si bu bi normal arz ve talep kurali fiyatlar yerini bulmamis ondan sana öle geliyor
10 kisi tek olan itemi almak isterse -> fiyat düsmez itemin fiyati cikar bile
1 kisi 10 item olursa tabiki itemlerin fiyati düser illada 2-3 yil itemin fiyati yapay olarak tutmaya gerek yok gb ci para yapsin diye

Lolgamelol2

Üye
Oyunun profil ayarını Ultra moda alırsa uzaktaki karakterler yeşil gözükmüyor bilgine.

SandraB

Üye
Ne ks si bu bi normal arz ve talep kurali fiyatlar yerini bulmamis ondan sana öle geliyor
10 kisi tek olan itemi almak isterse -> fiyat düsmez itemin fiyati cikar bile
1 kisi 10 item olursa tabiki itemlerin fiyati düser illada 2-3 yil itemin fiyati yapay olarak tutmaya gerek yok gb ci para yapsin diye
boşa uğraşma kardeşim anlatamazsın istiyor ki butcher's cleaver hep 500k olsun :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt