Bu önerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim fakat bunu ekleyen arkadaş başaramamış, partinin toplam damagesini görüyoruz partideyken ve haliyle hiç bir şey anlaşılmıyor. Ben niye partideki toplam damageyi görmek isteyim ki kendi damege mi görmek isterim.
Lütfen bunu eklediniz tam olsun. Bireyse damagem ne ise ya ayrı kırmızı olarak yazsın ya da sadece kendi damagemizi görelim. Ayrıca damager çok hızlı siliniyor ekrandan göremiyoruz. Önce ekrana büyük bir şekilde patlayıp daha sonra yukari kayan ve kücülerek kaybolan bir damage miktarı görüntüsü lazım.
Yine ayrıca sağ altta niye ataga basladi atak kesildi gibi sacma gereksiz log kaydi gibi yazılar akıyor ki orda sadece vurulan damage yenilen damage ve kazanılan droplar gözükse çok temiz olcak. Bu da knightin sacmaligi aynisini yapmak zorunde degilsiniz bunu da dedigim gibi degistirirseniz cok guzel olacak. He illa oyle istiyorsaniz onu da secmeli yapin ben sadece damage gormek istiyorum egten puften 50 tane yazi kayinca hic bir sey okunmuyor yani napayim onu