Öneri Oyun İçerisindeki Sayısal Değerlerin(dmg,heal vb) Takip Edilememesi

huseyin35

Üye
Sağ alt menüde tüm olan biten yazıyor fakat anlık takip edilebilmesi imkansız. Özellikle Minör Atarken vs atarken tamamen imkansız. O nedenle diğer oyunlarda olduğu gibi en azından vurulan damage ve gelen hp yenilemelerinin karakterimizin üzerinde gözükebilmesi için bir radio buton ekleyin settings'e. İstemeyen de kapatır zaten. Örnek resimdeki gibi tabi siz bunu geliştirirsinzi bu kadar dandik gözükmez değerler :)

Ekli dosyalar

• pvw6374.png
    pvw6374.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 52

0mer6752

Üye
en azından gelen np farklı olabilir. yani şuan alfada oyun bunlar ufak tefek basit şeyler her şey düzelir zamanla ama sağ altta benim dikkatimi çeken bir şey olmuyo oyundayken sarı bir şey akıyo orda sürekli :D

X A

Üye
Evet güzel olur bu tarz şeyleri sevmem bende hep kapalı durur ama sevecek arkadaşlar çıkar mutlaka.

Freeware

Üye
oyunda illa ki mod veya script türü şeyler olur diye düşünüyorum bu tür görsel düzeltmeleri kullanıcılar kendileri düzeltebilsin diye.

huseyin35

Üye
Bu önerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim fakat bunu ekleyen arkadaş başaramamış, partinin toplam damagesini görüyoruz partideyken ve haliyle hiç bir şey anlaşılmıyor. Ben niye partideki toplam damageyi görmek isteyim ki kendi damege mi görmek isterim.

Lütfen bunu eklediniz tam olsun. Bireyse damagem ne ise ya ayrı kırmızı olarak yazsın ya da sadece kendi damagemizi görelim. Ayrıca damager çok hızlı siliniyor ekrandan göremiyoruz. Önce ekrana büyük bir şekilde patlayıp daha sonra yukari kayan ve kücülerek kaybolan bir damage miktarı görüntüsü lazım.

Yine ayrıca sağ altta niye ataga basladi atak kesildi gibi sacma gereksiz log kaydi gibi yazılar akıyor ki orda sadece vurulan damage yenilen damage ve kazanılan droplar gözükse çok temiz olcak. Bu da knightin sacmaligi aynisini yapmak zorunde degilsiniz bunu da dedigim gibi degistirirseniz cok guzel olacak. He illa oyle istiyorsaniz onu da secmeli yapin ben sadece damage gormek istiyorum egten puften 50 tane yazi kayinca hic bir sey okunmuyor yani napayim onu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt