oyun içi asılsız macro tehdit eden yayıncılar

HeaveN

Üye
selam arkdaşlar exp kasarken adam partiden attı clan adamını aldı bende zoruma gitti ks parti kurdum slot aldım adamdan adam bana büssürü küfür yayıncıyım diyip
seni mahfetcem tehditler içerdi ss aldım resimleri küfür ve banlatcam seni dedi macrosun sen diyo kesinlik macro yok oyundayım ben macro olarak report etti beni kod girdim
banlatcanı söylüyo son günlerin diyo oyunda ban yermiyim ? bu yayıncılar bu güven nerden geliyo user yayıncı arasında bi farkmı var bu oyunda yöneticiler ilgilensin bu konuda.!

niyesuH

Üye
macro yoksa bir cacık yapamaz herkes yayıncı olsun ozaman

HeaveN

Üye
Zaten macroluk bi sorun yok bana w3w4 5li 3li atıyorum adam macro diyo ne alaka okçu combo yasakmı bu oyunda ?
okçu açmayalım ozaman buna ağlıyo herkes tehdit filan abi okçu oynatan zaten combosudur 5li 3li dir yoksa
nie okçu farm kasam oyun yok yayıncıyım böyle yaparım şöyle yaparım küfür ediyo bide

Embriyo

Üye
Ortada hiçbir bilgilendirme olmamasına rağmen geçen haftalar güncelleme bilgisi veren warrior yayıncısi vardı :D

Birşeyleri biliyorlar yada birilerini tanıyorlar mı anlamadım.

niyesuH

Üye
Zaten macroluk bi sorun yok bana w3w4 5li 3li atıyorum adam macro diyo ne alaka okçu combo yasakmı bu oyunda ?
okçu açmayalım ozaman buna ağlıyo herkes tehdit filan abi okçu oynatan zaten combosudur 5li 3li dir yoksa
nie okçu farm kasam oyun yok yayıncıyım böyle yaparım şöyle yaparım küfür ediyo bide
ss alıp şikayet etmek lazım 1 veya 2k takipçisi olan herkes yayıncı oyunda

HeaveN

Üye
yayıncılar özgüven patlaması var biz ban attırırz diye böyle oyun user durmaz söylüyüm
ben okçuyum arkdaşlar 5li 3li combo yaparım bu yasakmı ?
okçulara nie bu kadar üstüne gidiyolar tehdit macro
macro yasak biliyoruz afk değilim elle vuruyom aktifim başındayım emek veriyorum
yoksa macro ban iyicen son günlerin video alıyorum bu ne tehditdir arkadaş bizde yayıncılık yaptık 31 yaşındayım çok işler yaptım sosyal medya
böyle yayıncı öz güven görmedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt