Öneri Oyun içi birkaç öneri hakkında

Rhudenz

Üye
* Karakterlerin çok soluk durduğunu düşünüyorum. alfa testlerindeki videoları izlediğimde ırklar birbirine girdiğinde rakibin nick'inin kırmızı olması haricinde net bir belirginlik göremedim. Kim kime dumduma durumu oluyor. Karakterlerin ve ırkların itemlerinin rengi daha 2 ayrı sınıfa göre belirgin olması sağlıklı olcaktır.

* Parti içi mik olucağını söylediniz buna ek olarak komut sistemi de eklerseniz güzel olur. Ekip oyunu olduğundan isim verildiğinde o verilen isimi işaretleme vs partiyi yönlendiricek bazı komutlar eklenebilir.

* Deathvalley de towna rahatlıkla girenlere şahit oldum. Kule damageleri çok çok az vuruyor sanırım. Düzenleme getircekmisiniz bilmiyorum eğer gündeminizde yoksa dikkate almanızı isterim. Town'a girmek bu kadar kolay olmamalı.

* Oyun içi haritaların çok büyük olcağını söylediniz. Slotlarda playerlara mob savaşı verdirtmek yerine camp sistemi(camp1,camp2,camp3,cam4 vs) getirilebilir. Bu yoğunluğa göre dikkate alıncak bir konu. Yeterli talebin üstüne çıkıldığında kriz anında hazırda bekletmeniz sizin yararınıza olucaktır.

* Oyunun açılmasının geç olması şahsen umrumda değil sağlam çıkması yeterli olucaktır. Olumsuz yorumları dikkate almayın bu oyun mekanikleri ile oynamak isteyen binlerce insan sadece tetikte bekliyor. Amacınız bu insanlara değil genele hitap etmek olmalı. Bunu ilk tanıtımınızdan beri söylüyorsunuz yanlız sorun şu ki oyun mekanikleri düzeni sadece bu oyun geçmişi olan kişilere hitap etmekte. Eğitici bir rehber serisi mutlaka olmalı. Sıfırdan başlıyan insanlara da hitap etmeli oyun. Bu konuda bir açıklama yaptığınızı görmediğim için yazma gereği duydum.

* Başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde ve sitelerde nokta atışı reklam yapın. Gizem ve merak uyandırın KO, SİLKROAD, METİN2 gibi oyunlar reklam gereği duymadan sükse yarattı. Şimdi ise TÜRK yapımcılarla yerli oyundan bahsediyoruz. Bunu çok çok iyi değerlendirin. Ve alıcağınız olası talebi karşılıyacak oyun içi map ve server kapasitesi oluşturun az olursa sorun olmaz ama talep karşılanmadığında çöken sistem oluşan dc lag vs bütün herşeyi berbat edicektir lütfen buna dikkat edin.

* Ek olarak ekşi sözlükte oyun içi birkaç öneriyle karşılaştım oyun içi yazılım ve sistem önerileri mevcut ;

https://eksisozluk.com/entry/117618322

https://eksisozluk.com/entry/117286987

draz81forza

Üye
evet bu ekşi sözlükte eleştirilerde bulunan arkadaşa katılıyorum fakat oyun zamanla optimize edilecektir daha yolun çok başındayız ue4 zaten güzel bir motor çok iyi yerlere gelinecektir zamanla kimsenin şüphesi olmasın :D

draz81forza

Üye
yanlışlıkla kendi yorumuma cevap verdim :/ nasıl oldu anlamdım yorumu dğzelteyim derken 5-6 ay pcden uzak kalınca nereye tıkladığınıda şaşırıyorsun :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt