Öneri Oyun içi bot

Hafuj

Üye
Herkese merhaba, oyun içi arkadaşlardan duyduğum kadarıyla oyuna bot tarzı eklenti yapılacakmış. Bu eklenti ile exp kasmayı kolaylaştırmak güzel bir amaç ama eksi yönlerini de görmek gerekli olduğunu düşünüyorum. Bot ile birlikte slotlar zombi karakterler ile dolup taşacaktır, buda oyun zevkini azaltır. Benim önerim bot yerine ayrı bir harita veya zindan şeklinde afk olarak exp kasılabilecek sistem olabilir. Örneğin a haritasında balık tutma benzeri mekanik ile sadece exp kazanımı olacak hiçbir item veya para kazanımı olmayacak ve bu gelen exp aynı lvl mob kesimi ile kazanılan expin %70i %60ı kadar olmalı gibi. Bu şekilde exp kasmak isteyen oyuna fazla zaman ayıramayan arkadaşlarda mutlu olur, zamanını ayıran arkadaşlar ise exp ile birlikte item ve para kazanımı sağlar. Emeğin artısı kaybolmamış olur.

Pitou

Üye
Yanlış duymuşsun Bot eklemesi yapılacak diye bir şey denilmedi. Şuan düşünülmediği söylenildi ilerleyen zamanlarda ne olacağı belli değil dediler bilgin olsun. Ama önerin güzelmiş dikkate alınırsa mantıklı olabilir.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. Şu an için afk bot uygulaması planlarımız arasında değildir. İlerleyen aşamalarda eğer çok fazla ihtiyaç olursa bunu uygun bir şekilde hiçbir oyuncuyu üzmeyecek şartlarla oyuna entegre edebileceğimiz ihtimali de saklıdır.

underestimated

Üye
Merhaba,

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. Şu an için afk bot uygulaması planlarımız arasında değildir. İlerleyen aşamalarda eğer çok fazla ihtiyaç olursa bunu uygun bir şekilde hiçbir oyuncuyu üzmeyecek şartlarla oyuna entegre edebileceğimiz ihtimali de saklıdır.
Lütfen bunun ihtimali saklı dahi olmasın :) Oyununuza ennnn büyük zararı bununla yaparsınız o kadar emeğinize geliştirmenize yazık olur. Afk bot beraberinde bir sürü sorunu, oyun içi çirkinlikleri getirecektir.

Herkese merhaba, oyun içi arkadaşlardan duyduğum kadarıyla oyuna bot tarzı eklenti yapılacakmış. Bu eklenti ile exp kasmayı kolaylaştırmak güzel bir amaç ama eksi yönlerini de görmek gerekli olduğunu düşünüyorum. Bot ile birlikte slotlar zombi karakterler ile dolup taşacaktır, buda oyun zevkini azaltır. Benim önerim bot yerine ayrı bir harita veya zindan şeklinde afk olarak exp kasılabilecek sistem olabilir. Örneğin a haritasında balık tutma benzeri mekanik ile sadece exp kazanımı olacak hiçbir item veya para kazanımı olmayacak ve bu gelen exp aynı lvl mob kesimi ile kazanılan expin %70i %60ı kadar olmalı gibi. Bu şekilde exp kasmak isteyen oyuna fazla zaman ayıramayan arkadaşlarda mutlu olur, zamanını ayıran arkadaşlar ise exp ile birlikte item ve para kazanımı sağlar. Emeğin artısı kaybolmamış olur.
Dediklerine kısmen katılıyorum, temennim hatta çoğu oynayan arkadaştan da gördüğüm kadarıyla fikirleri afk bot olmaması yönünde eğer ki afk bot gibi bir durum olursa illegal bir şekilde para kazanmayı (oyun başında değilken para kazanmak legal değildir diye düşünüyorum) haksız yere item kazancını ve beraberinde oyun zevkini baltalayan slotları getirir. Bunun yanı sıra eğer ki oyunun kendisi bir bot geliştirirse zannetmeyin tek bot o olacak illegal olanlar hatta binbir türlü hileyle ortalıkta gezenlerle dolacak, balık baştan kokar. Net tutumunuz oyunu duyururken bot olmayacak, soulbound olacak, sürekli ulaşacağınız destek sistemi olacaktı 3ünden de yavaş yavaş vazgeçiyorsunuz gibime geliyor. Zaten piyasada bunların olmadığı leş bir oyun var. Kemik kitlenizi kaybedersiniz.

Hafuj

Üye
teşekkürler aklımdaki soru işareti kayboldu. ihtiyaç durumunda bot yerine benzeri bir çok daha kolay örnek ile yaparsanız daha temiz oyunumuz olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt