Öneri Oyun içi küfür

okancanx

Üye
Merhaba ,

Farketmişsinizdir ki oyunda bir çok kişi rahatça chat'ten argo veya küfürlü yazışmalar yapmakta bunun bir yaptırımı yokmu daha sağlıklı bir oyun için buna hapis, ceza , ban gibi bir uygulama gelmeli artık. Herkes rahatlıkça küfürlü konuşmasa :)

İyi oyunlar.

Paris

Üye
Merhaba,

Oyun içerisinden hakaret içeren görselleri raporlayarak bu kullanıcıların ceza almasını sağlayabilirsiniz.

Taun

Üye
alakalı sözleri **** layarak bir nefze azaltılabilir

MrYESiL

Üye
SS alıp yollamak sorunu biraz çözer . Filtre ****** yapması lazım kelimeleri.

Aziz

Üye
Mute cezası alan oyuncuların eski kayıtlarına göre, 30 dakika, 2 saat, 4 saat ve 12 saat olarak exp, party, gold, drop, bp gibi fonksiyonlardan mahrum kalması gerekiyor. Ancak bu şekilde önü bir nebze alınır. Ayrıca dediğiniz gibi filtre de bir nevi işe yarar.

okancanx

Üye
Mute cezası alan oyuncuların eski kayıtlarına göre, 30 dakika, 2 saat, 4 saat ve 12 saat olarak exp, party, gold, drop, bp gibi fonksiyonlardan mahrum kalması gerekiyor. Ancak bu şekilde önü bir nebze alınır. Ayrıca dediğiniz gibi filtre de bir nevi işe yarar.
Çok değişik ve güzel bir öneri bence:)

Otchiwa

Üye
Oyuncu adım filozof, Hamc1'nın yayında bana ettiği küfürleri bir bilseniz. Maalesef insanlar bu şekilde stres atıyor. Ben görmezden geliyorum.

DeLLeChiaie

Üye
Oyuncu adım filozof, Hamc1'nın yayında bana ettiği küfürleri bir bilseniz. Maalesef insanlar bu şekilde stres atıyor. Ben görmezden geliyorum.
dostum çok basit bir şekilde ss alıyor dc ye atıyor linki destekten gönderiyorsun. ilgili kişi zaten mutesini yiyor.
Ayrıca yıldız muhabbeti can sıkar normal konuşmaları da anlaşılması zor hale getirebilir iki tane kk harfi yan yana gelince bile * lıyor kelimeyi. Ceza sistemi güzel çalışıyor dediğimi yaparsanız size küfür edenler mutelenecektir.

FEROBERTOTV

Üye
Report edip köşeye çekilmek en mantıklısı, fazla can sıkmaya değmez .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt