bunun yerine item transfer gelsin. Hani yeni nesil oyundu. blockchain var oyunda ama oyun içi item transferi yok.Haftanın belirli 1 günü sadece 5 dakikalığına izin verilcek şekilde 2 client açma
burdaki amaç ; farklı hesaplı karakterlerimiz arası item aktarabilmek.
mevcut jobumu bıraktım lakin itemleri aktarmada sıkıntı yaşıyorum
Letter sistemi şartbunun yerine item transfer gelsin. Hani yeni nesil oyundu. blockchain var oyunda ama oyun içi item transferi yok.
aslında haklısın ben bilette oluşturdum mektup ile item aktarabilme lakin göz ardı edildi sanırım önerim.bunun yerine item transfer gelsin. Hani yeni nesil oyundu. blockchain var oyunda ama oyun içi item transferi yok.
dikkate alınmıyor önerimiz. oyunu oynuyamıyoruz yei jobla.Karakter soyulmalarına karşı önlem olarak getirilmiyor gibi bir düşünce varsa soyacak adam zaten soyar. 2FA var zaten
ilk mesaja görselde ekledim destek gelirse forumdan yapılabilir basit birşey aslında.İtem aktarımı olmalı bence de kesinlikle
Bence de düşünülebilir göderirken belirli güvenlik sorunları olursa char soymanın da önüne geçer..ilk mesaja görselde ekledim destek gelirse forumdan yapılabilir basit birşey aslında.
Char soyan zaten her türlü soyar. Char soymayla alakalı birşeyi yok bunun.Bence de düşünülebilir göderirken belirli güvenlik sorunları olursa char soymanın da önüne geçer..
her eşya için alt yapı hazırlanması lazım çok fazla mesai gerekli mi emin olamadım.bunun yerine item transfer gelsin. Hani yeni nesil oyundu. blockchain var oyunda ama oyun içi item transferi yok.
itemi google kod ile gönderip yine o kod ile teslim alma şeklinde olursa güvenli olabilir. Yani bir kişi hem karakteri hem doğrulama koduna erişim sağlayamaz diye düşünüyorum.İstediğimiz nicke istediğimiz eşyayı sürükleyerek item aktarabileceğimiz pencere örneği;
Pencerenin kısayol tuşu (L) : Letter
Ekli dosyayı görüntüle 11829
Knight oynuyanlar bilir eskiden vardı knightta letter ile item aktarmaitemi google kod ile gönderip yine o kod ile teslim alma şeklinde olursa güvenli olabilir. Yani bir kişi hem karakteri hem doğrulama koduna erişim sağlayamaz diye düşünüyorum.