oyun id bilgileri bölümünde ekran monitör destekleme hatası alıyorum

RivRiv

Üye
oyun id bilgileri bölümünde ekran monitör destekleme hatası alıyorum. Düşük ekran çözünürlüğünde ayarlarsanız iyi olur mesela 1600x900 gibi çok yüksek çözünürlükte yapmasınız ekran kartı iyi ama monitör desteklemiyor. Saygılar

kahriman123

Üye
EaGLe* isimli kullanıcıdan alıntı yapılmıştır.
Aynı sorun bende de vardı şu şekilde çözüldü;

windowslogo + R bas çalıştır açılacak. oraya %localappdata% yaz enter e bas. Oradan "RiseOnline\Saved\Config\WindowsClient" konumunu takip et . orada "GameUserSettings.ini" dosyasını görücensin. notepad ile açabilirsin.

ResolutionSizeX=1920 // bunu monitör ün desteklediği çözünürlüğü göre düşük yaz örnek : 1024
ResolutionSizeY=1080 // bunu monitör ün desteklediği çözünürlüğü göre düşük yaz örnek : 768
LastUserConfirmedResolutionSizeX=1680
LastUserConfirmedResolutionSizeY=1050
WindowPosX=-1
WindowPosY=-1
FullscreenMode=2 // bunu 2 yaparsan windows mode ta açılır.

kareas1962

Üye
s a
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
aynı sorun bendede var.oyun açıldımı açılmadımı onuda bilmiyorum.loading yazısı çıkıyor tanıtım logoları açılıyor sonra oyun daki korser işareti geliyor ve daha sonra silinip kayboluyor windovs çalışmayı durdurdu mesajı geliyor rapor et diye yazıyor kapat seçeneğini seçiyorum masa üstüne atıyor.yukardaki ayarların hepsini uyguladım genede açılmıyor oyun.oyunu D ye kurmuştum sildim C ye yeniden kuruyorum şimdi fark olurmu onuda bilmiyorum

RivRiv

Üye
EaGLe* isimli kullanıcıdan alıntı yapılmıştır.
Aynı sorun bende de vardı şu şekilde çözüldü;

windowslogo + R bas çalıştır açılacak. oraya %localappdata% yaz enter e bas. Oradan "RiseOnline\Saved\Config\WindowsClient" konumunu takip et . orada "GameUserSettings.ini" dosyasını görücensin. notepad ile açabilirsin.

ResolutionSizeX=1920 // bunu monitör ün desteklediği çözünürlüğü göre düşük yaz örnek : 1024
ResolutionSizeY=1080 // bunu monitör ün desteklediği çözünürlüğü göre düşük yaz örnek : 768
LastUserConfirmedResolutionSizeX=1680
LastUserConfirmedResolutionSizeY=1050
WindowPosX=-1
WindowPosY=-1
FullscreenMode=2 // bunu 2 yaparsan windows mode ta açılır.
çok teşekür ederim dediklerini yaptım oldu kankiiiiiiiiiiii

EaGLe*

Üye
s a
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
aynı sorun bendede var.oyun açıldımı açılmadımı onuda bilmiyorum.loading yazısı çıkıyor tanıtım logoları açılıyor sonra oyun daki korser işareti geliyor ve daha sonra silinip kayboluyor windovs çalışmayı durdurdu mesajı geliyor rapor et diye yazıyor kapat seçeneğini seçiyorum masa üstüne atıyor.yukardaki ayarların hepsini uyguladım genede açılmıyor oyun.oyunu D ye kurmuştum sildim C ye yeniden kuruyorum şimdi fark olurmu onuda bilmiyorum
oyunu yeni setup tan kurarken yönetici haklarını soruyor bütün kullanıcılar için demen lazım tam yetki için. ayrıca oyunu sildikten sonra %localappdata% daki rise klasörünü de sil. çalışmayı durdurdu hatasını alınca rapor et diye bişey olması lazım rapor dosyasını atarsan oradan da bakmaya çalışırız.

beta için indirdiğimiz setup kaç gb ?
18.6 gb kurulum sonrası

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt