İstek Oyun İndir Butonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anlukar

Üye
Oyun indir seçeneği aktif olsun artık 10-50 gb arası hdd de yer bırakmamız önerilmişti çogu kişinin internet hızı yeterli olmayabilir cogu kişi 7-8 saatini indirme işlemine ayıracak belkide 20 sine çok az kaldı.
Tesekkürler.

Siyah34

Üye
Burhan bey 3-2 kala yollarız demişti konuşmasında

AnadoluBenim

Üye
Oyun indir seçeneği aktif olsun artık 10-50 gb arası hdd de yer bırakmamız önerilmişti çogu kişinin internet hızı yeterli olmayabilir cogu kişi 7-8 saatini indirme işlemine ayıracak belkide 20 sine çok az kaldı.
Tesekkürler.
bu konuda gereken yapılacaktır mutlaka 18 gibi aktif olacağını umuyorum.

shady19071907

Üye
En geç yarına kadar aktif olur diye düşünüyorum. Burhan bey bu konu hakkında 3 - 4 gün önceside indirme yapabileceksiniz diye demişti yanlış hatırlamıyorsam

Maxim

M
On yukleme zaten gerekli olan bir konu, hem ulkenin hiz ortalamasi hem alfaya ilk secilen 1500 kisinin ayni anda yuklenmesiyle olusacak dalgalanma yuzunden cogu kisi farkli zamanda oyuna giris yapacak ve alfanin amaci olan stres testleri ilk gun icin aksayacaktir.Bir kac gun onceden muhtemelen client indirmeye acilir.

karagülle52

Üye
Burhan bey 3-2 kala yollarız demişti konuşmasında
yarın 3 çarşamba 18 i ise 2 kalıyor o zaman yarın ya da çarşamba client i görebileceğiz. benim internet fiber sıkıntı yok en kötü 30 dk da iner ama arkadaşların dedikleri doğru herkesin interneti aynı değil. hadi 1 saat olsun :D

anil

Üye
Arkadaşlar client paylaşımı basit bir mevzu değil. Mutlaka hala yapılması gereken düzenlemeler var ki yapımcı henüz paylaşmıyor.

Vision

Senior Moderatör
Setup dosyasının yarın paylaşılması planlanıyor. Paylaşım yapıldığında discord ve forum üzerinden duyuru yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt