Oyun indirme (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Cerberus_

Üye
Merhaba arkadaşlar oyunun betasına giriş yapmak mümkün müdür , pek fazla bilgiye sahip değilim girip bende denemek istiyorum fakat indirme linki kapalı beta sürecinde olduğu için sanırım.
giriş için ne yapmamız gerekiyor bilen bir arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ettim :)

Pitou

Üye
Merhaba arkadaşlar oyunun betasına giriş yapmak mümkün müdür , pek fazla bilgiye sahip değilim girip bende denemek istiyorum fakat indirme linki kapalı beta sürecinde olduğu için sanırım.
giriş için ne yapmamız gerekiyor bilen bir arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ettim :)
Linkler henüz paylaşılmadı. Oyun açılış tarihi verilince client linkleride paylaşılacaktır herkes beklemede şuan bir şey indirmenize gerek yok.

AHMET

Üye
arkadaşım bunun için yeni konu açmana gerek yok,dc sunucusundan sorabilirsin,oyunda alfya 2 yi bekliyoruz o da 2 hafta içerisinde gelecek sanırım

_Cerberus_

Üye
arkadaşım bunun için yeni konu açmana gerek yok,dc sunucusundan sorabilirsin,oyunda alfya 2 yi bekliyoruz o da 2 hafta içerisinde gelecek sanırım
kızmana gerek yoktu burası bir forum sonuçta amacı bu yani :)

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için eminim bu konu başlığı çatısı altında bir çok kişi bilgilenmiş olacak :)

AHMET

Üye
kızmana gerek yoktu burası bir forum sonuçta amacı bu yani :)
kızmadım estafirullah da,zaten alfa 2 bilgilendirme gibi konular da mevcut,başka arkadaşların başka başlıklarda aynı soruyu sorduğu konular da mevcut,bakarsan görebilirsin

Vision

Senior Moderatör
Gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapıldığı için konu yoruma kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt