Oyun Kasıyor???

unalzorlu

Üye
16 Gb Ram
6 Gb Nvidia 1060 Ti Ekran kartı
i7 8. Nesil işlemci ve m2 Sata Ssd bulunan bilgisayarımda Grafik ayarları LOW durumdayken bile kasıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı ?

:JonSnow:

Üye
Nvidia markasına ait 1060 TI ekran kartı modeli bulunmuyor. Ekran kartınızın modelini doğru yazdığınıza emin misiniz? Şayet sistemde bu şekilde görünüyorsa dolandırılmış olmalısınız.

kensh1NN

Üye
resim_2022-05-07_015508782.png

rami söktü götürdü :ROFLMAO:

JaxSui

J
1650TI ekran kartı
16gb ram
intel 10. nesil i7 işlemci

şu an ekran kartı 60 derece
kullanılan ram 2.7 gb.
Sabit 60 FPS

Toxic

Üye
16 Gb Ram
6 Gb Nvidia 1060 Ti Ekran kartı
i7 8. Nesil işlemci ve m2 Sata Ssd bulunan bilgisayarımda Grafik ayarları LOW durumdayken bile kasıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı ?
Hizmetler gibi bir çok arkada çalışan ve cpu ya güç bindiren tüm her şeyi kapat. Biraz olsun rahatlayacaktır Amd Ryzen 3200G 16gb ram ssd sistemim ile 15 - 28 fps arasında oynuyorum kasmıyor ama görüntü oldukça kötü :/ ekran kartı alabilirsem sanırım 30 - 45 fps arası oynayabilirim diye düşünüyorum

unalzorlu

Üye
Hizmetler gibi bir çok arkada çalışan ve cpu ya güç bindiren tüm her şeyi kapat. Biraz olsun rahatlayacaktır Amd Ryzen 3200G 16gb ram ssd sistemim ile 15 - 28 fps arasında oynuyorum kasmıyor ama görüntü oldukça kötü :/ ekran kartı alabilirsem sanırım 30 - 45 fps arası oynayabilirim diye düşünüyorum
Bir oyun oynamak için bu kadar şey yapıp 30-40 fps almak saçma. Knight online'ı bırakıp Rise'a geçeyim dedim ama Knight'ı kur farkı Rise'ı da optimizasyon sorunları oynatmayacak gibi.

Toxic

Üye
Bir oyun oynamak için bu kadar şey yapıp 30-40 fps almak saçma. Knight online'ı bırakıp Rise'a geçeyim dedim ama Knight'ı kur farkı Rise'ı da optimizasyon sorunları oynatmayacak gibi.
Kardeşim çok takma kafaya oyun güzel ucuz zevkli . Optimizasyon sıkıntısı var evet ama patch bekliyor herkes bak buraya gelip ağlayan sayısına sonra oyuna gir optimizasyonu bekeleyen ama forum da zırlamayan kaç kişi var de gör :)

unalzorlu

Üye
Kardeşim çok takma kafaya oyun güzel ucuz zevkli . Optimizasyon sıkıntısı var evet ama patch bekliyor herkes bak buraya gelip ağlayan sayısına sonra oyuna gir optimizasyonu bekeleyen ama forum da zırlamayan kaç kişi var de gör :)
Profil adın ile uyumlu bir yorum atmışsın. Bu durum ağlamak değil. Durumla alakalı çözüm aramak. Senin gibi toxic yorum yazmayıp deneyimlerinden yardımcı olmaya çalışanlar var. Şuan onları deniyorum. Çözüme ulaştığım takdirde burada paylaşacağım. Sen optimizasyon patch ini beklerken ağlamadan oynamaya devam edebilirsin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt