Merhaba,16 Gb Ram
6 Gb Nvidia 1060 Ti Ekran kartı
i7 8. Nesil işlemci ve m2 Sata Ssd bulunan bilgisayarımda Grafik ayarları LOW durumdayken bile kasıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı ?
Hizmetler gibi bir çok arkada çalışan ve cpu ya güç bindiren tüm her şeyi kapat. Biraz olsun rahatlayacaktır Amd Ryzen 3200G 16gb ram ssd sistemim ile 15 - 28 fps arasında oynuyorum kasmıyor ama görüntü oldukça kötü :/ ekran kartı alabilirsem sanırım 30 - 45 fps arası oynayabilirim diye düşünüyorum16 Gb Ram
6 Gb Nvidia 1060 Ti Ekran kartı
i7 8. Nesil işlemci ve m2 Sata Ssd bulunan bilgisayarımda Grafik ayarları LOW durumdayken bile kasıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı ?
Bu sistemim
1060 pardon TI yok.Nvidia markasına ait 1060 TI ekran kartı modeli bulunmuyor. Ekran kartınızın modelini doğru yazdığınıza emin misiniz? Şayet sistemde bu şekilde görünüyorsa dolandırılmış olmalısınız.
Evet LaptopMerhaba,
laptop mu?
Bir oyun oynamak için bu kadar şey yapıp 30-40 fps almak saçma. Knight online'ı bırakıp Rise'a geçeyim dedim ama Knight'ı kur farkı Rise'ı da optimizasyon sorunları oynatmayacak gibi.Hizmetler gibi bir çok arkada çalışan ve cpu ya güç bindiren tüm her şeyi kapat. Biraz olsun rahatlayacaktır Amd Ryzen 3200G 16gb ram ssd sistemim ile 15 - 28 fps arasında oynuyorum kasmıyor ama görüntü oldukça kötü :/ ekran kartı alabilirsem sanırım 30 - 45 fps arası oynayabilirim diye düşünüyorum
Kardeşim çok takma kafaya oyun güzel ucuz zevkli . Optimizasyon sıkıntısı var evet ama patch bekliyor herkes bak buraya gelip ağlayan sayısına sonra oyuna gir optimizasyonu bekeleyen ama forum da zırlamayan kaç kişi var de görBir oyun oynamak için bu kadar şey yapıp 30-40 fps almak saçma. Knight online'ı bırakıp Rise'a geçeyim dedim ama Knight'ı kur farkı Rise'ı da optimizasyon sorunları oynatmayacak gibi.
Bir oyun oynamak için bu kadar şey yapıp 30-40 fps almak saçma. Knight online'ı bırakıp Rise'a geçeyim dedim ama Knight'ı kur farkı Rise'ı da optimizasyon sorunları oynatmayacak gibi.
Profil adın ile uyumlu bir yorum atmışsın. Bu durum ağlamak değil. Durumla alakalı çözüm aramak. Senin gibi toxic yorum yazmayıp deneyimlerinden yardımcı olmaya çalışanlar var. Şuan onları deniyorum. Çözüme ulaştığım takdirde burada paylaşacağım. Sen optimizasyon patch ini beklerken ağlamadan oynamaya devam edebilirsinKardeşim çok takma kafaya oyun güzel ucuz zevkli . Optimizasyon sıkıntısı var evet ama patch bekliyor herkes bak buraya gelip ağlayan sayısına sonra oyuna gir optimizasyonu bekeleyen ama forum da zırlamayan kaç kişi var de gör![]()