Oyun ne tür özellikler olmasını isterdiniz ?

Tekitekurin

Üye
Evet arkadaşlar burada oyunda görmek isteyeceğimiz diğer oyunlardan beğendiğimiz özellikleri veya aklınıza gelen güzel olabilecek şeyleri konuşabiliriz.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Adalet olsun benim için kafi

Jägermeister

Üye
Skill exp muhabbeti olabilir mesela novayı 1000 defa kullanırsın %3 daha fazla vurur 3000 defa kullanırsın yeteneği kullanırken hasar yersen elinin düşme ihtimali azalır

guney

Üye
fikirlerimi oyunu oynayip test ettikten sonra soylemek istiyorum rez alim

gentleman

Üye
Kostüm haricinde Armor ve Silah çeşitliliği çok olsun yeter
diğer oyundaki gibi herkes birbirine benzemesin :D

McihanM

Üye
Ben bu oyunu ayakta tutan en önemli şeyin etkinlikler olacağını düşünüyorum. JR, BDW gibi etkinliklerle birlikte kendine has 2 3 etkinlik daha oluşturabilirlerse muhteşem olur. MOBA, Battle Royal türü oyunlar boşu boşuna popüler değil. İnsanlar artık bir şeye girip 30 40 dakika içerisinde sonuca ulaşmak istiyorlar. Knight Online'da bile durum aynı oyuncuların yarısı etkinliklere katılıp oyundan çıkıyor ya da afk kalıyor.

MMORPG devri bitti bence oyun ne kadar iyi olursa olsun Rise Online'a ait yeni bir kitle oluşturabileceklerini çok sanmıyorum. Hem öyle günlerini verip emek verecek insan bulmak zor hem de o güvenilirliği kazanmak öyle 2 3 ayda kazanılacak bir şey değil. Biraz iddialı olacak ama ben misyonlarının tamamen Knight Online kitlesini çekmek olduğunu düşünüyorum. Bu işin içinde Hilaladam var çünkü. Ne kadar paralar döndüğünü kendileri çok çok iyi biliyor. Knight Online'ın kendine has bir kültürü var. Oyun ne kadar berbat halde olsada o kültürden vazgeçemiyor insanlar. Bu kültürü yakalayıp üstüne daha iyisini koyabilirlerse Knight Online falan tanımaz artık kimse yavaş yavaş buraya kaymaya başlarlar. Yarısını bile kaydırmayı başarırlarsa ister istemez geri kalanıda buraya gelmeye başlar zaten. Çok emek ve zaman gerektiren şeyler Allah sabır versin umarım hedefledikleri şeylere ulaşabilirler.

ANGEL

Üye
gerçek parayla item alınıp satılmasın ,oyun parası alınıp satılmasın kafi.

crzy105

Üye
şimdi ilk aşamada olmaz belki ama özellikle drop arttırıcı ne bleyim premium gibi yada oyun içinde kullanılacak herhangi bi taş item olmasın çünkü bu durum oyunu ticarete çok yakınlaştırır ve ayrıca etkinliklerin fazla olmasını tercih ederim çünkü mmorph oyunlarda sürekli canavar kes item kas lwl kas bi yerden sonra sıkıyor o yuzden farklı etkinlikler ile oyunun içine en azından 2 saatte bi gibi bi sıklık olursa bu sefer çok daha eğlenceli olur diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt