Ben bu oyunu ayakta tutan en önemli şeyin etkinlikler olacağını düşünüyorum. JR, BDW gibi etkinliklerle birlikte kendine has 2 3 etkinlik daha oluşturabilirlerse muhteşem olur. MOBA, Battle Royal türü oyunlar boşu boşuna popüler değil. İnsanlar artık bir şeye girip 30 40 dakika içerisinde sonuca ulaşmak istiyorlar. Knight Online'da bile durum aynı oyuncuların yarısı etkinliklere katılıp oyundan çıkıyor ya da afk kalıyor.
MMORPG devri bitti bence oyun ne kadar iyi olursa olsun Rise Online'a ait yeni bir kitle oluşturabileceklerini çok sanmıyorum. Hem öyle günlerini verip emek verecek insan bulmak zor hem de o güvenilirliği kazanmak öyle 2 3 ayda kazanılacak bir şey değil. Biraz iddialı olacak ama ben misyonlarının tamamen Knight Online kitlesini çekmek olduğunu düşünüyorum. Bu işin içinde Hilaladam var çünkü. Ne kadar paralar döndüğünü kendileri çok çok iyi biliyor. Knight Online'ın kendine has bir kültürü var. Oyun ne kadar berbat halde olsada o kültürden vazgeçemiyor insanlar. Bu kültürü yakalayıp üstüne daha iyisini koyabilirlerse Knight Online falan tanımaz artık kimse yavaş yavaş buraya kaymaya başlarlar. Yarısını bile kaydırmayı başarırlarsa ister istemez geri kalanıda buraya gelmeye başlar zaten. Çok emek ve zaman gerektiren şeyler Allah sabır versin umarım hedefledikleri şeylere ulaşabilirler.