Oyun neden Aşırı Hızlı

sentezz60

Üye
Skill vuruş efekleri . Skill vuruş hızları aşırı hızlı. Her çok hızlı olup bitiyor.

mage ve okçularda oyun normal gibi ama

meler sınıflarda bir sorunvar oyun bu kadar hızlı olmamalı.

yürüme ve koşma hızlarıda aşırı fazla biraz azaltılması lazım

IBoRiS

Üye
Skill vuruş efekleri . Skill vuruş hızları aşırı hızlı. Her çok hızlı olup bitiyor.

mage ve okçularda oyun normal gibi ama

meler sınıflarda bir sorunvar oyun bu kadar hızlı olmamalı.

yürüme ve koşma hızlarıda aşırı fazla biraz azaltılması lazım
katılıyorum ayrıca mageninde staf vuruşundada el hareketi çok hızlı warriorunki gibi.

GhettoCospeL

Üye
warrior skill atarken magede staff atarken. mobil oyun gibi. o vurma hissiyatını yaşatmıyor. seri seri olup bitiyor gibi herşey. itemlerin boyutlarıda bir tık büyük olmalı elde cok küçük duruyor

Aziz

Üye
Akıcı olmayan hiç bir oyunu oynamayı tercih etmiyorum. Benim de görüşüm bu yönde. Oyun hızlı olmalı. Bana kalırsa şu an ki skiller bile bana yetersiz geliyor. Örnek vermek gerekirse, warrior sınıfında çekme, zıplama, düşürme, charge gibi skiller yok. Mage sınıfında, karaktere özgü ışınlanma, kaçınma skilleri yetersiz. Priest sınıfında ki skiller alışagelmiş skiller. Ortaya alan açıp alan üzerinde duran kişilere heal atma gibi bir skill yok mesela. Assasian karakterler paladin gibi. Bir suikastçi kendine can basması bana abes geliyor. Okçu tam bir okçu değil. Daha kıvrak skilleri olabilir. Havadan ok atmak gibi skilleri var ama tek başına yetersiz. Daha fazla huntera uygun skiller görebiliriz. Bundan dolayı ben diyorum ki oyun çok yavaş. Daha fazla olabilir. Katıldığım tek nokta, karakterler hızlı ölüyor olabilir. Bunlar düzeltilir. Şu an herkesin full item taktığından dolayı db takan takmayan arasında ciddi fark olabilir. Bu officalda zaten düzelecektir. Ayrıca yeni silahların, zırhların ve takıların geleceğini de düşünürsek.

sentezz60

Üye
Akıcı olmayan hiç bir oyunu oynamayı tercih etmiyorum. Benim de görüşüm bu yönde. Oyun hızlı olmalı. Bana kalırsa şu an ki skiller bile bana yetersiz geliyor. Örnek vermek gerekirse, warrior sınıfında çekme, zıplama, düşürme, charge gibi skiller yok. Mage sınıfında, karaktere özgü ışınlanma, kaçınma skilleri yetersiz. Priest sınıfında ki skiller alışagelmiş skiller. Ortaya alan açıp alan üzerinde duran kişilere heal atma gibi bir skill yok mesela. Assasian karakterler paladin gibi. Bir suikastçi kendine can basması bana abes geliyor. Okçu tam bir okçu değil. Daha kıvrak skilleri olabilir. Havadan ok atmak gibi skilleri var ama tek başına yetersiz. Daha fazla huntera uygun skiller görebiliriz. Bundan dolayı ben diyorum ki oyun çok yavaş. Daha fazla olabilir. Katıldığım tek nokta, karakterler hızlı ölüyor olabilir. Bunlar düzeltilir. Şu an herkesin full item taktığından dolayı db takan takmayan arasında ciddi fark olabilir. Bu officalda zaten düzelecektir. Ayrıca yeni silahların, zırhların ve takıların geleceğini de düşünürsek.
ANLAMADIN SANIRIM HIZLIDAN KASTIM AKREKTERLERİN MOBİLİTELERİ DEĞİL. WARRİOR SIÇRASIN IŞINLANSIN ÇEKSİN ONA LAFIM YOK.

5 TANE SKİLL ATIYOR 2 SANİYEDE BU SAYI 2 YE FELAN İNDİRİLMELİ KARKTERLER ÇOK HIZLI HASAR VERİYOR. NE OLDU NE BİTTİ ANLAMADAN ÖLÜYORSUN. KARŞI HAMLE YAPICAK ZMAN OLMUYOR.

KARAKTER VURUŞ ZAMANLAMA ANİMASYON KESİNLİKLE YAVAŞLAMALI

Aziz

Üye
ANLAMADIN SANIRIM HIZLIDAN KASTIM AKREKTERLERİN MOBİLİTELERİ DEĞİL. WARRİOR SIÇRASIN IŞINLANSIN ÇEKSİN ONA LAFIM YOK.

5 TANE SKİLL ATIYOR 2 SANİYEDE BU SAYI 2 YE FELAN İNDİRİLMELİ KARKTERLER ÇOK HIZLI HASAR VERİYOR. NE OLDU NE BİTTİ ANLAMADAN ÖLÜYORSUN. KARŞI HAMLE YAPICAK ZMAN OLMUYOR.

KARAKTER VURUŞ ZAMANLAMA ANİMASYON KESİNLİKLE YAVAŞLAMALI
Zahmet edip senin yorumunu okuduğum gibi okusaydın aynı şeyleri konuştuğumuzu anlardın. İyi forumlar.

okanozcan

Üye
Evet melee sınıfının skill animasyonları çok hızlı katılıyorum

AzametAbi

Üye
Skill animasyonları biraz hızlı evet ve skill range leri de biraz kötü çok yakından vurmak gerekiyor rangeler biraz artırılabilir

wolfphenom

Üye
ko cu ve mmopg ci tartismalari basladi. koculara hicbirsey anlatamazsınız unutun bunu oyun ko ya nekadar benziyorsa okadar iyidir onlar icin

AthenSlayeR

Üye
Warrior şuan 1 saniyede 1 damage atıyor bu normal bir süre arkadaşlar. Rahatsızlığınız görüntüsünden kaynaklanıyor.

sentezz60

Üye
R ile 2 curması normaldir
R değil Direk Skilli vuruyor karekter. Çok Hızlı Vuruyor Karekterler.

Yavaşlatılması lazım Mage Staff vururken bile çok hızlı seri vuruyor . Warrior Priest Rogue de aynı Durumda. Türm KArekterler Hızlı Yani Tük Karekterlerin Atak Hızlı çok Fazla.

Tepki vericek süre olmuyor Çok hızlı Ölüyorsun. Çok Hızlı Ölüyorsun Oyunun Tadını kaçıyor bu durum

Vurduğumu hissetmek istiyorun Oyun Biraz Yavaşlatılmalı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt