Akıcı olmayan hiç bir oyunu oynamayı tercih etmiyorum. Benim de görüşüm bu yönde. Oyun hızlı olmalı. Bana kalırsa şu an ki skiller bile bana yetersiz geliyor. Örnek vermek gerekirse, warrior sınıfında çekme, zıplama, düşürme, charge gibi skiller yok. Mage sınıfında, karaktere özgü ışınlanma, kaçınma skilleri yetersiz. Priest sınıfında ki skiller alışagelmiş skiller. Ortaya alan açıp alan üzerinde duran kişilere heal atma gibi bir skill yok mesela. Assasian karakterler paladin gibi. Bir suikastçi kendine can basması bana abes geliyor. Okçu tam bir okçu değil. Daha kıvrak skilleri olabilir. Havadan ok atmak gibi skilleri var ama tek başına yetersiz. Daha fazla huntera uygun skiller görebiliriz. Bundan dolayı ben diyorum ki oyun çok yavaş. Daha fazla olabilir. Katıldığım tek nokta, karakterler hızlı ölüyor olabilir. Bunlar düzeltilir. Şu an herkesin full item taktığından dolayı db takan takmayan arasında ciddi fark olabilir. Bu officalda zaten düzelecektir. Ayrıca yeni silahların, zırhların ve takıların geleceğini de düşünürsek.