Oyun okcuların yok sayılması.

lordrizlog

Üye
Hem farm hem pk'da en etkisiz klass okcular. Atak sc'siz warrior bile moblara okcunun 2-3 katı fazla damage vuruyor. Magelerin ultra abartılı damagelerini saymıyorum bile. Bu durum sürekli böyle devam mı edecek? oyunu 2 klass esir alacak şekilde

adrenalin

Üye
Hem farm hem pk'da en etkisiz klass okcular. Atak sc'siz warrior bile moblara okcunun 2-3 katı fazla damage vuruyor. Magelerin ultra abartılı damagelerini saymıyorum bile. Bu durum sürekli böyle devam mı edecek? oyunu 2 klass esir alacak şekilde
farm konusunda biraz abartmışsın sanki :D

RainOfFire

Üye
zr vurursaniz dedigin dogru kardesim :) r ile 5k mi vurmak istiyorsunuz moblara :D gozlemledigimi soyluyorum; Okcularin %95i makro kullaniyor kullanmiyorum diye adam yalan soyluyordur buyuk ihtimalle. Kullanmayanlara saygim sonsuz. slotlara zr vurup skill vurmayan rpr gitmeyen afk birakan bir cok okcu var. rpr yapmayinca 1 vurdugunu bilip ona ragmen slotta afk kalip kasmaya calisanlar var. bir de bilmeyenler var :D gercekten garip bi toplulugu var okcu sinifinin.

Noxrem

Üye
Full +7 paper set ve full mp verili bir mage karakterim var... leveli 52 ama ben hasarının çok olduğunu düşünmüyorum... 200 canım var sadece ? bir zahmet moblara sizden daha fazla vuralım ? bunun eşitliğini arıyorsan çok saçma.

lordrizlog

Üye
Full +7 paper set ve full mp verili bir mage karakterim var... leveli 52 ama ben hasarının çok olduğunu düşünmüyorum... 200 canım var sadece ? bir zahmet moblara sizden daha fazla vuralım ? bunun eşitliğini arıyorsan çok saçma.
hiç cz'ye cıkıp kafana nova yedin mi?

Noxrem

Üye
hiç cz'ye cıkıp kafana nova yedin mi?
o novayı tek bir mageden mi yedin ? yoksa full party mageden mi ?? ikisinin arasında dünyalar kadar fark var :)
Okçu hasarı azdır ve bir party okçu adamları indiremiyoruz dersen ona bir şey demem... benim takıldığım nokta bir party mage bir zahmet adam indirsin ? diye düşünüyorum :) saygılar.

lordrizlog

Üye
o novayı tek bir mageden mi yedin ? yoksa full party mageden mi ?? ikisinin arasında dünyalar kadar fark var :)
Okçu hasarı azdır ve bir party okçu adamları indiremiyoruz dersen ona bir şey demem... benim takıldığım nokta bir party mage bir zahmet adam indirsin ? diye düşünüyorum :) saygılar.
knk çok düşük damageler oyunun mentalitesine göre. deneme fırsatın olursa okcu ile bana hak vereceksindir

Skepta

Üye
Bu konuya katılıyorum Cz'de okçu oynamak istediğim için okçu açtım farm exp macro vs düşünmeden ama tek başıma görev yapamıyorum. Öldürdüğüm moblara ne mana ne hp yetiyor. Kıtı kıtına hayatta kalıyorum. Skiller zr den aman aman fazla vurmuyor. Aynı moba dalan bi warrior görüyorum 2-3 atıyor canı gitmiyor ben okçuyla kaça kaça skille zor kesiyorum. Şimdi bu adaletsizlik Cz'de de olucaksa okçuyu oyundan silebiliriz çünkü kimsenin seçmediği bir ırk haline gelir. Bu dengesizlik umarım yakın zamanda hallolur

Baskut

Üye
Okçu sınıfının hasarının düşük olduğu bariz. Hem Mage hem de Archer oynayan biri olarak söylebilirim bunu kesinlikle. Ancak şuna dikkat çekmek gerek; Mage'in Archer'dan fazla vurması gayet doğal, Archer da Mage kadar kolay ölmüyor çünkü. Fakat yine de Mage'in hasarıyla kıyaslamadan Archer'a bir düzenleme gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt