Oyun optimizasyonu çok kötü

LauraWells

Üye
10k'lık PC ile FPS drop yiyorum. Donanımsal en ufak bir sıkıntı yok her şey güncel. Diğer hiçbir oyunda bunu yapmıyor sadece ROW'da mevcut. Ve oyunda FPS yüksek olmasına rağmen, kasıntı hissiyatı var.

BeyazAfrikali

Üye
Oyunun kurulu olduğu klasöre git orda power diye bişe bar ona çift tıkla sonra oyuna gir

VictoryLoves

Üye
Başlayalı uzun süre olmadı arkadaşlar, kısa süre de bu problemi aşacaklarına inanmaktayım.
Optimizasyon problemleri benim nazarımda da çok değerli, ancak çok yakın süre de halledilecektir emin olabiliriz.

Thracian

Üye
i7 8700 , 1070Ti , 16gm ram'li hazır pc kullanıyorum. Fan olarak kasamın eksisi çok büyük olduğu halde çok fazla FPS dropla karşılaşmıyorum , nadir diyebilirim fakat yaşadığınız optimizasyon sorunları ilerleyen dönemlerde sizden gelen feedbackler ile birlikte iyileştirilecektir.

aykutbrt1

Üye
i7 8700 , 1070Ti , 16gm ram'li hazır pc kullanıyorum. Fan olarak kasamın eksisi çok büyük olduğu halde çok fazla FPS dropla karşılaşmıyorum , nadir diyebilirim fakat yaşadığınız optimizasyon sorunları ilerleyen dönemlerde sizden gelen feedbackler ile birlikte iyileştirilecektir.
ınsallah valla

LauraWells

Üye
Ben önermiyorum bu işlevi araştırıp dezavantajlarını bulabilirsiniz.
Vallahi dediğin oldu. Farklı oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum bu sefer power cmd'yi nasıl kapatıcam? Bir yolu var mı? Ondan sonra bu oyunu silicem ya.
Edit: Çözümü buldum. POWER - RESTORE.cmd çalıştırın eski haline alıyor. Diğer oyunlarda kasma sorunu ortadan kalkıyor.

Son düzenleme:

ItsPERFECT

Üye
Oyunumuz da sürekli olarak optimizasyon iyileştirmeleri devam etmekte, ilerleyen süreçlerde bu sorunlarınız çözümlenecektir.

aykutbrt1

Üye
Oyunumuz da sürekli olarak optimizasyon iyileştirmeleri devam etmekte, ilerleyen süreçlerde bu sorunlarınız çözümlenecektir.
İnşallah inşallah umudumuzda o yönde power restore calistirdigimizda duzeliyorsa normalde de demek ki pc bu oyunu rahatça oynatabiliyor restore calistirmadan da demek oynanabilir daha da akıcı olabilir anlamına geliyor bence gerekli optimizeyi yaparsanız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt