Öneri Oyun Parası Nasıl eritilir ? Herkesten bir öneri bekliyorum :)

Pitou

Üye
Arkadaşlar oyuna giren GB nin oyunun devamlılığını sağlaması için erimesi gerekiyor. Herkes aklına gelen güzel fikirleri önerileri sunsun belki bir yardımımız dokunur.

Benim aklıma ilk gelen Upgrade scrolların hiç bir şekilde moblardan çıkmaması . Oyuncular bu scrolleri npcden çekmek zorunda kalsın Gb yi baya bir eriteceğini düşünüyorum.
Oyundaki oyuncuların % 80 i potcu npcsini kullandığını sanmıyorum. Bu npc hakkında bir Fiyat düzenlemesi yapılabilir.

Yorumlar geldikçe eklemeleri yapacağım.

Aura

Üye
Oyunun devamlılığı GB ile olmuyor kardeşim. Oyuncu varsa devamlılığı vardır yoksa yoktur. Sadece farm yapıp satan kişilerin oyuna gram etkisi ve katkısı yok.

Pitou

Üye
Oyunun devamlılığı GB ile olmuyor kardeşim. Oyuncu varsa devamlılığı vardır yoksa yoktur. Sadece farm yapıp satan kişilerin oyuna gram etkisi ve katkısı yok.
Benim yazımla bu yazdıklarının hiç bir alakası yok. Ben gb satılsın diye bir şey mi dedim ? Şişen oyun parası nasıl eritilir dedim sadece . Lütfen düzgün okurmusunuz. Oyunun devamlılığı bu arada oyun parasıyla ilgili olan bir şey sana katılmıyorum.

ByBrky

Üye
Bende aynı düşüncedeyim. Upgrade scrolları ve potlar. Bunlar npc dışından elde edilmemeli. Özellikle TL ile asla satılmamalı.

King_OF__Archer

Üye
oyundaki herkes parasını bana versin böylece kimsede para kalmaz :)

şaka bir yana bence sisteme giren ve çıkan parada sıkıntı yok isteseler coin droplarını en baştan çok düşük tutarlardı piyasada para olmazdı bu sefer 1 mil oyun parası 5 6 tl değil de 15 20 tl olurdu

başka oynadığım bir oyunda oyun parasını eritmek için oyunculara oyun dünyaasından arazi kiralama vardı üstüne istediğin şeyi yapabiliyordun o alandaki güvenlikten sistem sorumluydu ne kadar büyükse o kadar kira ödüyordun

bu oyunda ise klan binaları ile para çekile bilir misal baraka seviye 1 ise % 1 exp bonus verir aylık gideri 1mil olabilir ne kadar büyük barakaya sahip isen o alınan vergi de o kadar artar

Gensuke

Üye
bir tane npcde itemlara ekstra süreli stat basan (mesela 1 günlük) kağıtlar olsun böylece npcye sınırsız para girişi olur

Eg0isTa

Üye
Dungeon sisteminin paralı ama sınırsız olması düşünülebilir

Adv3NN

Üye
Death Valley sunucusunda kestıgımız adamdan para gitsin kesene. Mesela kesilen adamın 1m Parası var diyelim bunun %40 kesene yani onu öldürene %10u Oyun kasasında yanı sıstemınde kaybolsun böylelikle hem pk atan eglenir farmer keserek hemde farm atan adam adrelanin dolu bi farm deneyimi yaşar :D iki taraf icinde eglenceliii

Arhedain

Üye
Petler kullanımda olduğu her 15 dakikada 1 beslenebilir. Beslenmez ise kutu toplamayı bırakır. 1 mama 50k olabilir

Porteur

Üye
Oyununun devamlılığı, eğlenceli bir ortamla sağlanır. Oyunun devamlılığı için gb'nin bir yerlere gitmesi gerekmez.
Gb yeterli derecede tüketiliyor zaten.

Porteur

Üye
Oyununun devamlılığı, eğlenceli bir ortamla sağlanır. Oyunun devamlılığı için gb'nin bir yerlere gitmesi gerekmez.
Gb yeterli derecede tüketiliyor zaten.

HazyShade

Üye
Kapıdan geçişte coin alınıyor,
Pot mana coin ile alınıyor.
Upgrade sırasında scroll hariç her upgrade için coin istiyor.
Craftlar coin istiyor.

daha ne olsun beyler, amacınız ne ?

Pitou

Üye
Kapıdan geçişte coin alınıyor,
Pot mana coin ile alınıyor.
Upgrade sırasında scroll hariç her upgrade için coin istiyor.
Craftlar coin istiyor.

daha ne olsun beyler, amacınız ne ?
Oyuna giren coins miktarı kendiliğinden erimezse bütün her şeyin fiyatı çıkar ve pazardan hiç bir şey satın alamaz hale gelirsin. Bundan 6 ay sonra oyuna ne kadar para gireceğini hayal et ve bu paranın oyun içerisinde biriktiğini erimediğini düşün.

Alkoer

Üye
Oyun parasının değeriyle oynamak çok olasılıklar doğuruyor.

Çok kolay elde edilirse site gb fiyatı düşer ama oyun içinde item fiyatları gb olarak tavan yapar.

Zor elde edilirse site gb fiyatı tavan yapar ama oyun içinde item fiyatları gb olarak ucuz olur.

Her iki olasılıkta da oyunu siteye para vermeden oynayan adam için kötü son.

Benim teorim lv ve itemin çok daha kolay elde edildiği bir sistem site gb satışını engelleyip oyuna zevk için vakit harcayanların öne çıktığı bir sistem.

Lv ve item kolaysa herkez pk etkinliğine ağırlık verir. Oyunu TL için oynayan kesim oyunu bırakır ama bence DV şimdi ki halinden çok daha iyi olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt