Merhabalar,
Beta sürecine geçtiğimizde Pc özellikleri çok alt seviyede olan oyuncularımız için oyunun "Lite" versiyonunu çıkarmayı düşünüyoruz. Her şey zamanla düzelecektir, bu süreçte sizden tek beklentimiz sabır, hoşgörü ve bildirim geçmeniz.
iyi forumlar.
2gb olması imkansız o ram ile chrome bile kullanamazsınsistem gereksinimleri en düşük 2gb ram ile başlatılmalıdır yoksa benim gibi bir çok oyuncu bu oyunu oynayamıycak teşekkürler.
Merhabalar,Oyunda sistemi kullanımı aşırı yüksek optimizasyon şart, kalabalık durumlarda en düşük ayarlarda 40 fps zar zor alıyorum, bir de oyun mekanikleri geliştirilmeli (koşma, yürüme, skill vuruşları gibi).
2080 super, i7 9700k, 16 gb ram. townda kalabalık olduğunda 45 fps alıyorum. epic'ten medium'a düştüğümde fps artışı 10 falan sanırım. İşlemci kullanımı %65-70 fix.Merhabalar,
Bilgisayarınız oyun için gerekli olan sistem gereksinimlerinin altında ise bu tarz yüksek kullanımlar olabilir. Bunun dışında oyun şu an test sürecinde olduğu için optimizasyon ve donanımsal uyumluluk sorunları olabilir. Tam sürüme kadar yapılacak olan güncelleme ve optimizasyon çalışmaları ile daha iyi bir hale gelecektir.
İyi Forumlar.
Yazınızda hangi çözünürlükte oynadığınızı yazmamışsınız ama 2k altı oynuyor iseniz ekran kartınız tam performansta çalışmıyor olabilir 2080 süper gibi bir kartta grafikleri düşmek kartın fazla çalışmasını düşüreceğinden fazla bir fps farkı oluşmaz2080 super, i7 9700k, 16 gb ram. townda kalabalık olduğunda 45 fps alıyorum. epic'ten medium'a düştüğümde fps artışı 10 falan sanırım. İşlemci kullanımı %65-70 fix.