Oyun sistem kullanımı aşırı yüksek.

fdrext

Üye
Oyunda sistemi kullanımı aşırı yüksek optimizasyon şart, kalabalık durumlarda en düşük ayarlarda 40 fps zar zor alıyorum, bir de oyun mekanikleri geliştirilmeli (koşma, yürüme, skill vuruşları gibi).

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    46.2 KB · Görüntüleme: 56

EMİRCAN90

Üye
Merhaba,

Benim sistemim içinde durum aynı acil olarak optimizasyon ve güncellemeler yapılması gerekmektedir.

1608396857064.png

seroax

Üye
Cpu Açısından Pc Çok Fazla Kasıyor,Bunun İçin Gerekli Çalışmalar Yapılacak mı Merak Ediyoruz

Ekli dosyalar

• 4.png
    4.png
    17.8 KB · Görüntüleme: 30

PASHA

Üye
Oyunda genel olarak bir optimizasyon sorunu mevcut. Alfa sürecinde olduğumuzdan dolayı, çalışmalara başlandığını düşünüyorum.

cetinmurat

Üye
Bu konu ile Moderatör @Vision gerekli çalışmanın yapılacağını yazmıştı arkadaşlar.
Merhabalar,

Beta sürecine geçtiğimizde Pc özellikleri çok alt seviyede olan oyuncularımız için oyunun "Lite" versiyonunu çıkarmayı düşünüyoruz. Her şey zamanla düzelecektir, bu süreçte sizden tek beklentimiz sabır, hoşgörü ve bildirim geçmeniz.

iyi forumlar.

Xaero

Üye
sistem gereksinimleri en düşük 2gb ram ile başlatılmalıdır yoksa benim gibi bir çok oyuncu bu oyunu oynayamıycak teşekkürler.

Eyup

Üye
yapmadığım fps ayarı kalmadı. Overlock yapmayı bile öğrendim. Ama town kalabalık olduğu zaman yine de sıkıntı çekiyorum. Kaldı ki bilgisayarım istenen minimum sistemin üzerinde.

GRANDEKİNOKS

Üye
Oyunda sistemi kullanımı aşırı yüksek optimizasyon şart, kalabalık durumlarda en düşük ayarlarda 40 fps zar zor alıyorum, bir de oyun mekanikleri geliştirilmeli (koşma, yürüme, skill vuruşları gibi).
Merhabalar,

Bilgisayarınız oyun için gerekli olan sistem gereksinimlerinin altında ise bu tarz yüksek kullanımlar olabilir. Bunun dışında oyun şu an test sürecinde olduğu için optimizasyon ve donanımsal uyumluluk sorunları olabilir. Tam sürüme kadar yapılacak olan güncelleme ve optimizasyon çalışmaları ile daha iyi bir hale gelecektir.

İyi Forumlar.

Sekoboi

Üye
Merhabalar,

Bilgisayarınız oyun için gerekli olan sistem gereksinimlerinin altında ise bu tarz yüksek kullanımlar olabilir. Bunun dışında oyun şu an test sürecinde olduğu için optimizasyon ve donanımsal uyumluluk sorunları olabilir. Tam sürüme kadar yapılacak olan güncelleme ve optimizasyon çalışmaları ile daha iyi bir hale gelecektir.

İyi Forumlar.
2080 super, i7 9700k, 16 gb ram. townda kalabalık olduğunda 45 fps alıyorum. epic'ten medium'a düştüğümde fps artışı 10 falan sanırım. İşlemci kullanımı %65-70 fix.

jakabomr

Üye
Oyun daha yeni açıldı hep beraberinde hatalarıyla düzeltmeye çalışıyorlar biraz sabretmemiz gerekicek bende aynı dertten şikayetçiyim ama tek oyunda lite ın geliceği bilgisi verilmişken bekleyelim görelim..

Assassin

Üye
2080 super, i7 9700k, 16 gb ram. townda kalabalık olduğunda 45 fps alıyorum. epic'ten medium'a düştüğümde fps artışı 10 falan sanırım. İşlemci kullanımı %65-70 fix.
Yazınızda hangi çözünürlükte oynadığınızı yazmamışsınız ama 2k altı oynuyor iseniz ekran kartınız tam performansta çalışmıyor olabilir 2080 süper gibi bir kartta grafikleri düşmek kartın fazla çalışmasını düşüreceğinden fazla bir fps farkı oluşmaz

a.234

Üye
oyunda aşırı derecede optimizasyon sorunu var.

ryzen 5 3600x rtx 2070 16gb sistemim ama topluluk alanında fps 30-50 arası oluyor.
etraftaki objeler cok ve detaylı bunlara ne kadar gerek var bilemiyorum ama bu sistemleri toplamak en az 8-10k bandında dolara bağlı.
kitle gelmesi için akıcı bi oyun hizmeti sunulmasının gerektiğini düşünüyorum.

rise güveniyorum fps sıkıntısını ilerleyen sürümlerde çözeceklerdir.

X A

Üye
Sistemimiz yokki kullanabilelim :D Gtx750ti ile en fazla 30 fps alıyorum oda dona dona :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt