oyun sorunları

:NaturoN:

Üye
Sadece Toplayicilik ile 1 gunde 8 m kastim pot row hic bir masrafi yok hadi bakalim malum oyundada kassinlar potsuz rowsuz presiz bu kadar kolay cep harcligi tarzinda paralari görelim
Kanka ben 1 günde 8m kasarsam evin yolunu bulamam :D :D Abi gidin arada başka MMORPG'ler oynayın bakış açınız genişlesin. Malum online sanki ne ki oda gördüğüm en boktan oyunlardan birisi. Tek bir güzel tarafı var oda PVP si. Zaten Rise online bu açığı kapatıyor. PVE tarafınada odaklanması lazım.

bRT E

Üye
Sadece Toplayicilik ile 1 gunde 8 m kastim pot row hic bir masrafi yok hadi bakalim malum oyundada kassinlar potsuz rowsuz presiz bu kadar kolay cep harcligi tarzinda paralari görelim
Sabahtan akşama kadar topladın , başka birşey yapmadın , 8 m para kastın , bunuda başarıymış gibi burayamı yazdın? Adam 8 m'i para olarak görüyor bu çok daha komik. 1000'lik pot 10 m den satılıyor. Kısacası sabahtan akşama kadar yaptığın toplayıcılık sana binlik pot bile kazandıramamış. Bu şekilde çalışmaya devam edersen , sen olmasan bile torunların epik bir pendant alabilir diye düşünüyorum.

Alkoer

Üye
Sabahtan akşama kadar topladın , başka birşey yapmadın , 8 m para kastın , bunuda başarıymış gibi burayamı yazdın? Adam 8 m'i para olarak görüyor bu çok daha komik. 1000'lik pot 10 m den satılıyor. Kısacası sabahtan akşama kadar yaptığın toplayıcılık sana binlik pot bile kazandıramamış. Bu şekilde çalışmaya devam edersen , sen olmasan bile torunların epik bir pendant alabilir diye düşünüyorum.
Drop konusu değerlendirilirken hep yapılan yanlış zaten tüm gün oyun oynayanların katılması.

Oyun oynamak bir meslek değildir. Tabi bir yayıncı değilsen. Burda tartışan arkadaşların %99u yayıncı değil. Adam tüm gün oynadığı oyundan 8m kastım diyor gidip 8 saat işte çalışsa 200tl yevmiye alır haberi yok.

Oyunu boş vakitte yapılan eğlence faaliyeti olarak görüp ona göre değerlendirme yapsak harika olur.

Normal bir insanın yani işi gücü olan adamın oyunda hiç şansı yok.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Yeni bir sistem üretseler insanların fikri değişecek fakat mevcut ve eski sistem üzerinden gittikleri için değerlendirmeler hep o oyunlar üzerinden olacak bu çok normal bir durum insanlara farklı şeyler hissettirdiğin zaman insanlar seni anlar ve sabreder ben aynı sistem ve aynı ortamı görüyorum

GizliPriest

Üye
Pot fiyatlarının düzelmesi lazım yada skillerin çok daha az mana harcaması lazım ki herkesin yüzü gülsün. Asıl sorun rng sistemi drop olayı değil çok pot tüketmek pot ne kadar az tüketilirse o kadar güzel şeyler olacagina inanıyorum umarım pot konusunda bir yeniliğe gidilir.

Witch_King

Üye
Oyunda bu kadar çok sorun varken, bir o kadar da bu sorunları halletmek için ağırda almaları beni düşündürüyor açıkçası.

Şurada sıralanan bu kadar sorunu en azından tek tek bile olsa haftada 3-4 patch ile halledersin ve herkes anlar ki sorunlara hemen aksiyon alınıyor. Gelişmeler hızla devam ediyor.

Fakat ayda bir patch geliyor neredeyse. Yahu koca 1 ay ne yapılıyor diyoruz ozaman. Oyun sanki tamamen oturmuş da düzeltilecek bir şey yokmuş gibi ayda 1 tane patch alıyoruz. Evet bazı çalışmalar yapılıyor patchlerde sorunlar düzeltiliyor ama çok ağır ağır gidiyor..

Mitraileusse

Üye
Bana göre bu oyunun 3 sorunu var

1- Slotlarda sabit farm geliri diye birşey olmaması ( Mafyalaşmanın engellenmesi taktirde )

2- Oyundaki Epik ve unik itemlerinin ataklarının düşük olması ve rare itemlere olan ilgisizlikki bununda sorunu görev itemleridir bunlar olmasa rareye talep artar ..

3- Oyunda level araç değil amaç olmalıdır ki etkinlikler farklı haritalar ile ödüllendirilmeler falan getirilmelidirler ..

Şu 3 sorunu çözmek gerekir bu sorunlardan arındılsa oyun bi çok kişinin burda bu tür konu açmaları engellenmiş olur ..

N1pple

Üye
Rng miş drop azmış vb sorunları çözecek tek şey oyunun pottan bile para kazanmayı amaçlamayı bırakmasıyla çözülür.Başka kaç mmo örneği vardır ki potu ucuz olsun diye oyun marketinden aldıran almak zorunda bırakan? Potu su gibi basamadıktan sonra bir anlamı yok farm atmanın. Neden diyecek olanlar için örneğin rock grubu kesiyorsun dv de 1mana kesin gidiyor etti mi sana 4-4.5k coin,eğer pri değilsen birde hp pot bassan gitti mi sana 4k coin daha. Sc de bassa bu arkadaş buff pri değilse hop 350k minimum da o desek saatte de 250 slot kesse hadi bu x player 1m 1m=2m hp mp masrafı +sc +rpr yaptı desek 2.5m 1saatte pota verdiği para. Yaratıktan 5k coin düşse ortalama alacağın 1.25m hadi bir o kadar da çöp drop aldı desek şansı varsa en optimal senaryoda bile pot masrafını ucu ucuna belki çıkarır o da belki.Yani drop alamadığında her türlü zararda adam. Bu iş böyle gitmez gitmemeli oyuna gb silmek için bir sürü etkinlik getirilebilir drop oranlarını anladık arttırmıyorsunuz bari ya yaratıkların gücünü azaltın vurma hızını azaltın daha az pot harcayalım, ya da skilleri komple hasar olarak düzenleyip daha az mana yakmasını sağlayın ki o şekilde dengelensin.Hadi bunları yapmak uğraştırıcı ekibi oyalamayalım diyorsanız o zaman kusura bakmayın pottan para kazanma hevesinizden vazgeçin tanesi 4-5k değilde 500coin 1k coin gibi bir pot alımı yapabilsek hiçbir insan yaa drop alamadım yaa diye burada isyan etmez en azından drop yok ama çöp möp derken 1-2m aldım saatte der devam eder drop almak için.Israrla pot politikalarından vazgeçmemeleri çok üzücü.

emrdrc

Üye
Rng miş drop azmış vb sorunları çözecek tek şey oyunun pottan bile para kazanmayı amaçlamayı bırakmasıyla çözülür.Başka kaç mmo örneği vardır ki potu ucuz olsun diye oyun marketinden aldıran almak zorunda bırakan? Potu su gibi basamadıktan sonra bir anlamı yok farm atmanın. Neden diyecek olanlar için örneğin rock grubu kesiyorsun dv de 1mana kesin gidiyor etti mi sana 4-4.5k coin,eğer pri değilsen birde hp pot bassan gitti mi sana 4k coin daha. Sc de bassa bu arkadaş buff pri değilse hop 350k minimum da o desek saatte de 250 slot kesse hadi bu x player 1m 1m=2m hp mp masrafı +sc +rpr yaptı desek 2.5m 1saatte pota verdiği para. Yaratıktan 5k coin düşse ortalama alacağın 1.25m hadi bir o kadar da çöp drop aldı desek şansı varsa en optimal senaryoda bile pot masrafını ucu ucuna belki çıkarır o da belki.Yani drop alamadığında her türlü zararda adam. Bu iş böyle gitmez gitmemeli oyuna gb silmek için bir sürü etkinlik getirilebilir drop oranlarını anladık arttırmıyorsunuz bari ya yaratıkların gücünü azaltın vurma hızını azaltın daha az pot harcayalım, ya da skilleri komple hasar olarak düzenleyip daha az mana yakmasını sağlayın ki o şekilde dengelensin.Hadi bunları yapmak uğraştırıcı ekibi oyalamayalım diyorsanız o zaman kusura bakmayın pottan para kazanma hevesinizden vazgeçin tanesi 4-5k değilde 500coin 1k coin gibi bir pot alımı yapabilsek hiçbir insan yaa drop alamadım yaa diye burada isyan etmez en azından drop yok ama çöp möp derken 1-2m aldım saatte der devam eder drop almak için.Israrla pot politikalarından vazgeçmemeleri çok üzücü.
Kardeşim yazdığın herşeye katılıyorum... Ekstra olarak da ben bir şey eklemek istiyorum...
ben 75 Level çarım ile çöp drobu kovalamak istemiyorum, bence çok saçma ve mantıksız geliyor... Kendime kolye alacaksam 10 yılda yaptığım farm ile kolye almamalıyım, o çöpleri biriktirsem bile olmaz, benim düzgün bişeyler düşürmem lazım, satmam lazım, artıya basmam lazım... Ne yazıkki görev itemleri ve +6 silah ile kalmamız için elinden geleni yapıyorlar...!!!
Benim derdim çöp drobu değil, bir saat drop almayayım ama 2. saatte bir şeyler versin şu lanet yaratıklar artık..!!!
Ben hangi çöp farmı ile Brawlers Pendant alabilirim kendime....!!!!!

MaRaKeSH

Üye
oyun açıldığı günden beri oyunu destekleyen forumda yönetim yanlısı diye linç edilen biri olarak hatta maaşlı elemanı çok şey söylemek istiyorum aslında.
Bir oyun düşün oynayan herkes gelişmek ve bu gelişimlerle başarı elde etmek ister. kimisi maddi kimisi değil bu zaten konumuz değil başarı başarıdır.
Adam farm yapamazsa, adam craft yapamazsa, adam pk atamazsa, adam etkinliklerden haz alamazsa bu oyun değil kangrene döner. Binlerce kelime yadık düzelmesi için
oyun içinde tek kusursuz çalışna sistem lucky etkinliği muazzam doğru çalışıyor. Malum oyun kitlesi belli gibi atıflarıda yanlış buluyorum kişileri buna item neden zaten bu oyun kimse düzenini bozup gitmek istemez ama bir düzen kurulamıyor. Bir çok klan dağıldı kalanlarda pamuk ipliğine bağlı ki ben bu mağdurlardan biriyim. oyuna 40 kişi başladık 5 kişi kaldık yarısı new worlde bir kısmı black deserte bir kısmi knighta derken buyur burdan yak. oyuna daha girmiyorum ayaklarım geri geri gidiyor. Umarım bu kadar emek boşa gitmez hepimiz adına.

Lopp

Üye
İlk kez bir mmo da farm atarak zarar ettim. O kadar saçma farm mantığınız var ki rng rng diyip duruyosunuz. Slotların pot masrafını karşılaması +1-2m de kazanç sağlaması lazım onun üzerine ekstra düsen itemlere rng diyebilirsiniz. Sizin mantığınızla oyuncular sadece düsen itemden para kasabiliyor. Oyunda itemlerin değeri kalmadı fiyatlar her geçen gün daha çok düsüyor. Upgrade yapan desen de yok oyundan item erimiyor. Siz bu gidişle bırakın globale açılmayı yakında tr sunucularını kapatırsınız.

Sidolin

Üye
len 1 gunde kastıgın 8m yı 1 saat de çöp slotundan kasıyolar ziya bıraz videolara bak you tube denen mucize var..
Herkes alay etmis 1 gunde 8 m kastim diyince
ben 24 saat pc basinda durup kasmadimki
Toplayicilik yapinca sansim yaver giderse saatte 1,2 m e kadar kasabiliyorum pot ve row masrafida yok bunda evet keske para kasma imkani daha iyi olsa ama yapacak bir sey yok
Ayrica defalarca dedim sanki malum oyunda cok kolay para kasmak o oyunu oynadigim dönemlerde 1 gunde 2-3 m zor kasiyordum oda fil ve kusdan 40-50 k lik item ciktigi dönemlerde gittiler onlarida kaldirdilar malum oyunda
oyundakilere soruyorum forumdakilerle bambaska görüsteler kendi emegimle full item dizdim yazanlar dolu oyun icerisinde
malum oyunda ayni eforla birak 8 m yi 1 m zor kasiyordum bunu 100 defa deneyim ettim malum oyunda farm slotlara zaten herkes cöküyor 8 li tren charlar vs

Son düzenleme:

mohicans

Üye
Farmcıların oyundan uzaklaşması isteniyorsa o zaman oyundan farm özelliklerini kaldırın oyunculara eziyet olmasın.Oyuniçi eşya ve paraları gerçek para ile satıyorlar bu yüzden drop oranları böyle diyorsanız da gerçek parayla satış yapan sahısları tespit edip hesaplarını kapatın.Farm yapıp hesabına item almaya çalışan adamın suçu ne. Ve harcadığım parayı oyundan çıkaramıyorum diye yakınan şahısları ben anlamıyorum.Herhangi bir x bilgisayar oyunu sana para kazanma vaat etmez.Pc oyunları eğlence içindir.
Acilen düzeltilmesi gereken konular
-Potların storeden kaldırılması ve oyuniçi makul fiyata çekilmesi
-Optimizasyon
Gereken zamanda gerekli düzeltmeleri yapmazsanız yine siz kaybedersiniz.Oyuncular en fazla biraz zaman ve para kaybeder.
Hayırlı forumlar.

BySavas

Üye
Selam guardlayd,

Oyuncularımızla iletişimi hiçbir zaman koparmadık. Discord kanalımız üzerinden anlık yardımcı oluyoruz, sizlerin geri dönüşlerini not alıp ekibimizle paylaşıyoruz. Drop oranları konusunda yeterince açıklama yaptığımızı düşünüyorum. Belirli bir RNG oranına sahip, bu sebeple tamamen şansa bağlı. Gün içerisinde birden fazla drop alabilirken, farklı günde daha az drop alabilirsiniz. Kanallarda anlık bakımlar gerçekleşebiliyor, başlıca sebeplerinden bir tanesi sizlere daha keyifli oyun sunmak. Anlık bakımların daha planlı olması konusunda sizlere hak veriyoruz ve bu konuda daha dikkatli olacağımızı belirtmek isteriz.

Şikayetlerin, isteklerin ve önerilerin için aşağıdaki bölümü kullanmanı istemekteyiz.
Ben bir itirafta bulunmak istiyorum günlük sadece etkinliğe girip çıkıyorum oyuna hiç bir hayrım yok.
6 aydır 1 tane adam gibi item düşüremedim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt