Bunu kesin düşünmüşlerdir. Birde eskisi gibi değil artık veri aktarımı çok yüksek hızlar üzerinden yapılıyor dostum. O trafiği dikkate almışlardır. Yada betalar sadece o noktadaırOyunun Server'ları, oyun global olacağından dolayı yurtdışında olacağı söylenmişti. Fakat ping seviyesinin en az düzeyde olması açısından sunucuların Türkiye'de olması çok daha iyi olmaz mı ?
Haklısın bence de düşünmüşlerdir. Ama Resmi sitenin BTK verilerine baktığımızda yer sağlayıcı Amerika merkezli Cloudflare olarak gözüküyor. İlerleyen dönemlerde server Türkiye'de olur muhtemelen.Bunu kesin düşünmüşlerdir. Birde eskisi gibi değil artık veri aktarımı çok yüksek hızlar üzerinden yapılıyor dostum. O trafiği dikkate almışlardır. Yada betalar sadece o noktadaır
burada yazılmış Türkiyede olması gerçekten çok iyi.Bunu kesin düşünmüşlerdir. Birde eskisi gibi değil artık veri aktarımı çok yüksek hızlar üzerinden yapılıyor dostum. O trafiği dikkate almışlardır. Yada betalar sadece o noktadaır
Anladım. Sadece site bazında sağlayıcı merkezi Amerika herhalde. Dediğiniz gibi oyun içeriği olarak server Türkiye'de olursa tadından yenmezOyun sunucusu Türkiye'de bulunuyor.Alfa testlerinde sunucu testleride gerçekleştirilecek.Yabancı oyuncuların geri bildirimlerine göre sunucuya iyileştirmeler yapılabilir.
aynen öyleAnladım. Sadece site bazında sağlayıcı merkezi Amerika herhalde. Dediğiniz gibi oyun içeriği olarak server Türkiye'de olursa tadından yenmez![]()
Sunucular şu an için Türkiye'de, fakat Cloudflare alt yapısı kullanıldığı için sorguladığınızda Amerika çıkması normal.Haklısın bence de düşünmüşlerdir. Ama Resmi sitenin BTK verilerine baktığımızda yer sağlayıcı Amerika merkezli Cloudflare olarak gözüküyor. İlerleyen dönemlerde server Türkiye'de olur muhtemelen.