Oyun tam olarak ne zaman açılıcak ?

l4stqame1

Üye
Arkadaşlar Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi oyunun ne zaman açılıcağına dair net bir şeyler bulamadım sizlerde bizim gibi sabırsızlıkla bekliyorsunuzdur tam açılıcağı zamanı bilen eden varsa yorumlarda belirtirse sevinirim iyi forumlar.

Siyah34

Üye
1-2 hafta içinde dendi yarında açılan bilir 1 hafta sonra da

shady19071907

Üye
Oyunun resmi çıkış tarihi 2021'in 3. çeyreği dostum. O da 2021 yılının ağustos ayına denk geliyor. Ama burhan bey 2. çeyrekte de çıkabilir demişti

az768

Üye
Offical için 2021 3. çeyrek deniyor ancak 2. çeyrekte de çıkma ihtimali var demişti Burhan bey.

EniViciVokke

Üye
en kötü senarya 1-2 hafta olarak belirtildi fakat 2-3 gün sonra da açılabilirmiş bekleyip göreceğiz

jackbold35

Üye
O kadar bekledik keşke indirmeyi oyun açılacağı zaman açsaydınız yine beklemek can sıkıyor bir an önce başlamak lazım :(

TexasKATLİAMM

Üye
1-2 hafta dediler ama beyler bakıyorum şu durumu atlıyoruz Alfa testi başlıyor login hataları olucak bug oluşabilicek tarih verilicek o tarihe yetişmicek bu yüzden testler var sorunları ortadan kaldırabilmek için oluşabilicek durumları bu gözle bakarsak daha sağlıklı ilerleriz diye düşünüyorum.

jackbold35

Üye
1-2 hafta dediler ama beyler bakıyorum şu durumu atlıyoruz Alfa testi başlıyor login hataları olucak bug oluşabilicek tarih verilicek o tarihe yetişmicek bu yüzden testler var sorunları ortadan kaldırabilmek için oluşabilicek durumları bu gözle bakarsak daha sağlıklı ilerleriz diye düşünüyorum.
Bu durum için test olduğunu biliyoruz zaten sorun şu madem oyunun içeriğini açamayacaktılar neden o tarih denildi ben bugün formda görüyorum ne mail ne sms gelmedi ertelendiğine dair bunlar yöneticilerin eksikleridir oyun için değil personelden kaynaklı hata şimdiden oluşmaya başladı. keşke oyuna girseydik sorun ve hataları düzeltmede bizde yardım edeceğiz zaten nasıl olacak göreceğiz .

SbY

Üye
peki biz alfaya giriş yapabilcek miyiz?

CHRAU

Üye
en son askerde şafak sayarken bu kadar sıkılmıştım :)

TexasKATLİAMM

Üye
Evet bu konuda haklısın bilgilendirme yapılmalıydı ama insanlarda yeni bir serüvene başlıyor hatalar olucak bizlerde elimizden geldiğince yardımcı ve destek olmalıyız diye düşünüyorum.

TexasKATLİAMM

Üye
Bu durum için test olduğunu biliyoruz zaten sorun şu madem oyunun içeriğini açamayacaktılar neden o tarih denildi ben bugün formda görüyorum ne mail ne sms gelmedi ertelendiğine dair bunlar yöneticilerin eksikleridir oyun için değil personelden kaynaklı hata şimdiden oluşmaya başladı. keşke oyuna girseydik sorun ve hataları düzeltmede bizde yardım edeceğiz zaten nasıl olacak göreceğiz .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt