Arkadaşlar Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi oyunun ne zaman açılıcağına dair net bir şeyler bulamadım sizlerde bizim gibi sabırsızlıkla bekliyorsunuzdur tam açılıcağı zamanı bilen eden varsa yorumlarda belirtirse sevinirim iyi forumlar.
alfa yı dıyordum kankaAlfa’yı demiyor beyler offical diyor![]()
Kanka 3.ceyrek ne zaman denk geliyo ben orayi anlayamadimOffical için 2021 3. çeyrek deniyor ancak 2. çeyrekte de çıkma ihtimali var demişti Burhan bey.
kanka yıl 12 ay ya 4 e bölüyorlar Q 1 dönemi Q 2 Q 3 Q 4Kanka 3.ceyrek ne zaman denk geliyo ben orayi anlayamadim![]()
Bu durum için test olduğunu biliyoruz zaten sorun şu madem oyunun içeriğini açamayacaktılar neden o tarih denildi ben bugün formda görüyorum ne mail ne sms gelmedi ertelendiğine dair bunlar yöneticilerin eksikleridir oyun için değil personelden kaynaklı hata şimdiden oluşmaya başladı. keşke oyuna girseydik sorun ve hataları düzeltmede bizde yardım edeceğiz zaten nasıl olacak göreceğiz .1-2 hafta dediler ama beyler bakıyorum şu durumu atlıyoruz Alfa testi başlıyor login hataları olucak bug oluşabilicek tarih verilicek o tarihe yetişmicek bu yüzden testler var sorunları ortadan kaldırabilmek için oluşabilicek durumları bu gözle bakarsak daha sağlıklı ilerleriz diye düşünüyorum.
Bu durum için test olduğunu biliyoruz zaten sorun şu madem oyunun içeriğini açamayacaktılar neden o tarih denildi ben bugün formda görüyorum ne mail ne sms gelmedi ertelendiğine dair bunlar yöneticilerin eksikleridir oyun için değil personelden kaynaklı hata şimdiden oluşmaya başladı. keşke oyuna girseydik sorun ve hataları düzeltmede bizde yardım edeceğiz zaten nasıl olacak göreceğiz .