Oyun Türkçe Olmuyor ve Sinematik Takılıyor

ucantosbagayoshi

Üye
Oyuna giriş yapıp ayarlar kısmından oyunu Türkçeye çevirmek istediğimizde herhangi bir değişiklik olmuyor. Oyundan çıkış yapınca tekrar İngilizce seçeneğine dönüyor.

turkish.png

İkinci olarak oyunun girişindeki unreal engine tanıtım sinematiği gereksiz uzun ve her seferinde görmek can sıkıcı olacaktır. Eğer epic games zorunlu tutmuyorsa kesinlikle oyunculara sinematiği devre dışı bırakma şansı verilmeli. Ek olarak kendi rokosoft sinematiğiniz de takılıyor özellikle rokosoft firmasının logosunun geldiği an bunu discord kanalında başka kullanıcılardan da duydum. Sinematiğin kare bazında render'ı düşük olduğu içinde böyle yapıyor olabilir tam emin değilim.

unreal engine tanıtım takılması:

rokosoft logosu takılması(bundan çok fazla emin olamadım adobe premiere yada başka bir kurgu programında tanıtımı hazırlayan arkadaş biraz acemide olabilir takılma mı yoksa cut geçiş yüzünden gözde oluşan rahatsızlık mı emin değilim. geçişse bile değiştirilmeli çünkü ucuz bir hissiyat oluşturuyor)

Üçüncü olarak kurulumdan sonra masaüstüne gelen simge ''RiseOnline'' olarak adlandırılmış. İsim olarak arada boşluk bırakılmalı ''Rise Online'' yada ''Rise Online World'' olarak düzeltilmeli bence.

rise online.png

Dördüncü olarak uzun zamandır ilk defa launcher'da ayarlar sekmesi olmayan bir mmorpg gördüm. Launcher'a ayarlar sekmesi eklenmeli. Dil ve diğer çeşitli ayarlar giriş bölümünde yapılabilmeli.

launcher.png

Son düzenleme:

LunasCar

Üye
Güzel paylaşım, yönetiminde istediği bu şekilde sorunları yada beklentileri resim ve videolar ile destekleyerek açıklanması. Konuyu yetkililer dikkate alacaktır.

Sis

Üye
Arkadaşa masaüstü simgesi konusunda katılıyorum, dikkat çekici ve kullanıcıyı yükseltecek bir simgeye sahip olabilirdi. Ayrıca isim arasında boşluk bırakılması; yapımcıların profesyonelliğine işarettir.

karagülle52

Üye
kesinlikle loading sinematikte çok bekliyoruz orayı geçmemizin bir yolu olmalı

LeCorbusier

Üye
Intro kısmında cok fazla takılılıyor , bence de bir şekilde bu kısımı atlamak gerek.

toxhin

Üye
takılma yok sizin pcde sorun olablır herhangı bır tusa basın atlar o bolumu zaten

TANK

Üye
bu gibi sorunlar patchlerle çözülecektir zaten bu yüzden alfa var

Aura

Üye
Girişteki sinematik video gerçekten can sıkıcı benim pc bile kasıyorsa optimizasyon sorunu var demek ki baya baya.

Siyah34

Üye
Aslında göze batan o. Daha oyun açılmadı için sadece onu görüyoruz. Ben dün pc test ettim mesela lobide durdukça cup ısınmaya başlıyor.

DeSonAx

Üye
Gentlemen, I remind you that this is not KO with 2005 graphics, but this game will require better hardware. Very good because many people will not play on weak PCs. Sorry for English, but i don't know turkish :) blesss

ucantosbagayoshi

Üye
Gentlemen, I remind you that this is not KO with 2005 graphics, but this game will require better hardware. Very good because many people will not play on weak PCs. Sorry for English, but i don't know turkish :) blesss
My system features;
AMD Ryzen 5 3600X
MSI Radeon RX 5700 XT 8G
2x G.Skill RipjawsV 8GB 3600MHz DDR4
MSI B450 Tomahawk Max
Corsair VS550 80+ PSU

So my system is extremely powerful. There is an optimization problem. Not just in the cinematic part. In the game login screen, the system CPU and GPU speed up unnecessarily. The system should not be strained when the computer is not under load.

DeSonAx

Üye
95216935_1102897233412250_8212869736522842112_n.jpg

And i dont have any problems ;) cus we need for optimalize, we need remember this is Alpha test, and we testing all before oficcial on :)

DeSonAx

Üye
My system features;
AMD Ryzen 5 3600X
MSI Radeon RX 5700 XT 8G
2x G.Skill RipjawsV 8GB 3600MHz DDR4
MSI B450 Tomahawk Max
Corsair VS550 80+ PSU

So my system is extremely powerful. There is an optimization problem. Not just in the cinematic part. In the game login screen, the system CPU and GPU speed up unnecessarily. The system should not be strained when the computer is not under load.
test1.jpg

10-15 min in game

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt