Oyun vs ekmek kapısı

Bwonsamdi

Üye
forumdaki konuların çoğunluğu farmer ve pazarcı tayfanın şikayetleriyle dolu. row la farm yapılıyormuş gb piyasası item piyasası düşüyormuş falan bir ton şikayet. Ben işi gücü olan akşamları 3-4 saat karakterimi kasmaya çalışan birisiyim düzenli rise cashimi çekerim premiumu alırım exp kasarkende ne düşerse gidip basarım çoğu yanar geçen itemlerde zaten yine item basmaya gider. Şimdi bu oyunu oynamayı benmi hakediyorum ekmek parası peşinde koşanlarmı. Sizin isteklerinize göre yapılan veya yapılacak değişikliklere göre oynamak zorundayım. Ondan sonra rise online world niye sadece türk oyunculardan ibaret kalıyor diye düşünürsünüz oyunun başlangıcında oynamaya çalışan 3-5 yabancı vardı şimdi hiç birisi yok.. yönetimden rica ediyorum bu farmer ve gb cilerin isteklerine lütfen cevap vermeyin ki oyun oynanabilir şekilde kalsın.

wreeq12

Üye
Biz exp kasılmasına karşı değiliz masrafını karşılayacak şekilde coins gelsin zaten bunda hem fikiriz 8 pc ile farm atan tipler var oyuna coins girişi item girişi haddinden fazla elite itemler 5 20 m civarında geziyor kimse almıyor bile bir oyuncu olarak siz bu tablodan memnunmusunuz ?

Tanerrr

Üye
forumdaki konuların çoğunluğu farmer ve pazarcı tayfanın şikayetleriyle dolu. row la farm yapılıyormuş gb piyasası item piyasası düşüyormuş falan bir ton şikayet. Ben işi gücü olan akşamları 3-4 saat karakterimi kasmaya çalışan birisiyim düzenli rise cashimi çekerim premiumu alırım exp kasarkende ne düşerse gidip basarım çoğu yanar geçen itemlerde zaten yine item basmaya gider. Şimdi bu oyunu oynamayı benmi hakediyorum ekmek parası peşinde koşanlarmı. Sizin isteklerinize göre yapılan veya yapılacak değişikliklere göre oynamak zorundayım. Ondan sonra rise online world niye sadece türk oyunculardan ibaret kalıyor diye düşünürsünüz oyunun başlangıcında oynamaya çalışan 3-5 yabancı vardı şimdi hiç birisi yok.. yönetimden rica ediyorum bu farmer ve gb cilerin isteklerine lütfen cevap vermeyin ki oyun oynanabilir şekilde kalsın.
Kardesim bu oyunu herkes senin gozunle bakmiyor. 8 pcli charlar mi dersin farm atanlar mi dersin. Madem isin gucun var row kullanirken ya kutu ckmayacak ya coin yuzde 50 veya yuzde 70 arasi azaltilacak . Asil rowu destekleyenler farmci ve pazarcidir

Bwonsamdi

Üye
o zaman kaldirsinlar rowu kardesim benim charlarida sen kas mage ve int priest kasiyorum

kimyasal

Üye
GB alış-satış diye bir olay olduğu sürece para kazanma odaklı oyun oynayanlar olacaktır.

feelfree

Üye
Biz exp kasılmasına karşı değiliz masrafını karşılayacak şekilde coins gelsin zaten bunda hem fikiriz 8 pc ile farm atan tipler var oyuna coins girişi item girişi haddinden fazla elite itemler 5 20 m civarında geziyor kimse almıyor bile bir oyuncu olarak siz bu tablodan memnunmusunuz ?
Masrafını neden karşılamak zorunda ? Vakti olmayanlar için getirilen exp hizmeti değil mi bu sistem o halde coininden feragat edip expini alıcaksın daha pahalı olması taraftarıyım. Fakir edebiyatı yapıp ücretin düşürülmesini isteyenlerin hepsi farmcı. Mage açıp oynamaya başladım tüm harpy slotlar boş oyun full afk player rowa bırakmış herkes yazık ya bitirdniz oyunu

Promises

Üye
Dropları kıstılar droplar kısıldı diye eleştiriyoruz , droplar arttı piyasa düştü diye eleştiriyoruz bu oyunu keyf almak için oynayan çok az kişi var herkes oyunun sırtından para kazanmanın peşinde galiba..

Benbu

Üye
o zaman kaldirsinlar rowu kardesim benim charlarida sen kas mage ve int priest kasiyorum
Akşamları 3 4 saat oyuna girip sadrazamın sol kebap keyfi yapacaksın üstüne günde 10 saat oynayan adamlarla aynı derecede olmak isteyeceksin neden? 100 200 liraya cash aldın diyemi :D
Ben çalışıyorum akşam 2 3 saat giriyorum pk mı atıcaz exp mi kasıcaz row mow o bu diyenelre acayip uyuz oluyorum gitkardeşim o zaman pvp servera bu oyunun özellikleri bunlar kardeşim 3 4 saat girebiliyorsan 3 4 saatlik zevk alırsın 10 sat girenle aynı kulvarda kosmaya calısmazsın adama sen kas madem demissin banane ulan demezmi adam sana :D te allam ne günlere kaldık zırvalık

Geoo

Üye
Keyif almak için oynayan bir oyuncuyum nicimden bilen bilir ama bırak keyifi vaktimizin çoğunu yönetim saolsun dc lerde forumlarda yazı yazmakla harcıyoruz her güncellemeden sonra ne bozuldu acaba diye bakınıyoruz. Oyuna girdiğim hergün bir sinir stress biz böyle oldukça farmcı adam ne yapcak oyundan keyif almadıktan sonra neden para veresin erken erişim ama bence oyunu komple salıp erken erişimden çıktıpı zaman oynamak daha mantıklı olacaktır.

Alkoer

Üye
Akşamları 3 4 saat oyuna girip sadrazamın sol kebap keyfi yapacaksın üstüne günde 10 saat oynayan adamlarla aynı derecede olmak isteyeceksin neden? 100 200 liraya cash aldın diyemi :D
Ben çalışıyorum akşam 2 3 saat giriyorum pk mı atıcaz exp mi kasıcaz row mow o bu diyenelre acayip uyuz oluyorum gitkardeşim o zaman pvp servera bu oyunun özellikleri bunlar kardeşim 3 4 saat girebiliyorsan 3 4 saatlik zevk alırsın 10 sat girenle aynı kulvarda kosmaya calısmazsın adama sen kas madem demissin banane ulan demezmi adam sana :D te allam ne günlere kaldık zırvalık
10 saat elle kasan adama kimse birşey demiyor ve diyemez de.

Siz rowa nın xp kasamayanlar için yapıldığını ama şuam coin ve item farmının içine ettiği gerçeğini kaçırıyorsunuz. Rowa ücretli bir hizmet kimse free to play oyunda para ödemek zorunda bırakılmamalı.

Alkoer

Üye
Masraf çıkmaması lazım bile. Çünkü rowa ücretini ödeyip xp satın alıyorsunuz.

feelfree

Üye
Dropları kıstılar droplar kısıldı diye eleştiriyoruz , droplar arttı piyasa düştü diye eleştiriyoruz bu oyunu keyf almak için oynayan çok az kişi var herkes oyunun sırtından para kazanmanın peşinde galiba..
Oyun bile kendini play to earn olarak tanıttı sana mı kaldı bunu ayıplamak ? Charımı da dizerim , gb mide satarım , yeri gelir nft mi basar satarım.
Ayrıca dropların son üç ayda iyi olduğu yönünde savunma yapıcak bir tane user bile olduğunu sanmıyorum.
Son olarak dropların yüksek olması yada az olmasından şikayetçi değilim rowa tarafından elde edilebilir olmasından rahatsızım.

Son düzenleme:

feelfree

Üye
Kendinle çelişiyorsun ve bunu idrak bile edemiyorsun. Oyunun oynanabilir kalmasını istiyorsun , oyunu ayakta tutan piyasanın çökmesine sebep veren durumu falan filan olarak yorumluyorsun. Oyuna para yatırdığın için , oyundan para kazanmayı hedefleyen insandan ne fazlasını ne de azını hakediyorsun bu senin seçimin o onun seçimi
oyun kendisini play to earn olarak tanıtmışken , para yatırdığın için hak idda etmende benim gözümde falan filan. Senin gibi işim gücüm var diyen bir güruhun önüne neden droplu bir genie ile kırmızı halı serilerek oyuna dahil edildi yazık.

birol2003

Üye
Oyun bile kendini play to earn olarak tanıttı sana mı kaldı bunu ayıplamak ? Charımı da dizerim , gb mide satarım , yeri gelir nft mi basar satarım.
Ayrıca dropların son üç ayda iyi olduğu yönünde savunma yapıcak bir tane user bile olduğunu sanmıyorum.
Son olarak dropların yüksek olması yada az olmasından şikayetçi değilim rowa tarafından elde edilebilir olmasından rahatsızım.
Kendinle çelişiyorsun.

birol2003

Üye
GB satmayı özgürlük olarak görüyorsak, alan adam emek vermeden gb sahibi oluyor, item satmayı özgürlük olarak görüyorsak alan adam emek vermeden item sahibi oluyor. karakter satmak içinde durum aynı iken, oyunun içindeki bir program vasıtası ile para verip emek vermeden item,coins ve exp almak bence haktır. İtiraz eden yanlış yapar. Sistemdeki çarklardan biri bozuksa sistem bozuktur.

feelfree

Üye
GB satmayı özgürlük olarak görüyorsak, alan adam emek vermeden gb sahibi oluyor, item satmayı özgürlük olarak görüyorsak alan adam emek vermeden item sahibi oluyor. karakter satmak içinde durum aynı iken, oyunun içindeki bir program vasıtası ile para verip emek vermeden item,coins ve exp almak bence haktır. İtiraz eden yanlış yapar. Sistemdeki çarklardan biri bozuksa sistem bozuktur.
Katılmıyorum. İlk üç örneğinin (GB , Item , NFT) karşılıkları var değil mi ? Bir taraf onlara sahip olup ticaretini yapmak isteyen , bir taraf sahip olmak için karşılığını verip ticareti tamamlamak isteyen ancak son örneğinde bu durum öyle değil maliyetini çıkarabildiğin bir hizmet alıyorsun ve başta saydığın üç örneğin ticaretini de baltalıyor.
Bir çark bozuk diğerlerini bozmadan düzeltmeleri için çabalıyoruz.

birol2003

Üye
Katılmıyorum. İlk üç örneğinin (GB , Item , NFT) karşılıkları var değil mi ? Bir taraf onlara sahip olup ticaretini yapmak isteyen , bir taraf sahip olmak için karşılığını verip ticareti tamamlamak isteyen ancak son örneğinde bu durum öyle değil maliyetini çıkarabildiğin bir hizmet alıyorsun ve başta saydığın üç örneğin ticaretini de baltalıyor.
Bir çark bozuk diğerlerini bozmadan düzeltmeleri için çabalıyoruz.
Düzeltmezler

MaRaKeSH

Üye
Tamam herşey iyi güzelde yürüyen merdiven dururken yada asansör neden yürüyerek merdiven çıkılsın. ikisindede kendini bilmez omuz atan yere tüküren olacaktır bu 8 bilgisayarlı arkadaşalar gibi. şimdi bizim suçumuz günahımız ne. bende kullanıyorum 18 saat bırakıyorum mesela tamamında afk değilim yanlış anlaşılmasın sadece iş yeri saatlerimde daha yeni 71 olacağım bu arada amacım exp kasmak neden kutumda bir item düşünce alamıyım buda bir hak oyun bundan para kazanıyor buda bir hak. Zaten oyunda satılabilen para eden birşey yok kimse item almıyor herkes yeni itemlere kitlendi. bu süreyi bunları düşünerek değilde yeni gelecek haritalara yeni gelecek etkinliklere ayırsak daha iyi olmazmı. kişilere takılı konuları tartıştığımız sürece bir şey düzelmeyecektir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt