Oyun vs ekmek kapısı

Alkoer

Üye
Tamam herşey iyi güzelde yürüyen merdiven dururken yada asansör neden yürüyerek merdiven çıkılsın. ikisindede kendini bilmez omuz atan yere tüküren olacaktır bu 8 bilgisayarlı arkadaşalar gibi. şimdi bizim suçumuz günahımız ne. bende kullanıyorum 18 saat bırakıyorum mesela tamamında afk değilim yanlış anlaşılmasın sadece iş yeri saatlerimde daha yeni 71 olacağım bu arada amacım exp kasmak neden kutumda bir item düşünce alamıyım buda bir hak oyun bundan para kazanıyor buda bir hak. Zaten oyunda satılabilen para eden birşey yok kimse item almıyor herkes yeni itemlere kitlendi. bu süreyi bunları düşünerek değilde yeni gelecek haritalara yeni gelecek etkinliklere ayırsak daha iyi olmazmı. kişilere takılı konuları tartıştığımız sürece bir şey düzelmeyecektir
Hocam verdiğiniz TL karşılığı xp alıyorsunuz. Zaten rowa nın çıkma amacı bu değilmiydi.

Siz lv kasmak için iyi niyetli kullanırsınız lafım yok. Ama kötü niyetli kullanım haddini aştı.

Haddar da drop amaçlı kesilen slotlar 7/24 dolu. Amaç xp ise çok daha iyi slotlar var fakat amaç coin.

Yönetim rowa oyunu etkilemeyecek demişti. Ama şuan herşey rowa oldu. Elle oynayan oyuncunun şansı kalmadı

feelfree

Üye
Tamam herşey iyi güzelde yürüyen merdiven dururken yada asansör neden yürüyerek merdiven çıkılsın. ikisindede kendini bilmez omuz atan yere tüküren olacaktır bu 8 bilgisayarlı arkadaşalar gibi. şimdi bizim suçumuz günahımız ne. bende kullanıyorum 18 saat bırakıyorum mesela tamamında afk değilim yanlış anlaşılmasın sadece iş yeri saatlerimde daha yeni 71 olacağım bu arada amacım exp kasmak neden kutumda bir item düşünce alamıyım buda bir hak oyun bundan para kazanıyor buda bir hak. Zaten oyunda satılabilen para eden birşey yok kimse item almıyor herkes yeni itemlere kitlendi. bu süreyi bunları düşünerek değilde yeni gelecek haritalara yeni gelecek etkinliklere ayırsak daha iyi olmazmı. kişilere takılı konuları tartıştığımız sürece bir şey düzelmeyecektir
Amacı dışına hizmet eden bir yapı var bunun sende farkındasın ekmeğini yediğin için savunuyorsun hatta bunu kendine hak olarak görmüşsün yazdıkların da bunu apaçık belirtmiş ve tasdik etmiş bulunuyorsun son derece gülünç. Olay kişilerle alakalı değil bunu hala kavrayamadınız expinizi kasmaya devam edebilirsiniz elinizden bunun alınması için çabalayan kimse yok ancak aldığınız drop ve coinlerle bunu stabil hale getirebiliyor olmanız sistemi baltalıyor. Verdiğiniz yürüyen merdiven metaforu geri geriye giden bir merdiven büyük resmi görebilenler için. 8 kişi afk pc farmı ise bunun cabası daha da vahim bir durum ortaya koyuyor.

Son düzenleme:

feelfree

Üye
Yönetim rowa oyunu etkilemeyecek demişti. Ama şuan herşey rowa oldu. Elle oynayan oyuncunun şansı kalmadı
Rogue ve priest class karakterlere sahibim oyun monoton gelmeye başladı mage ile tecrübe edinmek istedim ve mage karakter açtım sonuç ? Abi tüm harp slotları boş
sadece genie aktif olduğu chlerde tekli slot kesiliyor. İnanmayan varsa buyursun gezsin kingdom slotlarını iki tarafta da mage hesap açtım iki tarafta aynı.

Alkoer

Üye
Rogue ve priest class karakterlere sahibim oyun monoton gelmeye başladı mage ile tecrübe edinmek istedim ve mage karakter açtım sonuç ? Abi tüm harp slotları boş
sadece genie aktif olduğu chlerde tekli slot kesiliyor. İnanmayan varsa buyursun gezsin kingdom slotlarını iki tarafta da mage hesap açtım iki tarafta aynı.
Aynen dediğiniz gibi. Bende 55lv warriorumu 59 kasayım dedim. Rowa çalışmayan sunucularda sootsayer slotları bile boş. Mageyi 58 kastım can sıkıntısı harpy parti bulduğum zamanlarda. Şimdi bakıyorum rowa olmayan kanallar ölü.

Oyuna bu kadar kötü etkisi varken neden oto atak savunulur anlamadım.

Benbu

Üye
10 saat elle kasan adama kimse birşey demiyor ve diyemez de.

Siz rowa nın xp kasamayanlar için yapıldığını ama şuam coin ve item farmının içine ettiği gerçeğini kaçırıyorsunuz. Rowa ücretli bir hizmet kimse free to play oyunda para ödemek zorunda bırakılmamalı.
balıkları afk kasıyorlar diye nerfledikleri gibi row ile farm yapanların drop oranları dusurulmeli

Zbam

Üye
Agalar sakin olun ben 3 charla slota oturmaya başladım rowla ben şanssız adamımdır yakında dropları nerf yer:D:D

Promises

Üye
Oyun bile kendini play to earn olarak tanıttı sana mı kaldı bunu ayıplamak ? Charımı da dizerim , gb mide satarım , yeri gelir nft mi basar satarım.
Ayrıca dropların son üç ayda iyi olduğu yönünde savunma yapıcak bir tane user bile olduğunu sanmıyorum.
Son olarak dropların yüksek olması yada az olmasından şikayetçi değilim rowa tarafından elde edilebilir olmasından rahatsızım.
Bana kaldı kardeş niye zoruna gitti row asist geldi işiniz bitti.

XİARA

Üye
Katılmıyorum. İlk üç örneğinin (GB , Item , NFT) karşılıkları var değil mi ? Bir taraf onlara sahip olup ticaretini yapmak isteyen , bir taraf sahip olmak için karşılığını verip ticareti tamamlamak isteyen ancak son örneğinde bu durum öyle değil maliyetini çıkarabildiğin bir hizmet alıyorsun ve başta saydığın üç örneğin ticaretini de baltalıyor.
Bir çark bozuk diğerlerini bozmadan düzeltmeleri için çabalıyoruz.
Kardeşim bu kadar satmaya ve para kazanmaya meraklıysan gidip limon falan satabilirsin kazandığın parayla. Malum yeni Türkiye ekonomisinde buradan kazandığınla aynı parayı kazanır biraz da sosyalleşirsin. Rowun drop atmaması konusuna kesinlikle katılıyorum fakat ticarilerden birisi olduğun net. Tamamen ticaret olarak bakıyorsun oyuna . Ticari misin yoksa gamer mı ?

Mami

Üye
Malum oyun hilenin önüne geçemediği için oto atak getirdi. Peki Row neyin önüne geçemedi de Asistanı getirdi her şeyden önce bunu sorgulamak lazım. Malum oyunda var diye ROW'da olması gerekmezdi. Bu saatten sonra malum oyunda olan şeyler burada olmaya devam ederse şahsen ben oynamayı düşünmüyorum.

wreeq12

Üye
Malum oyun hilenin önüne geçemediği için oto atak getirdi. Peki Row neyin önüne geçemedi de Asistanı getirdi her şeyden önce bunu sorgulamak lazım. Malum oyunda var diye ROW'da olması gerekmezdi. Bu saatten sonra malum oyunda olan şeyler burada olmaya devam ederse şahsen ben oynamayı düşünmüyorum.
O dediğin oyundan adamlar doluştu zaten buraya char kasmaya başladılar oracle da 2 kişi atak yapıyor 6 tane warrior oturuyor yakında tüm slotlara çökerler oyun piyasası item piyasası herşey çöker afk farmla

UNDERT0KER

Üye
Şuan sorun R.O.W veya itemlerin fiyatının düşmesi değil. Adam tabi item düşürecek r.o.w ile çalışan adama kolaylık diye getirildi r.o.w exp kasamayan adam item nasıl kassın. Bu sefer adamlar TL yatırmak zorunda kalıyor oyuna bu seferde oyunu bırakıp gidiyorlar. herkes itemini expsini kassın önemli olan o değil itemlerin upgradeye teşvik edilmesi önemli +7 +8 basmak kolaylaşsın +9 +10 upgrade açılsın ama zor olsun +9 +10 olan itemler bembeyaz parlasın bu şekilde pazarda item birikmesi olmaz. Upgrade harbi çok zor şuan.

feelfree

Üye
Kardeşim bu kadar satmaya ve para kazanmaya meraklıysan gidip limon falan satabilirsin kazandığın parayla. Malum yeni Türkiye ekonomisinde buradan kazandığınla aynı parayı kazanır biraz da sosyalleşirsin. Rowun drop atmaması konusuna kesinlikle katılıyorum fakat ticarilerden birisi olduğun net. Tamamen ticaret olarak bakıyorsun oyuna . Ticari misin yoksa gamer mı ?
Oynamaktan haz aldığınız bir oyundan pasif gelir elde edebilme imkanı neden bu kadar hor görülüyor ? Hayatını öpücüklerle idame ettiren birinin beyanı olarak alıyorum cümlelerini. Oyun da ticaret var hemfikir olacağımızı düşünüyorum karakterini end-game noktasına getirdikten sonra coinlerini ne yapmayı planlıyorsun ? Upgrade yapıcağını söyleyen kişi upgrade yapmamış kişidir. Oyun bana iki seçeneği de sunuyor hem ticariyim hem gamerım.

feelfree

Üye
Bana kaldı kardeş niye zoruna gitti row asist geldi işiniz bitti.
Benim sonum herkesin sonu ortak payda için çabalıyoruz kişisel çabaladığımızı sanıyorsunuz. Ben pes ediyorum cevap yazma tenezzülünde bulunmayacağım bir adım bile ileri gidemiyoruz sizlerle malum zihniyet gibisiniz aykırı düşünceye maruz kalınca ötekileştirip belirli kalıplara sokuyorsunuz burda da zaten asıl çıkarcıların sizler olduğunu aklı olan görebiliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt