Alkoer
Üye

Hocam verdiğiniz TL karşılığı xp alıyorsunuz. Zaten rowa nın çıkma amacı bu değilmiydi.Tamam herşey iyi güzelde yürüyen merdiven dururken yada asansör neden yürüyerek merdiven çıkılsın. ikisindede kendini bilmez omuz atan yere tüküren olacaktır bu 8 bilgisayarlı arkadaşalar gibi. şimdi bizim suçumuz günahımız ne. bende kullanıyorum 18 saat bırakıyorum mesela tamamında afk değilim yanlış anlaşılmasın sadece iş yeri saatlerimde daha yeni 71 olacağım bu arada amacım exp kasmak neden kutumda bir item düşünce alamıyım buda bir hak oyun bundan para kazanıyor buda bir hak. Zaten oyunda satılabilen para eden birşey yok kimse item almıyor herkes yeni itemlere kitlendi. bu süreyi bunları düşünerek değilde yeni gelecek haritalara yeni gelecek etkinliklere ayırsak daha iyi olmazmı. kişilere takılı konuları tartıştığımız sürece bir şey düzelmeyecektir
Siz lv kasmak için iyi niyetli kullanırsınız lafım yok. Ama kötü niyetli kullanım haddini aştı.
Haddar da drop amaçlı kesilen slotlar 7/24 dolu. Amaç xp ise çok daha iyi slotlar var fakat amaç coin.
Yönetim rowa oyunu etkilemeyecek demişti. Ama şuan herşey rowa oldu. Elle oynayan oyuncunun şansı kalmadı