Oyun Yöneticileri ve İletişim

Yönetim'den memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    18

AnilVural

Üye
Merhaba herkese iyi forumlar,

Oyun duyurulduğundan bu yana yönetim ekibinden memnun musunuz? Sizce oyuncularla iyi iletişim kuruyorlar mı? Merak edilenlere karşı cevapları nasıl? Samimi olduklarını düşünüyor musunuz?

Kendi yorumum olarak daha önce malum oyunun Discord gruplarında bulundum. Başka bir oyuna küfür etmeyi falan bırakın, ismini yazdığımızda ban yiyorduk Veya oyunla ilgili birşey sorduğumuzda destek talebi oluşturun/bilet atın vs diyorlardı. Rise'da ise birebir topluluk yöneticisini etiketleyerek soru sorabiliyorum. Enteresan geliyor o yüzden. Ben Rise Online yönetiminin şuana kadar oyunculara şeffaf ve samimi olduklarını düşünüyorum.

guney

Üye
sahsen ben memnunum ellerinden geleninin en iyisini yapiyorlar ustelik kibarlar ters cevap vermiyorlar baska oyunlardaki gibi iyi yani umarim bozulmaz

Tekitekurin

Üye
Çok memnunum, gayette samimiler. Tabiki topluluk yöneticileri ve görevlileri ile alakalı yorumumuz. Oyunu yapan arkadaşlarda onlar kadar sıcaktır diye tahmin ediyorum :)

Nart

Üye
Burhan bey çok iyi bi insan. Belli ediyor tavırları zaten. Tüm toplantılarına katıldım. Ben burhan beye kefilim ama onun üstünde çok yönetici var. O birşey ister onaylamazlar v.s. O yüzden bekleyip görelim.

BRAND

Üye
Arkadaşlar her oyunun yönetimi oyun açılmadan çok tatlıdır. Bu sorulara cevap vermek için daha çok erken. Ama şu an gidişat iyi.

uJicked

Üye
Çok iyi bir oyun olacak, yönetim kaliteli insanlardan oluşuyor.

Siyah34

Üye
Birçok bildirimlere gördüler ve ona göre bir yol çizelgesi çizdiler. Bence güzel yönetiyorlar şuan.

JeHaDeKBeR

Üye
Telefon ve canlı destek üzerinden oyunda yaşadığımız sorunları aktarabileceğimiz bir iletişim şekli olacağını belirtmişlerdi . Bu sağlıklı bir şekilde gerçekleşirse çok üst düzey bir müşteri hizmetleri desteği sağlayacaklar oyunculara

Burakhoca

Üye
Açıkcası ben şuan çok sıcakkanlı bakıyorum yönetime. Burhan bey gözümüzde bir firma imajı oluşturdu şahsen ona istinaden olumlu duygular besliyoruz inş bu böyle devam eder

shady19071907

Üye
Dün gece burhan beyin discord'dda ki söylemlerini izledim. Çok iyi şekilde sorulara cevap verip kimsenin de hakkına geçmedi.
Bu tarz şeylere genellikle alışık değiliz ve çok hoşuma gitti. Yapıcı bir şekilde her şey izah etti. Başlangıç olsa da bu yönetimden
çok umutluyum. En azından oyunculara kulak veriyorlar bunları görüyoruz

Tekitekurin

Üye
Dün gece burhan beyin discord'dda ki söylemlerini izledim. Çok iyi şekilde sorulara cevap verip kimsenin de hakkına geçmedi.
Bu tarz şeylere genellikle alışık değiliz ve çok hoşuma gitti. Yapıcı bir şekilde her şey izah etti. Başlangıç olsa da bu yönetimden
çok umutluyum. En azından oyunculara kulak veriyorlar bunları görüyoruz
Bu kaybolmadığı sürece zaten geriye düşmezler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt