aslında en uygunu nft karakterMerhaba oyuna başlamak istiyorum oto loot role asistant kostüm vb full pus olmak istiyorum acaba maliyeti nedir ?
aslında en uygunu nft karakter
hem zamanın gitmez. hem daha az maliyetli olur
Reis eğer cabuk sıkılacak bir insansa 55 levelde sonra oyunu bırakır. 55-65 level olması full exp sc+pre exp yemeği balık falan hepsi olsa bile en az 1 haftadaha önce 0 dan karakter kastıysan Nft karakter alımına okeyim ama ilk defa rise online oynayacaksa sıfırdan kasmasını isterim, o serüveni yaşamalı görev için slotları gezmeli, keşfetmeli
Reis eğer cabuk sıkılacak bir insansa 55 levelde sonra oyunu bırakır. 55-65 level olması full exp sc+pre exp yemeği balık falan hepsi olsa bile en az 1 haftaben 61 de bıraktım exp kasmayı. ezik slotlarda coin kasıyorum solo zindana giriyorum. başka birşey yaptığım yok malesef. çünkü aşırı zor. ss ye giriyorum her 1 ss den 0.01 exp geliyor. bu aşırı az. düzenlenecek dendi ama hala aynı. 61 den 62 ye gecmek için 279 m exp istiyor. ss 18 k civarı exp veriyor. var hesabını sen yap
![]()
kişiye kalmış bi durum aslında ,şuan exp düşürülmüş hali, yakında yine düşürülecek, ben daha zorken kastım zevk alıyorum pveden. En çok 57den 58 e geçişte zorlanmıştım sonra görevleri seri seri vererek 63 oldum, 63 den sonra 1 kere bile slotta exp kasmadım, zindanlar premium + exp yemekleriyle çok iyi exp veriyor,
tabiki bunları yaparken en az 3 arkadaş olmak lazım solo çok zor
Nerdeyse 20 gün olacak o bilgi verileli. Revize edilecekte ne zaman?Merhaba arkadaşlar , 1-65 seviye arası exp görevleri ve istenen seviye exp miktarı revize edileceği bilgisi verilmişti.
Tahmini bir süre verilemiyor maalesef. Çünkü ; “ Exp düzenlemesi yapılırken sadece erken erişim sunucusu için yapılmıyor. Yapılan düzenlemeler belki 10 yıl bu şekilde kalacak.Bu yüzden süreç biraz yavaş ilerliyor.”Nerdeyse 20 gün olacak o bilgi verileli. Revize edilecekte ne zaman?
Torunlarına kendi zamanını anlatan dedeler gibisiniz.afk exp kasıyorsunuz daha ne istiyorsunuz bırak charı rowa yat uyu film izle dışarı çık biz zamanıda 65 elle kastık czde darlandık işyerinden yıllık izin almıştık exp kasmak için afk bile zor diyosunuz
Alakası yokTorunlarına kendi zamanını anlatan dedeler gibisiniz.
Ben oyundan izin alıp işe gidiyorum, dışarı çıkıyorum sosyallik yapıyorumafk exp kasıyorsunuz daha ne istiyorsunuz bırak charı rowa yat uyu film izle dışarı çık biz zamanıda 65 elle kastık czde darlandık işyerinden yıllık izin almıştık exp kasmak için afk bile zor diyosunuz
Hagard yada Haddar haritasına geç - Party ile kasabileceğin slot dolu . Mob başına en az 50 k exp alırsın 80k veren grimde var.ben 61 levelim. 53 ten beri hiç görev yapmadım. haddar da 60 ve 61 deki exp görevlerinin toplamı 40 m. 61 den 62 için istenen exp 280 m neredeyse. görevle olacak iş değil inanki![]()
Rowa olmasaydı onlarıda yapamıcaktınBen oyundan izin alıp işe gidiyorum, dışarı çıkıyorum sosyallik yapıyorum![]()
rowa kullanmak yok dostum bende.Rowa olmasaydı onlarıda yapamıcaktın