Oyuna Başlamalı Mıyız?

Mircmann

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Merhaba oyunu en son 2 sene önce bırakmıştık ve arada başlama gibi bir şey olmadı. Malum oyundaki kötü gidişat yüzünden buraya geri dönme kararı aldık fakat server birleşimi olduğu için sizce şu an servera ortalama bir ücretle item alınıp başlanmalı mı yoksa yeni server mi beklenmeli? Yeni serverla alakalı bir açıklama yapıldı mı eğer yapıldıysa göremedim. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

zukcu

Üye
Ben de bekliyorum yeni server . Şuan için itemler sona ulaştı. ortalama bir ücret ile iş yapabileceğinizi düşünmüyorum açıkcası

JBR

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Rogue(Assassin)
Bende bir haftadır birçok araştırma yaptım, hazır çar alıp başlamalı mıyım? yoksa yeni server mi beklemeliyim diye ben oyumu beklemekten yana kullanıyorum ki birçok bekleyen olduğunu farkettim. Çok ciddi rakamlar harcamadan eski serverlarda (rekabet) edemezsin, ama eğlencesine oynuycam dersen tabi gidip oynayabilirsin. Yeni server haberi gelsede bi uğraşımız olsa

abdullahTURAN

Üye
85/10 Lvl Full +9 setli abilerle mücadele ederim param çok dersen başla tabi Bizim gibi orta halli isen yeni server bekle yoksa meze yaparlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

• JBR
Üst Alt