Oyuna Destek Olalım

DevilRai

Üye
Selamlar

Türk yapımı Rise Online henüz 2 ayını doldurmuşken bir çok konuda şikayetimi dile getirdim.Özellikle gather nerf konusunda yanlış adım atıldığını düşündüm.Sinirlendim , onlarca ticket attım , oyunu sildim yeniden kurdum ama oynamaya devam ettim.

Arka planda insanlar oyundaki tüm sorunların giderilmesi için sürekli forumları takip edip , discord ve twitch gibi medya kanallarını kullanıp ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Fakat bende dahil sabırsız olduğumuz için hemen olsun istiyoruz.

Rise online oyununun uzun vadede çok güzel bir oyun olacağına eminim.

Saygılar

Harley

Üye
Böyle giderse bu patlar benden demesi. 1m 1tl'ye düşsün kimse ne farm atar ne ticaret yapar. Malum oyuna kaçmalar başlar patlar gider böyle. Para pul olmaya başladı yavaş yavaş iniyor aşağıya doğru 1 ayı bulmaz kuruşlara bile düşer iş kötüye gidiyor yönetim ağzı kapalı kulakları sağır.
1m 1 tl olması bizim için iyi biz oyun oynuoz ev geçindirmeye çalışmıyoruz pazarcılar gitsin öbür oyuna

trgurjan35

Üye
Ev geçindirmeye gerek yok, stabil bir piyasası yok, ne alsan 2 haftada 1 yüzde 50 eriyor, oyun mu burası yoksa borsa mı? Potlardan kazanılan ücretler cepte duracak belli oldu..

huysuz

Üye
1m 1 tl olması bizim için iyi biz oyun oynuoz ev geçindirmeye çalışmıyoruz pazarcılar gitsin öbür oyuna
Kardeşim oyun içi satılan pot fiyatları 8 k saatler ce farm yapıyoruz her bir mob kestiğimizde partili partisiz maksimum aldığımız coin 2000 ile 3000 arası peki 3000 coin alıp her 1 mobta 1 pot harcayıp 8000 coin potion merchanta verirsek nasıl charımızı güçlendireceğiz nasıl pazar da ticaret ilerleyecek he bana dersin ki git o zaman premium pot al tamam alalım 1 premium pot şuanki gb fiyatına göre kıyaslarsak 2200 coin e geliyor 1 mob keseceğiz 1 pot veya daha fazla harcayıp 2 k coin alıp 5 k coin e para vereceğiz ve char dizeceğiz dimi?

Alkoer

Üye
Char dizmek zor. Farm yapınca bişeyler düşüyor ama onları satmak içinde tüm gün pazar yapmak lazım.

Drop oranları bencede düşük ama mantıklı düşününce oyunun ömrünü uzatıyor bu durum.

Bruce_Lee

Üye

Bende katılıyorum gb fiyatının oyun için bir öneminin olmadığına, itemların ulaşılabilir olması lazım.
Şuanki sistemde, belirli bi kitle para basıp end game olurken, bazılarının yıllarca farmlayıp o seviyeye gelemeyeceği ortada.

TL basıp char dizenler kadar, farm atıp char dizenlerde ödüllendirilmeli, ama şuanki sistem farm atanı cezalandırmaya yönelik malesef. Coinlerin düşük olması, upgrade'in zor olması, dropların az olması sadece p2w'i destekler.

Bir sürü item var oyunda, ben bunlara ulaşamayacaksam ne anlamı var? Kaldırın o zaman itemları, karakterin skillerini güçlendirmeye yönelik oynayalım.

Lonarad

Üye
GB'nin TL karşılığı değersizlenmesi umrumda değil ama oyun içi itemların değersizleşmesi can sıkıcı bir durum bayağı. Drop almak için 4-5 saat uğraştığımız itemı almak isteyen çok az, haliyle zor satıldığı için de fiyatı düşüyor.

Adv3NN

Üye
Bende katılıyorum gb fiyatının oyun için bir öneminin olmadığına, itemların ulaşılabilir olması lazım.
Şuanki sistemde, belirli bi kitle para basıp end game olurken, bazılarının yıllarca farmlayıp o seviyeye gelemeyeceği ortada.

TL basıp char dizenler kadar, farm atıp char dizenlerde ödüllendirilmeli, ama şuanki sistem farm atanı cezalandırmaya yönelik malesef. Coinlerin düşük olması, upgrade'in zor olması, dropların az olması sadece p2w'i destekler.

Bir sürü item var oyunda, ben bunlara ulaşamayacaksam ne anlamı var? Kaldırın o zaman itemları, karakterin skillerini güçlendirmeye yönelik oynayalım.
gb degersizleşıyor tamamda iteminde fiyati düşüyor gb degerliyken swift shooter kasıyorduk 3m 3m500kdi şuan 2m pazarda büyük itemlerdede bu olay var şuan sıkıntılarda pazar bence

KOROW

Üye
gb degersizleşıyor tamamda iteminde fiyati düşüyor gb degerliyken swift shooter kasıyorduk 3m 3m500kdi şuan 2m pazarda büyük itemlerdede bu olay var şuan sıkıntılarda pazar bence
belki mantıksız gelecek belki salakca gelecek ama bana gore piyasada ki düşüşün sebebi ah sistemidir.Ben 3m koyuyorum biri ahden bakıyor 2.8e atıyor digeri benim ki seri satılsın diyor 2.5 koyuyor digeri daha seri gitsin diyip 2.3 koyuyor boyle boyle düşüş yasanıyor

kopil

Üye
Kardeşim oyun içi satılan pot fiyatları 8 k saatler ce farm yapıyoruz her bir mob kestiğimizde partili partisiz maksimum aldığımız coin 2000 ile 3000 arası peki 3000 coin alıp her 1 mobta 1 pot harcayıp 8000 coin potion merchanta verirsek nasıl charımızı güçlendireceğiz nasıl pazar da ticaret ilerleyecek he bana dersin ki git o zaman premium pot al tamam alalım 1 premium pot şuanki gb fiyatına göre kıyaslarsak 2200 coin e geliyor 1 mob keseceğiz 1 pot veya daha fazla harcayıp 2 k coin alıp 5 k coin e para vereceğiz ve char dizeceğiz dimi?
Skill mana giderlerinin bu kadar yuksek olmasi ve pot saticisindaki fiyatlarin bu kadar yuksek olmasi sizce neden? Tum oyuncularin pus potlarindan kullanmasini saglamak. 20 yillik oyun ve bunun disinda bu sekilde bir uygulama neredeyse hicbir oyunda gormedim. Gunde 2 saat atak yapan adam 1000potu bitirir. Hergun 10tl bir oyuncunun mecburen sokmasi gerekiyor. 10tl gunumuzde parami? Degil. Ama free to play diyorsan kusura bakmada degil be abicim.
Simdi ya server kac para biliyonmu, kac kisiye maas oduyolar biliyonmucular gelmeden yazayim. Pay to play yapsinlar kardesim. Desinler aylik 200-500tl giris ucreti. Diger herseyi adam gibi yapsinlar ben okeyim. Ama sark kurnazliklariyla enayi yerine konmak hic hos degil. Mevcut konumuzda simdi oto atak. Asla grlmiyecek dedikleri oto atak :)

huysuz

Üye
Skill mana giderlerinin bu kadar yuksek olmasi ve pot saticisindaki fiyatlarin bu kadar yuksek olmasi sizce neden? Tum oyuncularin pus potlarindan kullanmasini saglamak. 20 yillik oyun ve bunun disinda bu sekilde bir uygulama neredeyse hicbir oyunda gormedim. Gunde 2 saat atak yapan adam 1000potu bitirir. Hergun 10tl bir oyuncunun mecburen sokmasi gerekiyor. 10tl gunumuzde parami? Degil. Ama free to play diyorsan kusura bakmada degil be abicim.
Simdi ya server kac para biliyonmu, kac kisiye maas oduyolar biliyonmucular gelmeden yazayim. Pay to play yapsinlar kardesim. Desinler aylik 200-500tl giris ucreti. Diger herseyi adam gibi yapsinlar ben okeyim. Ama sark kurnazliklariyla enayi yerine konmak hic hos degil. Mevcut konumuzda simdi oto atak. Asla grlmiyecek dedikleri oto atak :)
Senin bu dediklerin sadece akşam görev eşyalarım ile oyuna gireyim 10 tl lik pot alayım pk mı atayım çıkayım. Kardeşim Mmorpg oyun oynuyorsun senin ayırdığın vakit ile hadi bir şey kazanmayı geçtim ama bir şekilde de kendi kendine yetinmen gerekiyor bu adam farm yapıp bütün gelen parayı oyunun mağazasına verirse charını dizemezse görev itemleriyle oynarsa kölelik olmaz mı? köle gibi farm yapalım eee bütün parayı pota verelim charı dizmeyelim anlatılacak çok şey var da neyse

EHTIYAR

Üye
belki mantıksız gelecek belki salakca gelecek ama bana gore piyasada ki düşüşün sebebi ah sistemidir.Ben 3m koyuyorum biri ahden bakıyor 2.8e atıyor digeri benim ki seri satılsın diyor 2.5 koyuyor digeri daha seri gitsin diyip 2.3 koyuyor boyle boyle düşüş yasanıyor
Bana göre de piyasayı düzenleyen şey AH sistemidir. Her eşyanın piyasada maksimum ve minimum değeri vardır mutlaka. Minimum değeri, aynı eşya NPC de satılıyorsa o fiyattır. Nasıl ki, atıyorum Rare Upgrade Scroll NPC'de 112.000 coin iken hemen yanında oyuncular 111.111'e satıyorsa, diğer eşyalar da zamanla en kötü bu düzeyde piyasa fiyatına ulaşacaktır.

Sizin dediğiniz şey biraz fırsattan istiafade ne kadara kaktırırsam o yanıma kâr kalır hesabı oluyor bana göre.

O yüzden, bence pazar sistemi tamamen kalkmalı ve sadece AH kalmalı oyunda. Temeli savaşmaya dayanan bir oyunda oyuncuların saatlerce, hem de başka hiçbir şekilde işlem yapamayacak şekilde bir yerde pazar kurup oturması saçmalık. Sırf pazar kurmak için yan karakter açmak ta serverlara yük getirmekten başka bir şey değil kanımca.

UNDERT0KER

Üye
destek olalım olmasına da yine bir event yapıldı serverlar doldu bu gün 3 kere death valleyden doriona ışınlanmaya çalıştım pc takıldı. uzun süredir pazarda takılmyan pc bu gün takılmaya başladı camp 1 den camp 2 geçeyim dedim 1 haftadır takılmayan pc bu gün takıldı destek olalım da onlarında biraz bizim dediklerimize kulak vermeleri ve oyunu yönetmeleri lazım benim şuan gündemde olan 2 adet konum var bunlara herkes destek verdi bakalım biz destek oluyoruz elimizden geldiğince saatlerce forumda bir şeyler paylaşıyorum ama işte inşAllah dediklerimizi yaparlar da oyun daha iyi olur.

tekpak

Üye
biz destek oluyoruz da oyun köstek oluyor o ne olacak. ne sorun varsa ya göz ardı ediliyor ya da hayır olmayacak deniyor.

Namaleon

Üye
Bunu daha önce de dile getirmiştim. Bu kadar bariz bir transaction tarzını bu zamana kadar hiçbir mmorpg de görmedim. Yani mecbursun Cash ile pot alıcaksın diyorlar. Ya sen alıcaksın yada başkası alıp sana satacak...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt