Oyuna Girebilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesutaydn65

Üye
Suan sunucu bakımı mı var ?? Oyuna giremiyorum. Bari bilgi verin ya yönetim

mesutaydn65

Üye
eyw ustad bakım varsa neden bilgi verilmeden bakım yapılıyor. Bakım bilgisi nerede verildi. Yahu böyle bi saçmalık varmı ?

uG0TServed

Üye
bu son güncellemede biraz yanlış fiyat politikaları yaptılar özellikle potlara umarım onları düzeltiyorlardır :)

Archantos

Üye
Bakım bilgisi oyun içinde geçildi ekipten arkadaşlarım söyledi , Discord sohbette de yazmışlardır

mesutaydn65

Üye
zaten bu gidişle burda kimse kalmaz iyice yanlış yapmaya başladılar.

mesutaydn65

Üye
Bakım bilgisi oyun içinde geçildi ekipten arkadaşlarım söyledi , Discord sohbette de yazmışlardır
hocam ben diskort kullanmıyorum. forumda bunu yazmaları gerek ilk girip baktığımız yer bura. oyunda geçilmeside önemli değil. row aktif iken pc başında olmuyoruz.

Archantos

Üye
hocam ben diskort kullanmıyorum. forumda bunu yazmaları gerek ilk girip baktığımız yer bura. oyunda geçilmeside önemli değil. row aktif iken pc başında olmuyoruz.
Discord daha çok kullanıldığı için oraya yazıyorlar , burada açtıkları konu arkalara gidebiliyor. Discord'u takip etmenizi öneririm. Yoksa haksız sayılmazsınız

Ries

Yönetici
Game Master
Sunucu güncellemesi nedeniyle oyun sunucularımızda planlı bakım çalışması gerçekleştiriliyor. Bakım tahmini süresi 180 dakika.

Haklısınız, forumda bu tür duyuru alanlarının takibinin sağlanabileceği bir yer ayarlamayı planlıyoruz.

İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt