Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyuna girerken bu hata veriyor Rise Online yardım please
Bu hata genel bir hata sanırım. Adminler gereken açıklamaları yapacaktır ama kendi deneyimimi paylaşayım sorun şu:
- Direct X'in mesela DX 12 ya da DX11 dir fakat DX sürümün güncel olmadığı için bu hatayı alıyorsun. Güncel olarak gözükür aslında güncel değildir. DX Repair Tool kullanarak baştan DX güncellemen gerekir. PC'inde ki tüm DX şeylerini kaldırıp DX Repair tool ile yeniden yüklemeye çalış
dx11 hatası alıyorum bilgisayarımın sistem özellikleri iyi tüm güncelleştirmeler yapıldı tertemiz dx11 buda fotoğrafı ancak hiç bir şekilde çözüme ulaşamadım ekran kartım uyumlu ve güncel
dx11 hatası alıyorum bilgisayarımın sistem özellikleri iyi tüm güncelleştirmeler yapıldı tertemiz dx11 buda fotoğrafı ancak hiç bir şekilde çözüme ulaşamadım ekran kartım uyumlu ve güncel
dx12 sürümünü yükle öyle dene diye bi yorum yapmıştın rahatsız ediyorum ama dx11 sürümü yüklü iken 12 sürümünü nereden yükleyebilirim ? yardımcı olurmusun bulamadım